Sisteme de discutii fara fir

Sistemele de discutii fara fir (wireless) reprezinta raspunsul potrivit pentru cei care isi doresc mai multa mobilitate si flexibilitate in organizatiile lor. Comunicarea este criptata si ne asiguram ca nu vor exista interferente cu alte dispozitive mobile. In plus, echipamentele profesionale din solutiile de discutii wireless se bucura de o autonomie maxima de pana la 28 ore cu sistemele de incarcare originale.

Sisteme de discutii cu fir

Sistemele de discutii cu fir (wired) asigura o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor, sedintelor sau conferintelor. Punctul forte al sistemului de discutii cu fir consta in eliminarea disconfortului de a fi mereu atent la incarcarea acumulatorilor. Totodata, expandabilitatea sistemului iti asigura adaugarea simpla de unitati si functii noi.

Traducere simultana portabila

Traducerea simultana portabila este solutia eficienta pentru conferinte, seminarii, conventii si pentru orice eveniment care implica participarea interpretilor/participantilor de diferite nationalitati. Pot exista mai multi interpreti, pentru diverse limbi de circulatie internationala, iar participantul are optiunea de alege in ce limba doreste sa asculte discursul. In plus, fiind un sistem de traducere simultana portabil inseamna ca poate fi utlizat oriunde, conferind utilizatorilor mai multa flexibilitate.

Sisteme de discutii cu traducere simultana integrata

Asigura-te ca nimic nu se pierde in traducere! Intalnirile, conferintele sau evenimentele la care iau parte oameni din diferite colturi ale lumii pot intampina dificultati de comunicare in lipsa unui echipament corespunzator. Sistemele de discutii cu traducere simultana integrata asigura un cadru placut de lucru pentru interpreti, in timp ce participantii vor auzi clar mesajul transmis si pot lua cuvantul pentru a-si exprima opinia.

Cabine pentru interpreti

Cabinele pentru interpreti reprezinta locul unde se sparg limitele lingvistice, iar interpretii pot realiza cele mai fine traduceri intr-un mediu controlat si foarte bine izolat fonic, astfel incat traducerea sa fie de cea mai buna calitate. In functie de necesitate si de arhitectura spatiului, cabinele pot fi plasate in interiorul salilor de discutii sau in spatii complementare. Izolarea fonica este ireprosabila si ofera un mediu de lucru confortabil pentru interpreti.

 

 

Sisteme de vot portabile

Sistemele de vot portabile reprezinta solutia la indemana pentru rezultate mai rapide. Asigura exprimarea simpla a votului si ofera mai multa mobilitate, putand fi transportate cu usurinta dintr-o sala in alta sau chiar in alta locatie. Sistemul de vot portabil contine optiuni variate de vot tocmai pentru a raspunde nevoilor organizatiilor de a alege varianta potrivita in functie de hotararea care trebuie luata, asigurand un cadru democratic. Trebuie mentionat ca suntem singurii integratori de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de vot in limba romana.

Audio ghid preinregistrat

Audio ghidul cu continut preinregistrat este util atunci cand vrei sa pui in valoare experienta individuala a fiecarui turist. O astfel de solutie ofera publicului libertate de miscare si independenta, fara sa fie nevoie de interventia umana. Audio ghidul preinregistrat ofera o calitate inalta a sunetului si iti ofera controlul total asupra informatiilor transmise.

Audio ghid live

Audio ghidul live este o solutie extrem de ingenioasa care ajuta ghidul sa mentina interactiunea cu toti membrii grupului, aceasta solutie permitandu-i sa se adreseze unui numar mai mare de persoane in acelasi timp, fiecare individ avand parte de aceeasi calitate a sunetului. De asemenea, cu ajutorul unui ghid live se pot aduce informatii extra, in functie de specificul grupului, comunicarea putand fi duplex.

Solutii automatizate de audio ghid

Circuitele turistice devin mai interesante atunci cand se folosesc solutii automatizate ce ofera publicului informatii in timp real, in momentul apropierii de un obiectiv turistic. Nimic nu se pierde, toate informatiile relevante ajung la ascultatori, care vor avea parte de o experienta de neuitat si vor privi cu alti ochi locurile pe care le viziteaza.

Creare continut pentru audio ghid

Continutul este cel mai important element in orice vizita. Informatiile despre obiective trebuie transmise catre public intr-o maniera potrivita spatiului in care se afla. Solutiile noastre iti pun la dispozitie posibilitatea de a schimba continutul de pe dispozitivele tale de cate ori iti doresti si in cate limbi este necesar, in cel mai profesionist mod.

Integrare arhitecturala a sistemelor de traducere simultana

Integrarea arhitecturala reprezinta eleganta tehnologiei. In acelasi timp, este procesul prin care piesele de mobilier sunt echipate cu solutii audio-video, personalizand astfel sala de conferinta, crescand functionalitatea incaperii si confortul participantilor, oferind la indemana sistemul de traducere simultana. Noi oferim solutii AV personalizate si integrate respectand principiul ca tehnologia de ultima generatie sa fie implementata intr-un design rafinat si discret.

