Sisteme de votare


Mareste functionalitatea sedintelor tale, colectand voturile participantilor si afisand rezultatele in timp real cu solutiile profesionale de votare pe care le furnizam.

Sistemele de vot sunt o metoda foarte eficienta de a vota intr-un mod democratic si de a respecta normativele in vigoare privind transparenta decizionala, dar si de a colecta raspunsuri concludente in orice intalnire. Aceasta tehnologie versatila este folositoare intr-o varietate de locuri si domenii precum consilii judetene, primarii, sali de conferinte, sedinte, cat si in servicii de utilitati si transport, administratie, justitie, educatie, corporate etc.

Sistemele de votare pot fi de sine statatoare sau pot fi parte integranta a sistemelor de discutii.

Iti punem la dispozitie o varietate de sisteme de vot, produse de firmele Gonsin si Televic, lideri de piata in producerea echipamentelor pentru conferinte.



Sistem vot hibrid

Sesiunile de vot hibrid fac parte din procesul firesc de digitalizare. Sedintele vor fi mai flexibile ca niciodata, respectand programul si optiunea fiecarui participant. Sistemele de discutii cu vot integrat simplifica si automatizeaza procedurile din cadrul sedintelor, ofera o utilizare intuitiva si determina un proces decizional eficient.

Sisteme de vot portabile

Sistemele de vot portabile reprezinta solutia la indemana pentru rezultate mai rapide. Asigura exprimarea simpla a votului si ofera mai multa mobilitate, putand fi transportate cu usurinta dintr-o sala in alta sau chiar in alta locatie. Sistemul de vot portabil contine optiuni variate de vot tocmai pentru a raspunde nevoilor organizatiilor de a alege varianta potrivita in functie de hotararea care trebuie luata, asigurand un cadru democratic. Trebuie mentionat ca suntem singurii integratori de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de vot in limba romana.

Sisteme de discutii cu vot integrat

Sistemele de vot integrate in sistemele de discutii raspund, in acelasi timp, la diferite cerinte care apar in cadrul unei intalniri: exprimarea votului, functii diferite de votare in concordanta cu tipul de decizie care trebuie luat, exportarea rezultatelor intr-un fisier excel pentru raportare si stocare, satisfacerea nevoii de a avea o comunicare productiva. Sunt usor de implemenat si de utilizat pentru ca folosesc aceeasi retea de cabluri si utilizatorii au aceleasi metode de autentificare pentru ambele sisteme. In plus, este asigurata confidentialitatea datelor deoarece comunicarea este criptata.

Sisteme de votare la distanta

Sistemele de votare la distanta devin o necesitate in contextul evolutiei tehnologice si a sedintelor realizate prin videoconferinta sau alte metode ce presupun aflarea participantilor in locuri diferite. Votul electronic sau e-voting foloseste mijloace electronice pentru a facilita exprimarea democratica a votului, in deplina siguranta, pastrand confidentialitatea informatiilor.