Table Interactive


It’s time to get digital. Integrarea tablelor interactive in invatamant reprezinta pasul firesc si necesar pentru digitalizarea procesului educational din Romania

 

Prin interactivitate, lectiile de curs devin mai relevante si contribuie la dezvoltarea creativitatii, memoriei, analizei, gandirii critice a elevilor, iar informatiile sunt prezentate totodata in concordanta cu era high-tech in care traiesc si se dezvolta copii astazi.

Tehnologia Multi-Touch ce ofera posibilitatea ca pana la 10 utilizatori sa foloseasca tabla interactiva IQboard, software-ul gratuit multidisciplinar in limba romana, utilizarea de elemente vizuale cum ar fi imagini, continut video, modele 3D, functiile de editare, de Desktop-Sharing si Data-Sharing, de inregistrarea audio-video si de salvare ale lectiilor sunt factorii-cheie ce vor crea o colaborare cu adevarat benefica intre profesori si elevi.

In completarea solutiilor hardware si software, oferim si componenta de formare. Formatorul nostru certificat de Ministerul Educatiei sustine atat sesiuni de training pentru gama de produse din portofoliul GBC, cat si cursul Dezvoltator e-learning, acreditat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii si al Protectiei Sociale. In misiunea noastra de a promova educatia interactiva, venim in sprijinul profesorilor cu scopul dobandirii unor capacitati digitale variate si crearea unui continut digital de calitate.

IQboard.ro face parte din familia GBC si este locul all-in-one pentru o gama variata de solutii interactive de ultima generatie pentru educatie.