Videoproiectoare


Videoproiectia este poate cel mai folosit instrument de partajarea vizuala a elementelor video si nu numai. Tot ce inseamna vizual poate fi impartit cu cei din jurul tau intr-un mediu controlat si folosind echipamente care iti vor permite sa prezinti proiecte la cea mai inalta calitate vizuala. Videoproiectoarele se folosesc atat in scoli, pentru a antrena memoria si invatarea prin vizualizare, cat si in marile companii, ori instututii publice. Stii ca majoritatea celor mai apreciarte filme pe care le vezi la cinema sunt proiectate tot printr-un videoproiector?Large Venue

Folosind solutii profesionale avansate de videoproiectie  veti avea posibilitatea de a da frau liber imaginatiei si creativitatii. Videoproiectoarele Large-Venue, cu luminozitate de pana la 31.000 lumeni, pot proiecta imagini de mari dimensiuni la calitate exceptionala si sunt special proiectate pentru a fi folosite in  auditorium-uri, sali de teatre, concerte, locatii outdoor inclusiv proiectii de mapping 3D la scara larga pe monumente si cladiri impunatoare.

Videoproiectoare cu instalare fixa

De la modele cu tehnologie DLP si pana la modele cu tehnologie LCD, videoproiectoarele cu instalare fixa furnizeaza imagini mari, clare, luminoase ce redau culorile la intensitate naturala, captand atentia publicului si dand frau liber imaginatiei. Desi au un sistem de instalare fixa, aceste videoproiectoare ofera flexibilitate maxima in privinta locului in care pot fi instalate.

Home Cinema

Videoproiectoarele Home Cinema ofera posibilitatea de a te bucura de filmele preferate si de a avea experienta din cinema, chiar la tine acasa. Dimensiunile reduse, imaginile proiectate la calitate 4K HDR si luminozitatea de pana la 5.000 lumeni, fac din videoproiectoarele Home Cinema Sony  alegerea perfecta pentru vizionarea continutului video de calitate in confortul propriei case. In completarea sistemelor de proiectie Home Cinema vin ecranele de proiectie Screen Innovation, proiectate pentru duce experienta de vizionare la un alt nivel.

Educatie

Implicarea activa si captivarea atentiei elevilor si studentilor sunt elemente esentiale pentru a putea oferi ce mai buna educatie tinerei generatii. Solutiile de videoproiectie pentru educatie vin in sprijinul profesorilor si ii ajuta nu doar sa starneasca curiozitatea elevilor, ci si sa creeze un mediu de invatare interactiv, dinamic, in care elevii pot acumula informatiile de care au nevoie pentru a se dezvolta si a creste armonios.

Aplicatii speciale videoproiectoare

De la mediul de business pana la sali operationale de dispecerizare sau industria de entertainment, videoproiectoarele pentru aplicatii speciale ofera posibilitati nelimitate si libertatea deplina de a da frau liber imaginatiei si creativitatii. Folosind tehnologii inovative de ultima-generatie si imbinand perfect imagini de calitate spectaculoasa, videoproiectoarele pentru aplicatii speciale sunt alegerea ideala pentru retroproiectie, video-wall, simulatoare, planetarii etc.

Mapping

Mappingul, tehnica similara cu video mapping-ul si realitatea virtuala augmentata, este o solutie de videoproiectie utilizata cu scopul de a transforma obiecte dintre cele mai diverse, intr-o suprafata de videoproiectie. Mappingul se poate realizata atat pe obiecte mici de interior cat si pe cladiri, scene de teatru sau alte spatii neconventionale. Folosind un videoproiector pentru mapping, pot fi proiectate imagini atat bidimensionale cat si tridimensionale, creand un spectacol vizual memorabil. In ultimii ani, mappingul a inceput sa fie folosit pe scara larga in contextul evidentierii patrimoniului cultural, datorita faptului ca este un instrument excelent atat educational cat si de divertisment.

Accesorii videoproiectoare

Datorita avansului tehnologic, videoproiectoarele vin intr-o gama foarte variata, de la videoproiectoare pentru educatie sau business, pana la videoproiectoare Home Cinema sau Large Venue, insa nu intotdeauna acesta vin echipate cu toate accesoriile necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate. De aceea, accesoriile pentru videoproiectoare joaca un rol extrem de important in experienta finala in urma utilizarii si dau utilizatorului posibilitatea de a beneficia de performanta maxima oferita de videoproiector.