Misiune | Valori | Viziune Valorile noastre

✔ Integritate
✔ Diversitate
✔ Transparenta
✔ Incredere
✔ Performanta
✔ Colaborare
✔ Inovatie
✔ Reputatie

Misiune

Ne-am decis sa facem un pas inainte si sa ne oferim sprijinul prin ceea ce facem mai bine: sa oferim solutii interactive si securizate pentru a impartasi si colabora.  Suntem speializati in proiectarea si implementarea salilor de conferinta de top care ofera performante reale de business.

Tehnologiile AV / IT ofera flexibilitate pentru a raspunde nevoilor unei arii diverse de utilizatori. Fie ca initiem sesiuni de brainstorming impreuna cu clientii nostri pentru spatiile noi, fie ca efectuam o analiza a fluxului de lucru pentru modificari tehnologice, noi suntem specializati in maximizarea utilizarii spatiului. Concentrandu-ne pe obiectivele clientului, oferim solutii care ofera randament maxim.

Viziune

Viziunea noastra este de a genera o schimbare in modul in care oamenii lucreeza, comunica si colaboreaza prin transpunerea tehnologiei de ultima generatie intr-un design curat, clar și simplu de utilizat.

Conceptul nostru de business ne determina sa ne perfectionam si sa ne extindem in permanenta domeniul de expertiza. Integrarea Audio-Video si oferirea solutiilor high end complexe,  dar simple si intuitive pentru utilizator este ceea ce defineste True Value Added Distribution”.

Suntem lider de piata in Romania pe segmentul de distributie si integrarea solutiilor Audio-Video, cu peste 18 ani de experienta si o multitudine de referinte de succes. Ne-a construit reputatia in baza multiplelor proiecte pe care le-am implementat cu succes in domenii variate precum Administratii locale, Guvern, Banking, Corporate, Telecom, Turism, HoReCa sau Educatie, dar si datorita numarului impresionat de echipamente si accesorii pe care le avem in stoc, disponibile pentru livrare imediata.