Sistem de urmarire prin camera video

Solutiile de urmarire a vorbitorului activ sunt ideale pentru conferinte, intalniri sau seminarii mari, crescand semnificativ functionalitatea sistemului si asigurand transparenta decizionala necesara sedintelor publice prin sincronizarea fluxului audio cu imagini video.  Imaginile insotite de sunet pot fi facute publice prin servicii de streaming online sau pe site-ul institutiei, asigurand concomitent inregistrarea locala.

Vezi mai multe...

Cuburi cu retroproiectie

Cuburile de retroproiectie reprezinta o solutie extrem de utila care asigura afisarea imaginii din interior, direct pe display. Cuburile de retroproiectie sunt perfecte acolo unde spatiul este limitat sau in care este necesara mutarea solutiei intr-un alt spatiu.

Solutii de afisare

Tehnologiile LED si LCD folosite pe Videowall-uri devin din ce in ce mai populare datorita capacitatii lor de a furniza imagini perfecte, scalabilitate la orice dimensiune sau forma si caracteristici optime care asigura calitatea inalta si excelenta din orice unghi a continutul de pe videowall.

Proiectiile sunt mai usor de realizat cand se foloseste un ecran LED/LCD pentru evenimente atat indoor cat si outdoor. Ecranul LED/LCD este modular, astfel se pot crea diverse dimensiuni, el putand fi suspendat de o grila de schela sau cladit pe un podium, in func?ie de nevoie.

Vezi mai multe...

Mobilier Room Control

Asigura-te ca ai parte de reteta completa in completarea camerei de control celei mai eficiente. GBC iti furnizeaza servicii complete pentru dotarea unei astfel de camere, de la infrastructura, pana la tehnologie si mobilier. Mobilierul trebuie sa se plieze perfect pe solutia de Room Control pe care ai ales-o, astfel incat fiecare spatiu sa fie folosit la maxim, incaparea sa arate bine, iar activitatea sa fie cat mai productiva.

LED, Cuburi

Alege cea mai buna tehnologie pentru camera te de control. In unele momente un pixel poate face diferenta, asa este neecsar sa alegi o solutie care se pliaza cel mai bine pe noile tale. GBC iti pune la dispozitie tehnologii precum display-uri LED, LCD, cuburi de retroproiectie, sau orice exista in materie de tehnologie vizuala.

Vezi mai multe...

On the premise

Daca ai deja o solutie care sa iti afiseze continutul pe ecranele dedicate, te putem ajuta cu integrarea lor in digital signage-ul pe care ti-l oferim, ca resursele tale sa fie folosite la maxim. Mai mult, iti putem asigura integrarea unei solutii al carei control sa fie in totalitate la tine, fie ca este vorba de server propriu, fie ca iti doresti o alta integrare fixa.

In the cloud

Daca alegi sa iti tii continutul in cloud unde sa ai acces de oriunde te-ai afla, solutiile noastre de digital signage iti ofera si aceasta posibilitate, astfel incat sa poti schimba semnalistica de pe displayiurile tale din doua miscari, fie ca esti fizic langa ele, fie ca te afli la mii de kilometri distanta. Putem conecta displayurile direct la contul tau de cloud, astfel incat sa ai controlul absolut si monitorizarea in timp real.

Vezi mai multe...