Videoproiectoare


De la avantaje ce tin de dimensiunea imaginii, pana la detalii ce tin de eficacitate, design si functionalitate, videoproiectoarele ofera o multitudine de avantaje in comparatie cu folosirea unui display.

Fie ca esti in cautarea unei solutii de proiectie pentru sala de conferinte, large venue, educatie sau home cinema, in portofoliul GBC vei gasi o gama variata de videoproiectoare pregatite sa faca faca oricarei provocari. Profita de know-how-ul inginerilor nostri AV pentru a face cea mai potrivita alegere pentru proiectul tau, chiar daca este vorba despre una dintre aplicatiile mentionate mai sus sau despre aplicatii speciale precum mapping, realitate virtuala, tehnologie CAVE, planetarii sau domuri de videoproiectie.Videoproiectoare pentru Large Venues

Folosind solutii profesionale avansate de videoproiectie, vei avea posibilitatea de a da frau liber imaginatiei si creativitatii. Videoproiectoarele large venue, cu luminozitate de pana la 31.000 lumeni, pot proiecta imagini de mari dimensiuni la calitate exceptionala si sunt special create pentru a fi folosite in  auditorium-uri, sali de teatru, concerte, outdoor, inclusiv proiectii de mapping 3D la scara larga pe monumente si cladiri impunatoare.

Videoproiectoare cu instalare fixa

De la modele cu tehnologie DLP si pana la modele cu tehnologie LCD, videoproiectoarele cu instalare fixa furnizeaza imagini de mari dimensiuni, clare, luminoase, ce redau culorile la intensitate naturala, captand atentia publicului si dand frau liber imaginatiei. Desi au un sistem de instalare fixa, aceste videoproiectoare ofera flexibilitate maxima in privinta locului in care pot fi instalate.

Videoproiectoare pentru Home Cinema

Videoproiectoarele Home Cinema ofera posibilitatea de a te bucura de filmele preferate si de a avea experienta de cinema, chiar la tine acasa. Dimensiunile reduse, imaginile proiectate la calitate 4K HDR si luminozitatea de pana la 5.000 lumeni fac din videoproiectoarele Home Cinema alegerea perfecta pentru vizionarea continutului video de calitate in confortul propriei case. In completarea sistemelor de proiectie Home Cinema vin ecranele de proiectie, create special pentru duce experienta de vizionare la un alt nivel.

Videoproiectoare dedicate domeniului educational

Implicarea activa si captarea atentiei elevilor si studentilor sunt elemente esentiale pentru a putea oferi cea mai buna educatie tinerei generatii. Solutiile de videoproiectie pentru educatie vin in sprijinul profesorilor si ii ajuta nu doar sa starneasca curiozitatea elevilor, ci si sa creeze un mediu de invatare interactiv, dinamic, in care elevii pot acumula informatiile de care au nevoie pentru a se dezvolta si a creste armonios.

Videoproiectoare pentru cinematografe

Videoproiectoarele reprezinta cea mai importanta componenta a solutiei de Digital Cinema pentru redarea imaginilor clare, de calitate ireprosabila in sala de cinematograf. Fie ca vei alege un videoproiector DLP sau unul LCD, cu lampa sau laser, 2D sau 3D, alegand solutiile noastre ai garantia faptului ca vei depasi asteptarile publicului tau. Videoproiectoarele D-Cinema sunt create special pentru a avea o durata lunga de viata in conditii de folosire intensa, oferind mereu aceleasi imagini impecabile.

Videoproiectoare pentru Mapping

Mappingul, tehnica similara cu video mapping-ul si realitatea virtuala augmentata, este o solutie de videoproiectie utilizata cu scopul de a transforma obiecte dintre cele mai diverse, intr-o suprafata de videoproiectie. Mappingul se poate realizata atat pe obiecte mici de interior cat si pe cladiri, scene de teatru sau alte spatii neconventionale. Folosind un videoproiector pentru mapping, pot fi proiectate imagini atat bidimensionale, cat si tridimensionale, creand un spectacol vizual memorabil. In ultimii ani, mappingul a inceput sa fie folosit pe scara larga in contextul evidentierii patrimoniului cultural, datorita faptului ca este un instrument excelent atat educational, cat si de divertisment.

Videoproiectoare pentru aplicatii speciale

De la mediul business pana la sali operationale de dispecerizare sau industria de entertainment, videoproiectoarele pentru aplicatii speciale ofera posibilitati nelimitate si libertatea deplina de a da frau liber imaginatiei si creativitatii. Folosind tehnologii inovative de ultima-generatie si imbinand perfect imagini de calitate spectaculoasa, videoproiectoarele pentru aplicatii speciale sunt alegerea ideala pentru retroproiectie, video-wall, simulatoare, planetarii si nu numai.

Accesorii pentru videoproiectoare

Datorita avansului tehnologic, videoproiectoarele vin intr-o gama foarte variata, de la videoproiectoare pentru educatie sau business, pana la cele create pentru Home Cinema sau Large Venue, insa nu intotdeauna acestea vin echipate cu toate accesoriile necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate. De aceea, accesoriile pentru videoproiectoare joaca un rol extrem de important in experienta finala si dau utilizatorului posibilitatea de a atinge performanta maxima oferita de videoproiector.