Amfiteatre si aule


Amfiteatrele si auditorium-urile sunt folosite intr-o varietate de moduri in cadrul unei universitati, inclusiv pentru evenimente, sesiuni de premiere a absolventilor, conferinte sau TED talks. Solutiile AV pentru aceste spatii trebuie sa fie adaptate acestor cerinte diferite intr-un mod cuprinzator. Atat in in parte de conceptie si design, cat si in parte de implementare, de la solutii de sonorizare si pana la solutii complexe de conferinta, inginerii GBC® sunt pregatiti sa va ofere si sa integreze cele mai bune solutii in functie de spatiu, de disponibilitate si de necesitate.Sisteme de discutii cu traducere simultana integrata

Asigura-te ca nimic nu se pierde in traducere! Intalnirile, conferintele sau evenimentele la care iau parte oameni din diferite colturi ale lumii pot intampina dificultati de comunicare in lipsa unui echipament corespunzator. Sistemele de discutii cu traducere simultana integrata asigura un cadru placut de lucru pentru interpreti, in timp ce participantii vor auzi clar mesajul transmis si pot lua cuvantul pentru a-si exprima opinia.

Sonorizare sali de curs si amfiteatre

In general, salile de curs si amfiteatrele sunt locuri in care se transmit noi informatii. Pentru ca acestea sa ajunga cu maximul de acuratete la participantii evenimentelor, este necesar ca sonorizarea sa fie impecabila, iar sunetul sa fie la fel de bine transmis in toate colturile locatiei, astfel incat comunicarea sa se realizeze la cel mai inalt nivel. Solutiile pe care le oferim pentru aceste spatii garanteaza succesul evenimentelor pe care le vei desfasura.

Sisteme de discutii fara fir

Sistemele de discutii fara fir (wireless) reprezinta raspunsul potrivit pentru cei care isi doresc mai multa mobilitate si flexibilitate in organizatiile lor. Comunicarea este criptata si ne asiguram ca nu vor exista interferente cu alte dispozitive mobile. In plus, echipamentele profesionale din solutiile de discutii wireless se bucura de o autonomie maxima de pana la 28 ore cu sistemele de incarcare originale.

Lectern Digital Podium

Prezentari complexe care necesita mai multe dispozitive suplimentare, porturi de comunicare si alimentare, panouri de control AV, solutia de prezentare Lectern Digital Podium le acopera pe toate. Solutia asigura performante si experiente educationale de neuitat datorita rezolutiei Full HD si a tehnologiei tactile utilizate. 

Sisteme de discutii cu fir

Sistemele de discutii cu fir (wired) asigura o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor, sedintelor sau conferintelor. Punctul forte al sistemului de discutii cu fir consta in eliminarea disconfortului de a fi mereu atent la incarcarea acumulatorilor. Totodata, expandabilitatea sistemului iti asigura adaugarea simpla de unitati si functii noi.

Biamp Crowd Mics

Studentii pot fi auziti acum in sala de curs cu prima aplicatie de microfon din lume. Textul, comentariile si sondajele interactive inlocuiesc clicurile si stimuleaza interactiunea, reducand decalajul dintre ceea ce prezinta profesorii si ceea ce invata studentii. Biamp Crowd Mics transforma un telefon care distrage atentia, intr-un dispozitiv interactiv educational, un micorfon ce ofera studentilor posibilitatea de a trimite mesaje cu intrebari, de a participa la sondaje live.