Demo Room GBC


Vrei sa testezi solutia pe care ti-o doresti inainte de a o achizitiona? Pentru acest lucru am creat spatiul special destinat oferirii de experiente cat mai reale in utilizarea solutiilor noastre: in demo room poti vedea si testa o mare parte dintre solutiile si echipamentele pe care le avem in portofoliu. Trebuie doar sa faci o programare la unul dintre consultantii nostri.

Demo Room GBC este un spatiu extrem de flexibil, pregatit sa acomodeze intotdeauna cele mai noi tehnologii, venind astfel in sprijinul clientilor nostri in demersul de alegere a celei mai potrivite solutii pentru afacerea lor. Consultantii nostri sunt pregatiti pentru a veni in intampinarea nevoilor tale: iti vor face recomandarile, iti vor demonstra cum functioneaza fiecare solutie ori echipament, vor raspunde oricaror intrebari legate de modul de functionare si utilizare al acestora, pentru ca tu sa poti lua apoi cea mai buna decizie.

Departe de noi ideea de a crede si nu cerceta! Te invitam sa vezi cum functioneaza solutiile noastre audio-video intr-o sesiune demo gratuita la sediul nostru sau al tau. Suna si programeaza o intalnire cu inginerii nostri calificati!

Ne dorim sa iti intelegem cerintele, sa raspundem intrebarilor tale si sa stabilim impreuna modul in care GBC poate veni in sprijinul tau si al organizatiei tale!

Stabileste o vizita in Demo Room GBC

Mai mult decat atat, atunci cand ne vei vizita, in sala noastra de sedinte vei putea descoperi o mica parte din modul in care reusim sa integram solutiile audio-video pentru experiente cat mai user-friendly. Design-ul resimercial te intampina inca de la primii pasi in receptia noastra, iar tehnologia este la fiecare pas: tabletele de room booking, mobilierul acustic ori panourile BuzziSpace sunt integrate firesc in design-ul fiecarui spatiu, aducand beneficii atat din punct de vedere estetic, cat si practic.