Responsabilitate Sociala Corporativa


Misiunea noastra este sa contribuim la imbunatatirea atat a societatii, cat si a mediului inconjurator, prin solutiile Audio-Video pe care le implementam. De la fondarea companiei in 2002, viziunea noastra este de a genera o schimbare in modul in care oamenii lucreaza, comunica si colaboreaza prin transpunerea tehnologiei de ultima generatie intr-un design curat, clar si simplu de utilizat.

Politica noastra in materie de Responsabilitate Sociala Corporativa (RSC) ne ghideaza strategia, investitiile si inovatiile pentru a ne permite sa producem valoare durabila pentru societate, contribuind astfel la dezvoltarea economica si sociala. De aceea, ne asiguram ca responsabilitatea sociala se regaseste in tot ceea ce facem.

Responsabilitate Sociala Corporativa
Conceptul nostru de business ne determina sa ne perfectionam si sa ne extindem in permanenta domeniul de expertiza, iar integrarea Audio-Video si oferirea solutiilor high-end complexe, dar simple si intuitive pentru utilizator este ceea ce defineste True Value Added Distribution. Ne asumam responsabilitatea de a ne derula activitatea intr-un mod care sa protejeze mediul inconjurator pentru generatiile viitoare.

Pentru GBC®, una dintre cele mai importante resurse o reprezinta angajatii companiei, in care investeste constant si datorita carora evolueaza. Astfel, ne asiguram ca in permanenta avem personal foarte bine pregatit ce isi desfasoara activitatea in conditii de siguranta.

Principiile noastre de Responsabilitatea Sociala Corporativa:
✔ Transparenta
✔ Profesionalism
✔ Responsabilitate
✔ Evolutie
✔ Solutii inovative
✔ Raport corect calitate-pret
✔ Fiabilitate dovedita in timp