Vino alaturi de noi la Integrated Systems Europe 2022


UPDATE: Evenimentul ISE, programat pentru 1-4 februarie, a fost amanat si va avea loc in perioada 10-13 mai 2022. Decizia a fost luata in urma consultarii cu comunitatile de expozanti si vizitatori si a cresterii numarului de cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2.

In perioada 10-13 mai 2022 ne gasesti la ISE! Ca unic membru certificat PSNI in Romania si reprezentat important pentru piata Europei de Sud-Est, GBC va fi prezent si anul acesta la ISE. Fira de Barcelona este locul in care se intalnesc anul acesta specialistii din domeniul AV si integratorii de sisteme pentru a aduce la un loc produse si solutii inovatoare pentru educatie, business ori dezvoltare profesionala. Un adevarat spectacol este pregatit pentru expozanti si vizitatori. Integrated Systems Europe este recunoscut astazi drept cel mai mare eveniment mondial dedicat domeniului AV si integrarii de sisteme din domeniu. Inregistreaza-te GRATUIT folosind codul nostru VIP: 1Q5TPSTZ, urmand link-ul: Inregistrare ISE 2022

PSNI Global Alliance

PSNI - Acoperire globala, solutii locale


Din 2019, GBC este singurul membru certificat PSNI din Romania, certificare ce garanteaza calitatea solutiilor implementate de echipele noastre de ingineri si tehnicieni si abilitatea de a indeplini promisiunea de standardizare globala.

PSNI Global Alliance este o retea globala de integratori, producatori, distribuitori si furnizori de servicii tehnologice de elita. Pentru a oferi o abordare standardizata a implementarii globale si a sprijinului in intreaga sa retea, PSNI Global Alliance a creat o certificare pentru membrii sai din intreaga lume, obligatorie pentru aderarea la alianta, ce se obtine doar prin demonstrarea faptului ca respectivul integrator stapaneste practicile globale de implementare audiovizuala si resursele de retea.

Pentru a se asigura ca fiecare proiect adera strict la procesul de implementare globala PSNI, integratorii PSNI Global Alliance realizeaza evaluari inter pares axate pe timpul de raspuns, acuratetea informatiilor si rata de indeplinire sau depasire a asteptarile clientilor. Un Comitet Global de Implementare si Supraveghere al PSNI evalueaza continuu conformitatea membrilor si a proiectelor.

Acest program incurajeaza membrii sa isi evalueze si imbunatateasca constant cunostintele, calificarile si capacitatea de intelegere a proiectelor, indiferent de domeniu.

Expertiza globala si un univers de resurse

Afilierea PSNI reprezinta cea mai importanta acreditare din industrie. Ca parte a retelei PSNI, GBC are acces la parteneri de top din industria AV, specializati in implementarea solutiilor atat in Romania, cat si in strainatate.

Pentru clientii nostri, faptul ca GBC este partener certificat PSNI se traduce in avantajul de a beneficia de o abordare standardizata a serviciilor si integrarii, indiferent unde in lume se afla proiectul lor. De asemenea, un integrator certificat PSNI va livra rezultate mai rapide, adaptate regulilor, reglementarilor si cerintelor locale. Reteaua PSNI simplifica radical experienta clientului, oferind acces la cele mai bune solutii si informatii pe care industria AV le are de oferit.