Sisteme de discutii cu vot integrat

Sistemele de vot integrate in sistemele de discutii raspund, in acelasi timp, la diferite cerinte care apar in cadrul unei intalniri: exprimarea votului, functii diferite de votare in concordanta cu tipul de decizie care trebuie luat, exportarea rezultatelor intr-un fisier excel pentru raportare si stocare, satisfacerea nevoii de a avea o comunicare productiva. Sunt usor de implemenat si de utilizat pentru ca folosesc aceeasi retea de cabluri si utilizatorii au aceleasi metode de autentificare pentru ambele sisteme. In plus, este asigurata confidentialitatea datelor deoarece comunicarea este criptata.

Analiza si proiectare acustica

Afla care este cea mai potrivita solutie de sonorizare pentru nevoile tale. Pe langa produsele propriu-zise de sonorizare, expertii nostri iti vor analiza spatiul, astfel incat sa beneficiezi de cea mai buna solutie, iar sunetul din locatia ta sa se auda impecabil. Fiecare spatiu este diferit si, oricum ar arata locatia ta, ai nevoie de o proiectare acustica realizata de profesionisti care iti vor transforma spatiul intr-unul unde nu vei mai intampina niciun fel de probleme ce tin de acustica.

Sonorizare sali de conferinta

Sonorizarea profesionala pentru salile de conferinte este un element important pentru ca mesajul sa fie inteles fara probleme si cu minimul de efort. O sala tratata corespunzator din punct de vedere acustic si cu sonorizarea potrivita spatiului, intalnirile din compania ta vor fi cu siguranta un succes. Specialistii nostri vor analiza spatiul tau si iti vor oferi cea mai buna varianta de optimizare a propagarii sunetului, in functie de tipul de actiuni ce se defasoara in spatiul tau.

Sonorizare sali de curs si amfiteatre

In general, salile de curs si amfiteatrele sunt locuri in care se transmit noi informatii. Pentru ca acestea sa ajunga cu maximul de acuratete la participantii evenimentelor, este necesar ca sonorizarea sa fie impecabila, iar sunetul sa fie la fel de bine transmis in toate colturile locatiei, astfel incat comunicarea sa se realizeze la cel mai inalt nivel. Solutiile pe care le oferim pentru aceste spatii garanteaza succesul evenimentelor pe care le vei desfasura.

Sonorizare teatre si auditorium

Sunetul si acuratetea lui sunt extrem de importante daca vorbim despre spatii precum teatre sau auditorium. Aici, vocea celor de pe scena sau din sala trebuie sa se auda impecabil chiar si in ultimele randuri ale salii pentru ca evenimentul sa fie unul de succes. Informatia trebuie sa ajunga la public cat mai curata, iar claritatea sunetului nu trebuie sa constituie o bariera. Expertii nostri analizeaza aceste spatii si stabilesc care sunt cele mai bune solutii de sonorizare, astfel incat aplauzele de final sa fie binemeritate.

Sonorizare stadioane

Pentru iubitorii de sport, nimic nu se compara cu vizita pe un stadion, mai ales acolo unde atmosfera este una incendiara. Noi ne asiguram ca sonorizarea reprezinta un real ajutor in mentinerea atmosferei galeriilor sau a celor care desfasoara evenimente direct pe terenul de joc. Sunetul din jurul lor ce care il aud cei aflati in tribune trebuie sa le mentina adrenalina la un nivel ridicat si sa ii ajute sa simta fiorii evenimentului.

Sonorizare cafeteria si spatii publice

Cum altfel sa creezi o ambianta relaxanta, productiva intr-o zona de cafeteria daca nu folosindu-te de sunet? Fie ca alegi sa transmiti un mesaj intr-un spatiu public, fie ca vrei pur si simplu sa le oferi angajatilor o atmosfera placuta prin melodii potrivite, sonorizarea joaca un rol extrem de important. Alegerea solutiilor potrivite si integrarea lor cu intreg sistemul audio-video este responsabilitatea noastra.

Izolare fonica

Adesea, intr-o sala sunetul se pierde ori se distorsioneaza cu usurinta. Adaptandu-se la specificul spatiului tau, expertii nostri iti vor propune cele mai potrivite metode de izolare fonica pentru ca sunetul sa nu fie perturbat in niciun fel, iar participantii sa se bucure de acustica de inalta calitate.

Mobilier fonic

Mobilierul fonic are rolul de absorbtie a zgomotelor, oferind o gama completa de produse ce pot fi instalate practic in orice tip de spatiu in care ne dorim mai putin zgomot ambiental. Mobilierul fonic este un element extrem de important ce imbina cu succes design-ul inovator cu functionalitatea practica.

