Digital Cinema


Digital Cinema inseamna mai mult decat un produs, este o experienta. Este magia care se intampla atunci cand se sting luminile, iar publicul se lasa atras in lumea prezentata pe ecran. Cea mai importanta parte in oferirea unei solutii de Digital Cinema o reprezinta gandirea fiecarui detaliu ca parte a unui intreg si evaluarea modului in care toate componentele pot si trebuie sa functioneze impreuna.

La GBC, acest lucru se transpune in optimizarea fiecarei solutii in functie de modul in care va fi folosita, de spatiu ori buget, tinand cont de toate componentele si echipamentele pe care le presupune solutia de Digital Cinema: videoproiectie, ecran de proiectie, sonorizare profesionala, control si, bineinteles, integrare arhitecturala. Totul in folosul divertismentului si al publicului cinefil.Videoproiectoare pentru cinematografe

Videoproiectoarele reprezinta cea mai importanta componenta a solutiei de Digital Cinema pentru redarea imaginilor clare, de calitate ireprosabila in sala de cinematograf. Fie ca vei alege un videoproiector DLP sau unul LCD, cu lampa sau laser, 2D sau 3D, alegand solutiile noastre ai garantia faptului ca vei depasi asteptarile publicului tau. Videoproiectoarele D-Cinema sunt create special pentru a avea o durata lunga de viata in conditii de folosire intensa, oferind mereu aceleasi imagini impecabile.

Ecrane de proiectie pentru cinematografe

Ecranele de proiectie D-Cinema sunt suprafete reflectante realizate din materiale flexibile, menite sa ofere unghiuri largi de vizualizare, contrast ridicat, imagini luminoase si culori cat mai naturale in procesul de redare a materialelor video, fie ca este vorba despre proiectii 2D sau 3D, de cinematografe de dimensiuni mici ori medii sau de IMAX.

Sonorizare D-Cinema

Sonorizarea surround pentru Digital Cinema, alaturi de sistemul de videoproiectie, reprezinta cheia succesului intr-o sala de cinematograf. Alegerea sistemului de sunet trebuie facuta doar impreuna cu specialisti, dupa realizarea analizei acustice si luand in considerare tratamentul acustic adecvat, pentru o calitate audio fara repros in timpul redarii materialelor audio-video.

Tratament acustic Digital Cinema

In Digital Cinema, sonorizarea profesionala trebuie sa includa neaparat si solutia de tratament acustic. Alegerea sistemului de sunet nu este suficienta pentru a asigura experienta de neuitat pe care orice cinematograf isi doreste sa o ofere publicului sau. In lipsa unei analize, proiectari si a unui tratament acustic realizate profesionist, calitatea sunetului poate avea de suferit, fiind perturbata de factori precum ecou, calitate slaba a sunetului ori zgomote de fundal.

Control Digital Cinema

Solutiile de control pentru Digital Cinema au fost create pentru a usura procesul de redare a materialelor audio-video, contribuind atat la oferirea unei experiente unice publicului cinefil, cat si la usurarea procesului din spatele videoproiectorului si al ecranului de proiectie prin eficientizarea modului de lucru si a utilizarii echipamentelor atat de diverse si complexe ce intra in realizarea unui cinematograf modern.

Integrare arhitecturala Digital Cinema

Cinematograful este o sala de spectacol, in definitoriu, asa ca integrarea arhitecturala a sistemelor audio-video reprezinta o conditie sine qua non pentru a oferi publicului cinefil experienta unica pe care o asteapta atunci cand trece pragul salii de cinema pentru a viziona un film. Apeland la specialistii nostri in domeniu, ai garantia faptului ca toate echipamentele vor fi integrate discret, pastrand calitatea ireprosabila a solutiilor design&build pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.