Sisteme de vot portabile

Sistemele de votare portabile ofera posibilitatea exprimarii votului intr-un mod democratic si, totodata, un grad mai mare de mobilitate. Exista mai multe optiuni de votare pentru a se plia pe diferite tipuri de decizii care trebuie luate in cadrul unei sedinte, iar rezultatele vor fi mai rapide. Suntem singurii integratori de pe piata de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de vot in limba romana.

Sisteme de vot portabile – solutia la indemana, pentru rezultate mai rapide


Exprimarea opiniei este elementul crucial intr-un sistem democratic, iar pentru usurarea procesului de vot au fost create sistemele de votare, fie ca vorbim despre cele portabile sau fixe.

Consiliile judetene, primariile, salile de intalniri, de conferinta sau amfiteatrele sunt doar cateva exemple concrete in care pot fi utilizate sistemele de vot portabile pentru a asigura un flux simplu, rapid si sigur in procesul de vot.

Inregistrarea votului participantilor se poate face prin:
✔ buton
✔ card nominal
✔ cod unic

Desi inregistrarea votului prin simpla apasare de buton este la indemana, autentificarea prin card sau prin cod se poate face nominal si constituie o metoda antifrauda, asigurand transparenta decizionala.

Modalitati de votare in sistemele portabile de vot

Sistemele noastre de vot portabile asigura exprimarea simpla si foarte accesibila a optiunii de vot prin vot nominal sau secret, in conformitate cu legislatia si regulamentele aplicabile in Romania. Totodata, comunicarea este digitala si criptata, imposibil de interceptat.

Folosind acelasi sistem de vot, poti alege optiuni variate de vot, fiecare potrivindu-se diferitelor tipuri de decizii ce trebuie luate intr-un mediu organizational:

✔ Vot direct: pentru, impotriva, abtinere
✔ Evaluare: bun, acceptabil, slab
✔ Alegeri intre mai multi candidati
✔ Scala: 1-100

Sistemul de vot colecteaza informatii despre vot, centralizeaza rezultatele, acestea putand fi exportate ulterior in excel pentru raportare, stocare, arhivare.

Suntem singurii integratori de pe piata de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de discutii, vot si traducere simultana in limba romana.

Ce include un sistem de vot portabil?

Sistemul de vot portabil este format din: unitatea centrala, unitatile de vot portabile si software-ul de management al solutiei de vot. Suplimentar, pentru buna derulare a votului, este necesar un computer pe care sa ruleze software-ul si o solutie de afisare (tip display sau videoproiector insotit de ecran de proiectie) care sa prezinte in timp real instructiunile de vot si rezultatul.

Care sunt beneficiile sistemelor de votare portabile?

✔ Software-ul de management al conferintelor este usor de utilizat, fiind disponibil si in limba romana
✔ Instructiunile de utilizare in limba romana apar si pe ecran
✔ Votul se realizeaza rapid
✔ Mai multa mobilitate. Poate fi transportat cu usurinta dintr-o sala in alta sau chiar in alta locatie
✔ Creste implicarea si atentia participantilor
✔ Genereaza rezultate oneste si de incredere, folosind cea mai noua tehnologie de criptare antifrauda
✔ Colecteaza rezultatele rapid si in siguranta
✔ Raspunsurile pot fi afisate in timp real, permitand o analiza rapida si facilitand discutii ulterioare
✔ Autonomie de pana la 26 de ore
✔ Potrivite pentru sali mari - raza de actiune de pana la 100m
✔ Expandabile pana la peste 4000 de unitati
✔ Usor de instalat si gestionat
✔ Permit diverse tipuri de vot: alegeri, intrebari cu raspuns predefinit, optiune Pentru/Impotriva/Abtinere etc.
✔ Functie de detectare a nivelului de baterie
✔ Respecta cadrul legislativ din Romania

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.