Mobilier Control Room

Statiile de lucru sunt locurile in care personalul isi realizeaza activitatea, raspunde la alerte, solicitari de servicii si extrage datele pentru a le analiza ulterior. Alaturi de suporti si standuri pentru video wall si platforma software. gama de mobilier tehnic contine console, scaune, mese cu rafturi reglabile, cabinete retea si rack-uri. Design-ul este bazat pe ISO 11064 si creeaza scenariul digital confortabil pentru operatorii ce lucreaza intr-un mediu solicitant in care fiecare decizie conteaza.

Software pentru Digital Signage

Software-ul de digital signage face posibila crearea, gestionarea si afisarea de continut pe orice tip de ecran sau device electronic, dar si raportarile in scop de marketing sau financiar. Fie ca este vorba de text, imagini, animatii ori materiale audio-video, toate pot fi gestionate cu usurinta spre redare cu ajutorul aplicatiilor profesionale de digital signage pe care le oferim.

Solutii de videoconferinta pentru Huddle Rooms

Oferind productivitatea si functionalitatea unei sali de sedinte intr-un mediu mai putin formal si mai prietenos, huddle rooms presupun costuri mai reduse de echipare, reusind sa eficientizeze din plin spatiile de lucru. Solutiile de videoconferinta pentru huddle rooms sunt adaptate dimensiunilor acestor spatii, intrunind in acelasi timp functii si caracteristici similare celor din salile de conferinte.

Unified communication

Comunicarea si colaborarea in mediul corporate sunt aspecte vitale pentru eficientizarea workflow-ului. Cum ar fi daca comunicarea corporate (email, telefon, videoconferinta, Microsoft Teams etc.) ar putea fi reunita intr-un singur loc? Acest loc deja exista si se numeste unified communication (UC). Unified communication este solutia AV prin care poti realiza sedinte globale, fara investitii in infrastructura de comunicatii (totul este stocat in Cloud) si care asigura confidentialitatea documentelor si a datelor.

Telefonie SIP, PBX

Cum poti fi mereu in contact cu clientii si colegii tai si cum poti eficientiza timpul pentru noi oportunitati? Prin solutii audio integrate, moderne si fiabile, cum ar fi telefonia in cloud PBX sau sistemele de telefonie SIP. Principalul beneficiu consta in automatizarea si simplicarea comunicarii organizationale, atat interna, cat si externa. Printre functiile care pot fi oferite sunt: transfer de apeluri, call-forwarding, apeluri nepreluate, music-on-hold etc. Care este scopul telefoniei SIP si PBX? Simplu spus, to connect people at work.

Sisteme de adresare publica

Adresarile publice au nevoie de sonorizare de inalta calitate, astfel incat fiecare participant sa poata primi informatia fara ca aceasta sa fie distorsionata de zgomotele de fundal. Oferim cele mai bune solutii de adresare publica si suntem alaturi de clientii nostri de la recunoasterea nevoii, pana la proiectarea si implementarea solutiei in sine. Fie ca vorbim de centre comerciale, stadioane, muzee sau institutii publice, putem implementa solutii de adresare publica perfect adaptate spatiului tau.

Sistem de comunicare intercom

Alege sa comunici cu publicul tau in cel mai eficient mod cu putinta. Solutia Intercom te ajuta sa mentii distanta de siguranta fata de public, prin intemediul unui ghiseu, spre exemplu, insa nu blocheaza comunicarea cu acesta, din contra, o eficientizeaza prin eliminarea zgomotelor de fundal si directionarea corecta a sunetului. Acest sistem de comunicare se foloseste in special la ghiseele institutiilor publice, banci sau puncte de acces importante si functioneaza independent, separat de restul retelei, sau poate fi integrata in aceasta.

Interfon

Alege sa fii in deplina siguranta. Interfonul este in continuare cea mai folosita solutie de acces. Il intalnim la scarile de bloc, spatii private, cladiri de birouri si alte medii unde este nevoie de controlul accesului. Pentru cele mai bune solutii de interfon iti punem la dispozitie o serie de optiuni ce iti ofera siguranta deplina si tehnologie de ultima generatie. 

Optiuni pentru sistemele de discutii

Sistemul de discutii integrat cu diferite optiuni reprezinta o investitie audio-video fiabila pe termen lung. Ofera un grad mai mare de confort participantilor, creeaza cadrul optim pentru vot si raspunde la nevoia de a avea o dovada scrisa a discutiilor purtate in cadrul unei intalniri. Printre optiuni se numara sistem de vot, sistem de traducere simultana, video tracking, functii de centralizare date. Tie ce optiune ti se potriveste?

Streaming live internet

Streaming-ul live presupune transmiterea in timp real a unei sedinte, conferinte sau a unui eveniment pe site-ul propriu si/sau pe retelele sociale. Prin intermediul streaming-ului, publicul va putea observa implicarea, deciziile si mesajul pe care vrei sa le transmiti, dovedind transparenta. In plus, va crea imaginea pe care organizatia ta doreste sa o afiseze. Altfel spus, solutia de streaming iti ofera un mare avantaj - ce vrei tu, pe internet.

