Video Wall pentru Digital Signage

Solutiile de video wall  pentru digital signage iti vor uimi audienta prin fotografii de inalta rezolutie, grafica vibranta, animatii clare ori videoclipuri full-motion. Video wall-ul pentru digital signage poate fi folosit, de principiu oriunde se pot folosi si display-uri individuale, cu conditia sa existe spatiu pentru instalarea de ecrane multiple: sali de spectacole si evenimente, retail, mediul corporate, receptii, restaurante si nu numai.

Impresioneaza-ti audienta si fa mesajele memorabile cu ajutorul video wall-urilor pentru digital signage


Fie ca vorbim despre restaurante ori banci, aeroporturi ori spitale, majoritatea business-urilor recurg astazi la digital signage profitand de beneficiile acestei tehnologii pentru a-si comunica mai usor, mai ieftin si mai sustenabil mesajele. Iar video wall-ul este o solutie cu atat mai eficienta pentru a fi folosita in acest context, reusind sa capteze atentia publicului cu imagini uimitoare, la rezolutii de pana la 4K si pe dimensiuni impresionante.

Cu gama noastra extrem de diversa de solutii de video wall pentru digital signage, careia i se adauga know-how-ul expertilor nostri in tehnologii AV, posibilitatile sunt nelimitate. Fie ca ai nevoie de un video wall simplu, unul curbat ori complet personalizat si iesit din comun, noi vom proiecta si iti vom oferi solutia perfecta.

Solutiile profesionale de video wall pentru digital signage pe care le folosim sunt alese cu grija de catre specialistii nostri din portofoliul marilor producatori alaturi de care colaboram pentru a oferi solutii state-of-the-art: Samsung, Panasonic, LG ori Vestel. Pregatiti sa ducem la capat orice proiect, oricat ar fi de provocator, oferim solutii complete, de tipul design&build.

Solutiile Samsung includ tehnologie avansata de calibrare automata a display-urilor pentru ca rezultatul final sa fie unul unitar, pot fi completate cu player box de la acelasi producator pentru gestionarea eficienta a continutului, iar instalarea este extrem de simpla datorita sistemului special Samsung.

Solutia de video wall Panasonic dispune de sistem unic de instalare, menit sa reduca timpul si costurile, eliminand in acelasi timp potentialele neconcordante de aliniere a suprafetelor prin utilizarea unui sistem magnetic automat. Utilizarea software-ului Video Wall Manager Panasonic asigura calibrarea afisajului si gestionarea facila a continutului.

LG dipune de functie de calibrare pentru display-urile de video wall, garanteaza unghiuri largi de vizualizare si structura intuitiva a meniului de control, acesta fiind gandit special pentru a fi operat cu usurinta si in modul portret. Software-ul de management al continutului LG se integreaza usor pentru a oferi operabilitate si eficienta intregului sistem.

Produsele Vestel destinate video wall-urilor pentru digital signage prezinta claritate imagini atat in modul landscape, cat si in cel portret, dispun de functie de calibrare, sistem de instalare, software de control si ofera posibilitatea de remote control.
Chief solutie video wall
De asemenea, pentru fiecare proiect putem oferi servicii complete de proiectare, instalare si mentenanta prin echipele noastre experimentate de ingineri si tehnicieni AV. Serviciile de instalare includ, pe langa crearea infrastructurii si a solutiei de montaj si calibrarea cromatica si uniformizarea parametrilor functionali. Detinem echipamente profesionale de calibrare disponibile oricand in baza contractelor de mentenanta helpdesk.gbc.ro.

Sistemul de instalare al video wall-ului pentru digital signange este extrem de important atat pentru a oferi uniformitate imaginilor si aliniere perfecta a display-urilor, cat si pentru asigurarea facila a interventiilor service sau mentenanta. O solutie pe care noi o folosim si o recomandam in acest sens este suportul pentru video wall Chief ce ofera posibilitatea aducerii oricarui display din matrice in pozitia de service fara a afecta functionarea celorlalte displayuri ramase.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.