Sisteme de discutii cu vot integrat

Un sistem de vot integrat adauga o functionalitate in plus sistemului tau de discutii, folosind aceeasi retea de cabluri si aceleasi modalitati de autentificare a utilizatorilor. Acesta poate fi utilizat in orice tip de organizatie in care, pe langa nevoia de comunicare, exista si nevoia de exprimare a opiniei intr-un mod democratic: consilii judetene, primarii, sali de conferite etc. Pe langa optiunea de vot, sistemele de conferinta permit integrarea altor solutii precum: camera tracking, traducere simultana, streaming, transcriere automata, pentru a indeplini cu succes orice provocare audio-video.

Sistem de votare – integrarea cu sistemul de discutii


Solutia integrata presupune existenta unui singur cablu care transfera informatia atat pentru sistemul de discutii, cat si pentru cel de vot. Totodata, aceeasi autentificare a participantilor in sistemul de discutii este folosita si pentru sistemul de vot.

Unde se poate folosi un sistem de discutii integrat cu sistem de votare?

✔ Consilii judetene
✔ Primarii
✔ Sali de intalniri
✔ Sali de conferinta
✔ Amfiteatre
✔ Oriunde este necesara asigurarea unei comunicari confortabile intre participanti

Ce include un sistem de vot integrat intr-un sistem de discutii?

Sistemele noastre de vot integrate asigura exprimarea simpla si foarte accesibila a optiunii de vot prin vot nominal sau secret, in conformitate cu legislatia si regulamentele aplicabile in Romania. Totodata, comunicarea este digitala si criptata, imposibil de interceptat.

Un sistem de vot integrat intr-un sistem de discutii include, pe langa functiile unui sistem clasic de discutii, si urmatoarele functii de votare:

✔ Vot direct: pentru, impotriva, abtinere
✔ Evaluare: bun, acceptabil, slab
✔ Alegeri intre mai multi candidati
✔ Scala: 1-100

Sistemul de vot colecteaza informatii despre vot, centralizeaza rezultatele, acestea putand fi exportate ulterior in excel pentru raportare, stocare, arhivare.

Rezultatul votului poate fi afisat in timp real pe un display sau videowall in functie de dimeniunea salii ori folosind o solutie de videoproiector si ecran de proiectie.

Incepand cu luna august a anului 2021, software-ul de management al sistemului de discutii si vot Televic este disponibil si in limba romana!

Beneficiile sistemului de votare integrat intr-un sistem de discutii

✔ Utilizarea aceluiasi cablu atat pentru sistemul de discutii, cat si pentru cel de vot
✔ Presedintele poate sa porneasca, opreasca si sa intrerupa sesiunea de vot, folosind tastatura unitatii sale de discutii
✔ Rezultatul votului poate fi vazut pe unitatea sistemului de discutii
✔ Are un design intuitiv
✔ Este o solutie de calitate 2-in-1 care satisface necesitati importante
✔ Sunetul este clar
✔ Identificarea se face usor pe baza unui card de autentificare unic
✔ Sesiunile de vot se vor desfasura fara probleme, fara intreruperi
✔ Rezultatele votului pot fi stocate si arhivate pentru o gestiune mai eficienta
✔ Este o investitie audio de incredere pe termen lung
✔ Permit diverse tipuri de vot: alegeri, intrebari cu raspuns predefinit, optiune Pentru/Impotriva/Abtinere etc.
✔ Respecta cadrul legislativ din Romania

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.