Transcript manual sau automat

Pentru a asigura transparenta decizionala si a dovedi desfasurarea completa a activitatii in cadrul unei intalniri recomandam sisteme de discutii cu functia de transcript (numita si transcriere speech-to-text). Solutiile de transcript presupun transformarea mesajului audio in text si reprezinta dovada scrisa a intregii intalniri sau sesiuni de plen.

Induction hearing

Induction hearing este o tehnologie audio special creata pentru a veni in sprijinul persoanelor cu deficit de auz. Poate fi utilizata in diferite contexte sociale, pornind de la banci comerciale, sali de conferinta, sali de judecata si alte spatii unde publicul vizat se poate concetra strict pe vocea interlocutorului.

Audio Spotlight

In loc sa "umpli" o camera cu sunet, acum poti trimite sunetul doar acolo unde doresti. Tehnologia audio spotlight este un tip de tehnologie de ultima generatie care creeaza unde audio focalizate asemanatoare fasciculului de lumina provenind de la o lanterna. Astfel poti auzi continutul audio doar daca stai fix in locul unde este indreptat fasciculul de ultrasunete.

Sonorizare retail

In zona de retail, solutiile de sonorizare profesionala sunt folosite atat pentru a asigura ambianta prin muzica de fundal, cat si pentru a transmite diferite mesaje angajatilor sau clientilor. In acest domeniu, un sistem de sonorizare de buna calitate este o componenta esentiala si pentru sistemul de siguranta si securitate.

Integrare arhitecturala a sistemelor de discutii

Integrarea arhitecturala este procesul prin care piesele de mobilier sunt echipate cu solutii audio-video, personalizand astfel spatiul, crescand functionalitatea incaperii si confortul participantilor. Oferim solutii personalizate cu tehnologii de ultima generatie integrate intr-un mod rafinat si discret in design-ul arhitectural.

Sisteme de votare la distanta

Sistemele de votare la distanta devin o necesitate in contextul evolutiei tehnologice si a sedintelor realizate prin videoconferinta sau alte metode ce presupun aflarea participantilor in locuri diferite. Votul electronic sau e-voting foloseste mijloace electronice pentru a facilita exprimarea democratica a votului, in deplina siguranta, pastrand confidentialitatea informatiilor.

Inchiriere sistem de audio ghid

Solutia de audio ghid castiga teren tot mai mult in special in ceea ce tine de domeniul turistic, dar fara a exclude diferitele tipuri de organizatii ori vizitele in fabrici. Fie ca vorbim de tururi individuale, ori unde grupurile sunt insotite de ghid, sistemele de audio ghid asigura experiente deosebite, iar daca achizitia unui astfel de sistem nu este o solutie pentru tine in acest moment, inchirierea ar putea fi varianta potrivita.

Sound Masking - Tratament acustic activ

Sound masking presupune folosirea sunetului ambiental pentru a acoperi zgomotele de mediu perturbatoare. Este o solutie care castiga tot mai mult teren in industria audio, pentru ca s-a dovedit ca mascheaza eficient zgomotele care distrag atentia angajatilor si creste confidentialitatea, productivitatea si confortul dintr-o incapere.

Videoproiectoare pentru Large Venues

Folosind solutii profesionale avansate de videoproiectie, vei avea posibilitatea de a da frau liber imaginatiei si creativitatii. Videoproiectoarele large venue, cu luminozitate de pana la 31.000 lumeni, pot proiecta imagini de mari dimensiuni la calitate exceptionala si sunt special create pentru a fi folosite in  auditorium-uri, sali de teatru, concerte, outdoor, inclusiv proiectii de mapping 3D la scara larga pe monumente si cladiri impunatoare.

Videoproiectoare cu instalare fixa

De la modele cu tehnologie DLP si pana la modele cu tehnologie LCD, videoproiectoarele cu instalare fixa furnizeaza imagini de mari dimensiuni, clare, luminoase, ce redau culorile la intensitate naturala, captand atentia publicului si dand frau liber imaginatiei. Desi au un sistem de instalare fixa, aceste videoproiectoare ofera flexibilitate maxima in privinta locului in care pot fi instalate.

Videoproiectoare pentru aplicatii speciale

De la mediul business pana la sali operationale de dispecerizare sau industria de entertainment, videoproiectoarele pentru aplicatii speciale ofera posibilitati nelimitate si libertatea deplina de a da frau liber imaginatiei si creativitatii. Folosind tehnologii inovative de ultima-generatie si imbinand perfect imagini de calitate spectaculoasa, videoproiectoarele pentru aplicatii speciale sunt alegerea ideala pentru retroproiectie, video-wall, simulatoare, planetarii si nu numai.

Space Player

Space Player-ul este un proiector de lumina asemanator spoturilor, ce foloseste tehnologie laser oferind luminozitate de pana la 2000 lumeni si, in acelasi timp, putand proiecta imagini statice sau in miscare. Creat drept o solutie moderna de digital signage pentru retail, muzee si galerii de arta, Space Player-ul poate fi folosit in orice domeniu pentru a potenta diferite spatii ori produse.

