Sisteme de votare la distanta

Confidentialitatea informatiilor este esentiala atunci cand vorbim despre un sistem de vot. Iar un sistem de vot la distanta nu trebuie sa faca rabat de la aceasta caracteristica importanta. Securitatea, accesibilitatea, flexibilitatea si precizia sunt calitati importante pe care le ofera sistemele de vot la distanta.

Sistemul de vot la distanta trebuie sa intruneasca aceleasi calitati ca si un sistem clasic de vot, oferind participantilor posibilitatea de a-si exprima in mod liber si democratic alegerile indiferent de tipul de vot pe care il cere situatia:

✔ Vot direct: pentru, impotriva, abtinere
✔ Evaluare: bun, acceptabil, slab
✔ Alegeri intre mai multi candidati
✔ Scala: 1-100

Siguranta, confidentialitate si confort prin vot electronic la distanta


Traim in era digitala, asa ca votul electronic sau e-voting-ul devine o conditie esentiala ce ne permite sa participam la procesul democratic de vot, oferindu-ne transparenta, control, securitate si eficienta, indiferent de natura votului, de numarul de votanti sau de dimensiunea organizatiei.

Varianta de vot la distanta pe care o punem la dispozitie prin intermediul partenerului nostru BigPulse consta intr-o platforma in cloud prin intermediul careia fiecare organizatie detine propriul set de conturi de vot definite intr-un spatiu virtual unic. Fara conturi de vot folosite la comun.

✔ Securitate
✔ Incredere
✔ Performanta
✔ Managementul riscului

Iata patru coordonate importante pentru solutia de vot la distanta oferite de noi as a service, prin partenerul BigPulse. In fiecare zi, in acelasi timp, partenerul nostru sustine sesiunile de vot ale sutelor de organizatii, fiecare dintre ele cu votanti diferiti si configurari diferite pentru tipurile de vot.

Serviciile incluse in solutia pe care o oferim acopera toate aspectele votului online, de la crearea scrutinului si a conturilor individuale de vot, testarea votului, trimiterea invitatiilor de vot pe e-mail, pana la raportarea si verificarea rezultatelor.

Protocolul strict de creare, testare si inregistrare a votului alaturi de multiplele standarde inalte de securitate pentru a livra alegeri de incredere si votari in deplina siguranta fac ca tehnologia BigPulse sa fie imbatabila si unica in industrie.

Securitatea, inainte de toate

Asiguram protectia datelor personale in conformitate cu reglementarile Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. GBC este operator de date cu carater personal inscris la ANSPDCP cu numarul 11551.

BigPulse are proceduri de confidentialitate foarte stricte pentru protectia datelor personale. Compania detine certificare TRUSTe si se conformeaza normelor Scutului de Confidentialitate UE-SUA.

BigPulse a inventat sistemul de vot online si ramane, si astazi, liderul in domeniu, punand mereu securitatea pe primul plan. Tehnologia a fost testata complet si rafinata prin sute de alegeri desfasurate constant de peste 17 ani. Peste 100.000 de sesiuni de vot in peste 35.000 proiecte. Ca rezultat al securitatii exceptionale a datelor si a standardelor de fiabilitate, BigPulse are un palmares de securitate impecabil.

Fie ca alegi o sesiune de vot sub anonimat sau un vot transparent, siguranta informatiilor este garantata, toate informatiile fiind criptate. De asemenea, sistemul BigPulse ofera criptarea tuturor parolelor si alerte automate in cazul activitatii ce ridica suspiciuni, mai ales pentru conturile care au acces la software-ul de configurare a sesiunilor de vot.

Solutiile integrate pe care le oferim vin in intampinarea tuturor nevoilor pe care le poate avea o organizatie. Astfel, putem integra solutia de vot la distanta BigPulse cu cea de videoconferinta, oferita de partenerul nostru Zoom, astfel incat sedintele si conferintele ce implica vot sa fie mult mai usor de realizat, chiar in situatia in care participantii lucreaza de acasa sau pur si simplu se afla in locatii diferite. Software-ul Zoom pentru videoconferinta functioneaza perfect de pe orice dispozitiv, folosind orice sistem de operare.

Modul de lucru hibrid - mai simplu folosind solutiile potrivite


Confero Meet este cea mai noua solutie de conferinta oferita de Televic, pregatita sa vina in intampinarea modului de lucru hibrid. Astfel, conferintele se pot tine cu usurinta indiferent unde s-ar afla participantii: fie ca toata lumea este in sala de consiliu, o parte dintre participanti sunt in sala si ceilalti acasa sau toti se afla in deplasari sau work from home.