Spitale, clinici si centre medicale


In spitale, cabinetele si structurile medicale intalnim adesea fluxuri informationale dinamice. Solutiile de room booking au rolul de a gestiona in mod eficient aceste volume de date si de a optimiza modul de lucru, economisind timp si resurse. Centralizarea tuturor rezervarilor si planificarilor intr-un singur loc nu permite decalarea programarilor si asigura buna desfasurare a acestora. Managementul operational si logistic este imbunatatit, iar serviciile medicale sunt perfectionate datorita flexibilitatii si tehnologiei AV utilizate.Room booking in domeniul medical

Solutiile de room booking asigura eficacitatea managementului operational si utilizarea eficienta a resurselor. Digitalizarea domeniului medical faciliteaza atat comunicarea interna, cat si cea externa prin posibilitatea de a rezerva camera, sala sau cabinetul in timp real, util si fiabil in vederea sustinerii consulatiilor, exemplificarilor prin practica sau a conferintelor ce trateaza anumite subiecte din domeniul medical.

Sisteme de apelare asistente, de alarma si de localizare

In contextul medical, timpul este cel mai important si esential element. Posibilitatea de a gestiona cazurile pacientilor intr-o maniera prompta si sigura ofera incredere, siguranta si liniste familiilor pacientilor. Flexibilitatea in utilizare si acuratetea localizarilor optimizeaza modul de desfasurare a sarcinilor din centrele medicale. In plus, rezidentii sau stagiarii care sunt deja familiarizati cu domeniul tehnologic vor putea intelege in amanunt etapele procedurale intalnite in spital, clinica sau centru de ingrijire, in functie de specificul fiecarei situatii.

Sisteme de adresare publica pentru spitale si clinici

Comunicarea centralizata contribuie la cresterea productivitatii si  operativitatii. Prin utilizarea sistemelor de adresare publica (PA), structurile medicale isi pot gestiona in mod eficient anunturile si informatiile. Mai mult decat atat, datorita tehnologii utilizate, acestea pot fi implementate in orice mediu si in orice context, putand fi reconfigurate conform cerintelor si nevoilor centrelor medicale.

Videoconferinta high-end in spatiile colaborative

Pacientii se asteapta la o experienta de asistenta medicala din ce in ce mai digitalizata, care sa fie in concordanta cu celelalte aspecte ale vietii lor in era high-tech. Pentru a crea o ingrijire conectata si a imbunatati rezultatele operationale si clinice, este necesara transformarea digitala in sectorul sanatatii. Medicii si staff-ul medical comunica mai rapid pentru a realiza briefturi rapide, analize pertinente si a ajunge la concluzii relevante. Integram solutii de videoconferinta state-of-the-art ce raspund prompt la cea mai importanta misiune a activitatii medicale - cea mai buna ingrijire pentru pacienti.

Sonorizare profesionala pentru institutii medicale

Sonorizarea profesionala in cadrul spitalelor sau clinicilor ofera confort psihic pacientilor si staff-ului medical, iar apartinatorilor o ambianta mai relaxanta in timpul asteptarii. Totodata, solutiile audio creeaza scenariul optim in care medicii si asistentele au capacitatea de a se concentra mai bine, in timp ce se pastreza si confidentialitatea discutiilor si datelor pacientilor. Pe langa izolarea fonica, integrarea sistemelor audio performante prin care se creeaza o gama variata de peisaje sonore va contribui la dezvoltarea calitatii serviciilor medicale.

Sistem de comunicare duplex

Sistemul de comunicatii duplex pentru spitale inseamna focalizarea deplina asupra ingrijirii pacientului, eficientizarea operatiunilor si simplificarea activitatii cadrului medical. Prin intermediul unui scenariu de comunicare eficient, personalul medical poate raspunde rapid nevoilor pacientilor, oferindu-le un sentiment de confort si siguranta. Este o solutie all-in-one adaptat procesului de ingrijire si actului medical ce respecta standardul DIN VDE 0834, indeplinind cele mai inalte cerinte in materie de securitate si fiabilitate.

Sisteme de discutii cu traducere simultana integrata

Asigura-te ca nimic nu se pierde in traducere! Intalnirile, conferintele sau evenimentele la care iau parte oameni din diferite colturi ale lumii pot intampina dificultati de comunicare in lipsa unui echipament corespunzator. Sistemele de discutii cu traducere simultana integrata asigura un cadru placut de lucru pentru interpreti, in timp ce participantii vor auzi clar mesajul transmis si pot lua cuvantul pentru a-si exprima opinia.