Videoproiectoare pentru cinematografe

Videoproiectoarele reprezinta cea mai importanta componenta a solutiei de Digital Cinema pentru redarea imaginilor clare, de calitate ireprosabila in sala de cinematograf. Fie ca vei alege un videoproiector DLP sau unul LCD, cu lampa sau laser, 2D sau 3D, alegand solutiile noastre ai garantia faptului ca vei depasi asteptarile publicului tau. Videoproiectoarele D-Cinema sunt create special pentru a avea o durata lunga de viata in conditii de folosire intensa, oferind mereu aceleasi imagini impecabile.

Videoproiectoare pentru Mapping

Mappingul, tehnica similara cu video mapping-ul si realitatea virtuala augmentata, este o solutie de videoproiectie utilizata cu scopul de a transforma obiecte dintre cele mai diverse, intr-o suprafata de videoproiectie. Mappingul se poate realizata atat pe obiecte mici de interior cat si pe cladiri, scene de teatru sau alte spatii neconventionale. Folosind un videoproiector pentru mapping, pot fi proiectate imagini atat bidimensionale, cat si tridimensionale, creand un spectacol vizual memorabil. In ultimii ani, mappingul a inceput sa fie folosit pe scara larga in contextul evidentierii patrimoniului cultural, datorita faptului ca este un instrument excelent atat educational, cat si de divertisment.

Accesorii pentru videoproiectoare

Datorita avansului tehnologic, videoproiectoarele vin intr-o gama foarte variata, de la videoproiectoare pentru educatie sau business, pana la cele create pentru Home Cinema sau Large Venue, insa nu intotdeauna acestea vin echipate cu toate accesoriile necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate. De aceea, accesoriile pentru videoproiectoare joaca un rol extrem de important in experienta finala si dau utilizatorului posibilitatea de a atinge performanta maxima oferita de videoproiector.

Display-uri profesionale pentru mediul corporate

Concepute special pentru utilizare 16/7 sau 24/7, display-urile profesionale dedicate segmentului corporate ofera calitate video ridicata, adaptandu-se oricarui tip de prezentare, work-shop, training ori videoconferinta. Cu optiuni multiple de personalizare, integrare si securitate, display-urile profesionale pe care le integram in solutiile oferite reprezinta garantia unei utilizari indelungate si vor reprezenta cartea de vizita a profesionalismului companiei tale.

Display-uri profesionale pentru Digital Signage

Indiferent de tipul de display profesional pe care il cauti pentru solutia ta de digital signage, fii sigur ca vei gasi varianta potrivita in portofoliul GBC: de la display-uri LED ori LCD de dimensiuni medii, pana la videowalluri de mari dimensiuni sau atipice si ecrane de exterior LED, alaturi de inginerii nostri ai garantia faptului ca rezultatul final va reusi sa ofere publicului vizat experiente audio-video deosebite.

Display-uri profesionale pentru Video Wall

Extrem de versatile si flexibile, solutiile de video wall sunt alegerea perfecta atunci cand ceea ce iti doresti este un display de dimensiuni ridicate cu performanta exceptionala. De la aplicatii premium pentru utilizare in medii corporate, pana la solutii avantajoase din punct de vedere al costurilor, video wall-urile oferite de GBC reprezinta solutia perfecta pentru a capta atentia clientilor si a utilizatorilor, oferindu-le informatii si mijloace de entertainment inedite si inovatoare.

Display-uri interactive

Display-urile interactive reprezinta alegerea perfecta pentru salile moderne de sedinte, huddle rooms, boardrooms ori pentru salile de clasa din mediul educational. Adauga interactivitate prezentarilor, sedintelor ori training-urilor cu solutiile state-of-the art din portofoliul GBC®. Inginerii nostri multiplu certificati sunt pregatiti sa iti ofere varianta potrivita nevoilor tale.

Aplicatii speciale ce folosesc display-uri profesionale

Display-urile profesionale pot fi folosite intr-o difersitate foarte mare de aplicatii, integrate cu solutiile de control potrivite. De la utilizari in publicitatea outdoor, pana la sistemele de informare a pasagerilor in domeniul transporturilor, fie el aerian, feroviar, rutier sau maritim si chiar utilizare in domeniul medical, display-urile profesionale reprezinta o solutie extrem de flexibila, ce poate indeplini cu succes o multitudine de cerinte si functii.

Accesorii pentru display-uri profesionale

Solutiile design&build din domeniul audio-video cuprind adesea o multitudine de echipamente si accesorii la care poate nici nu te-ai gandi, dar fara de care proiectele finale nu ar avea aceeasi utilitate. Este si cazul accesoriilor pentru display-uri profesionale – o gama de produse pe cat de diversa, pe atat de importanta pentru a optimiza modul de functionare al intregii solutii si pentru a creste eficienta acesteia.

Video Wall pentru Digital Signage

Video wall-ul de digital signage permite afisarea de continut impresionant, atragator si chiar imposibil de ignorat prin combinarea mai multor display-uri pentru a obtine dimensiuni extinse de ecran si forme iesite din comun. Cu rezolutii de pana la 4K, video wall-urile noastre pentru digital signage uimesc prin calitatile exceptionale ale imaginii, prin posibilitatea realizarii oricarui aspect ce tine de configuratie, lasand mult in urma clasicele ecrane dreptunghiulare. Limita este doar imaginatia!

Kiosk interactiv pentru Digital Signage

Extrem de versatil, kiosk-ul interactiv poate fi utilizat atat la ​​exterior, cat si in spatiile interioare, oferind acces simplu si rapid la informatiile de interes, reusind cu succes sa inlocuiasca adesea prezenta umana, sporind astfel eficienta. Fie ca alegi un kiosk digital standard sau unul personalizat conform nevoilor organizatiei tale, fiecare dintre proiectele noastre este o combinatie excelenta intre utilizarea tehnologiilor moderne si a materialelor rezistente de inalta calitate.

Totem Digital

Totemurile digitale ofera experiente complete, combinand cele mai noi tehnologii video LCD/LED cu design-uri atractive si interactivitate. Nu numai ca arata excelent si atrag atentia, fiind mereu pozitionate la nivelul ochilor si redefinind practic spatiul din punct de vedere vizual, dar permit brand-urilor ori organizatiilor sa comunice cu publicul tinta intr-un mod unic, oferind control complet asupra mesajelor si interactiunii cu vizitatorii.

Solutii pentru DOOH

Solutiile de advertising out-of-home, cunoscut si ca publicitate outdoor sau DOOH, sunt extrem de versatile si pot fi plasate oriunde in afara casei consumatorilor: spatii publice, centre de evenimente, campus-uri, statii de transport in comun (mobilier stradal), pe taxi-uri ori alte masini, in lifturi, in interiorul sau pe peretii exteriori ai spatiilor comerciale (panouri billboard).

Playere pentru Digital Signage

Fiecare media player de digital signage este creat pentru utilizare 24/7, pregatit sa faca fata oricaror provocari ce tin de tipul de continut, dimensiunea sistemului ori diferitele variante de ecrane de afisaj. In functie de nevoile proiectului si organizatiei tale, suntem pregatiti sa iti oferim cea mai potrivita solutie de player care sa garanteze succesul sistemului de digital signage si rularea fara probleme a intregului continut.

LCD

Pentru ca operatorii sa monitorizeze eficient mai multe fluxuri de informatii, ei trebuie să fie echipati cu informatii clare, iar video wall-ul LCD in centrele de comanda si control este raspunsul optim pentru ca ofera o experienta vizuala clara si eficienta operationala.

LED

Utilizarea tehnologiei LED in centrele de control si comanda este o modalitate fiabila, simpla si sigura de a gestiona informatii importante, cat mai repede posibil, in orice industrie.  

Room booking and beyond

Solutiile de booking automatizeaza procesul de programare al salilor, detecteaza conflictele potentiale, oferind solutii altenative, si asigura utilizarea inteligenta a resurselor. Elimina neintelegerile intre colegi si simplifica scenariile de lucru de zi cu zi cu o tehnologie clara, relevanta si intuitiva. 

Ecrane de proiectie pentru sali de conferinte

Alegerea ecranului de proiectie pentru sala de conferinte poate reprezenta o provocare atunci cand realizezi cate lucruri trebuie sa ai in vedere pentru ca solutia de videoproiectie sa fie ceea ce ai nevoie. Adaptarea dimensiunii acestuia la dimensiunea salii, selectarea materialului in functie de conditiile de iluminat ori de tipul de videoproiector si de tipul de continut ce va fi redat sunt doar cateva dintre detaliile de care trebuie sa tii cont.

Ecrane de proiectie pentru Large Venues

Ecranele de proiectie reprezinta o parte esentiala a instalarii AV, iar in large venues sunt cu atat mai importante pentru a obtine cea mai buna calitate a imaginii proiectate. Nicio alta suprafata nu va putea oferi reflexia luminoasa si uniforma pe care o garanteaza un ecran de proiectie corect ales, la dimensiunile impresionante pe care le poate atinge acesta.

Ecrane de proiectie outdoor

Proiectiile video outdoor castiga tot mai mult teren, in special prin cresterea numarului cinematografelor in aer liber sau a celor de tip drive-in, iar pentru ca rezultatul final sa atinga si sa depaseasca asteptarile publicului, este important ca echipamentele alese sa indeplineasca o serie de conditii minime. Rezistenta la vant si alte intemperii ale vremii, unghiul larg de vizualizare si suprafata cat mai plana sunt doar cateva dintre caracteristicile cheie ale ecranelor de proiectie outdoor.

Ecrane de proiectie Home Cinema

Cel mai bun ecran de proiectie pentru home cinema trebuie sa fie silentios, estetic si sa raspunda viziunii arhitectului despre spatiu, garantand cea mai inalta rezolutie posibila cu cel mai inalt contrast, depasind astfel calitatea oricarui televizor standard. Poti crea experiente de neuitat pentru serile pe care le petreci impreuna cu familia.

 

Solutii LED pentru interior

Solutiile LED pentru interior sunt de departe cea mai buna alegere pentru crearea unei experiente perfecte pentru vizitatorii tai. LED este o tehnologie ce are capacitatea de a intoarce multe priviri si cea mai buna modalitate de a afisa continut sau de a-ti creste notorietatea folosindu-te de ecrane de noua generatie. Fiind in plina expansiune, nu doar ca ofera excelenta la nivel de rezolutie, dimensiuni si forma, dar ademeneste privirile prin caracteristicile impresionante si flexibilitatea de care da dovada.

Solutii de videoconferinta pentru Meeting Rooms

Nevoile salilor de sedinte difera in functie de organizatie, de aplicatie, de context, de industrie si chiar in functie de cultura interna a companiei. Tocmai de aceea noi oferim solutii tehnologice personalizate, potrivite oricarei forme si dimensiuni pe care ar putea-o avea un meeting room. Diversitatea producatorilor din portofoliul nostru reprezinta garantia faptului ca impreuna vom putea gasi cea mai potrivita solutie de videoconferinta pentru orice meeting room.

Solutii de videoconferinta pentru Boardrooms

Create pentru intalnirile personalului de conducere si pentru clientii, colaboratorii si partenerii importanti, boardroom-urile necesita alegerea unor echipamente din gamele premium in procesul de echipare cu solutii audio-video. Cele mai moderne si eficiente tehnologii reprezinta intotdeauna alegerea inginerilor nostri atunci cand vine vorba despre echiparea unui boardroom, iar solutiile de videoconferinta nu fac rabat de la acest principiu.

Infrastructura pentru videoconferinta

Videoconferinta inseamna mai mult decat alegerea celei mai convenabile aplicatii de apel video. Inseamna echipamente profesionale care sa asigure comunicarea fara intreruperi, dar mai ales infrastructura care sa garanteze securitate – un aspect deosebit de important pentru videonconferintele business-to-business sau cele de importanta strategica.

Videoproiectoare pentru Home Cinema

Videoproiectoarele Home Cinema ofera posibilitatea de a te bucura de filmele preferate si de a avea experienta de cinema, chiar la tine acasa. Dimensiunile reduse, imaginile proiectate la calitate 4K HDR si luminozitatea de pana la 5.000 lumeni fac din videoproiectoarele Home Cinema alegerea perfecta pentru vizionarea continutului video de calitate in confortul propriei case. In completarea sistemelor de proiectie Home Cinema vin ecranele de proiectie, create special pentru duce experienta de vizionare la un alt nivel.

Videoproiectoare dedicate domeniului educational

Implicarea activa si captarea atentiei elevilor si studentilor sunt elemente esentiale pentru a putea oferi cea mai buna educatie tinerei generatii. Solutiile de videoproiectie pentru educatie vin in sprijinul profesorilor si ii ajuta nu doar sa starneasca curiozitatea elevilor, ci si sa creeze un mediu de invatare interactiv, dinamic, in care elevii pot acumula informatiile de care au nevoie pentru a se dezvolta si a creste armonios.

Ecrane de proiectie pentru cinematografe

Ecranele de proiectie D-Cinema sunt suprafete reflectante realizate din materiale flexibile, menite sa ofere unghiuri largi de vizualizare, contrast ridicat, imagini luminoase si culori cat mai naturale in procesul de redare a materialelor video, fie ca este vorba despre proiectii 2D sau 3D, de cinematografe de dimensiuni mici ori medii sau de IMAX.

Sonorizare D-Cinema

Sonorizarea surround pentru Digital Cinema, alaturi de sistemul de videoproiectie, reprezinta cheia succesului intr-o sala de cinematograf. Alegerea sistemului de sunet trebuie facuta doar impreuna cu specialisti, dupa realizarea analizei acustice si luand in considerare tratamentul acustic adecvat, pentru o calitate audio fara repros in timpul redarii materialelor audio-video.

Tratament acustic Digital Cinema

In Digital Cinema, sonorizarea profesionala trebuie sa includa neaparat si solutia de tratament acustic. Alegerea sistemului de sunet nu este suficienta pentru a asigura experienta de neuitat pe care orice cinematograf isi doreste sa o ofere publicului sau. In lipsa unei analize, proiectari si a unui tratament acustic realizate profesionist, calitatea sunetului poate avea de suferit, fiind perturbata de factori precum ecou, calitate slaba a sunetului ori zgomote de fundal.

Control Digital Cinema

Solutiile de control pentru Digital Cinema au fost create pentru a usura procesul de redare a materialelor audio-video, contribuind atat la oferirea unei experiente unice publicului cinefil, cat si la usurarea procesului din spatele videoproiectorului si al ecranului de proiectie prin eficientizarea modului de lucru si a utilizarii echipamentelor atat de diverse si complexe ce intra in realizarea unui cinematograf modern.

Integrare arhitecturala Digital Cinema

Cinematograful este o sala de spectacol, in definitoriu, asa ca integrarea arhitecturala a sistemelor audio-video reprezinta o conditie sine qua non pentru a oferi publicului cinefil experienta unica pe care o asteapta atunci cand trece pragul salii de cinema pentru a viziona un film. Apeland la specialistii nostri in domeniu, ai garantia faptului ca toate echipamentele vor fi integrate discret, pastrand calitatea ireprosabila a solutiilor design&build pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.

Solutii de videoconferinta pentru Work From Home

Venim in intampinarea nevoilor companiilor si angajatilor de a avea sisteme eficiente pentru lucrul de acasa, oferind solutii complete: software-uri de videoconferinta, camere web, casti si headset-uri, microfoane ori solutii all-in-one, dar si monitoare suplimentare si suporti dedicati care sa asigure crearea unui mediu de lucru prietenos si confortabil.

Proiectare, integrare si control pentru solutii audio-video

Oferim o expertiza de neegalat in design-ul si proiectarea de solutii audio-vizuale profesionale care integreaza sunet live distribuit, solutii de afisaj video HD, sisteme de videoconferinta, sisteme de control AV si surse de iluminat in medii dintre cele mai diverse: de la spatii pentru colaborare corporate, pana la stadioane si large venues.

Solutie rezervare birouri (desk scheduling)

Solutiile de programare a birourilor reprezinta o latura specifica a sistemului de rezervari care se concentreaza in mod special pe programarea si gestionarea birourilor in cadrul spatiilor de lucru.

Consultanta Fonduri Europene si alte Granturi

Consultanta pentru accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile si a altor Granturi reprezinta o componenta importanta in procesul de sustinere a clientilor si a distribuitorilor nostri pentru a-si indeplini scopul de a avea cele mai avansate solutii audio-video.

Cuburi cu retroproiectie DLP

Cuburile cu retroproiectie DLP sunt special concepute pentru operare 24/7 in medii de lucru solicitante, cu un consum redus de energie. Ofera stabilitate in functionare, continutul este afisat clar, fara intreruperi, si cuburile pot fi realizate in diferite dimensiuni.

Totemuri si infochioscuri

Totemurile si infochioscurile amplasate in campus, sporesc semnificativ comunicarea cu vizitatorii, studentii si profesorii, creand o atmosfera relaxata, oferind acces constant la informatii utile, stiri locale si multe altele. Cu aceste sisteme de informare mesajul ajunge simultan in tot campusul, unde disponibilitatea informatiilor este de o importanta critica. Amplasarea strategica a totemurilor si infochioscurilor garanteaza ca oricine trece prin campus va trece pe langa cel putin un ecran, iar mesajele nu vor trece neobservate.

Display-uri digital signage pentru mediul universitar

O strategie de digital signage organizata poate fi un instrument extrem de eficient in imbunatatirea experientei studentilor si a personalului didactic din campusul universitar. Daca doriti ca mesajele sa iasa in evidenta, display-urile pentru digital signage si sistemele integrate pot creste exponential implicarea studentilor, profesorilor, personalului si vizitatorilor din campus. Continutul clar si imaginile vii pot fi directionate pentru a ajunge la un numar cat mai mare de persoane aflate in campus.

Sisteme de adresare publica pentru universitati

Universitatile se bazeaza pe o comunicare eficienta pentru a ajuta studentii sa prospere. De aceea, sistemul de adresare publica este esential pentru a se asigura ca toata lumea ramane informata cu privire la informatiile importante, anunturile si situatiile de urgenta. Aceste sisteme permit administratorilor si profesorilor sa partajeze instructiuni si sa faca anunturi care ajung in fiecare colt al campusului. De la chemarea elevilor la pranz pana la anunturile generale pe parcursul zilei, sistemele de adresare publica creeaza un sentiment de unitate si conectivitate in cadrul comunitatii universitare.

Solutii de videoconferinta

Solutiile de videoconferinta au schimbat radical modul in care comunicam si au creat mediul educational interactiv hibrid si remote, adaptat erei high-tech. Sistemele high-end integrate de GBC®, alaturi de aplicatiile de videoconferinta folosite, fac diferenta in cursurile universitare tinute la distanta sau cu interventia unor experti din afara locatiei.

Display-uri interactive pentru educatie

Display-urile interactive sunt o necesitate pentru salile de curs, nu doar pentru ca acestea creeaza un mediu de invatare interactiv care stimuleaza si sustin colaborarea activa intre profesori si elevi sau studenti, ci si datorita faptului ca incurajeaza si stimuleaza elevii si studentii sa se implice activ in procesul educational. In plus, display-urile interactive permit profesorilor sa ofere o experienta de invatare dinamica, la cele mai inalte standarde academice.

Lectern Digital Podium

Prezentari complexe care necesita mai multe dispozitive suplimentare, porturi de comunicare si alimentare, panouri de control AV, solutia de prezentare Lectern Digital Podium le acopera pe toate. Solutia asigura performante si experiente educationale de neuitat datorita rezolutiei Full HD si a tehnologiei tactile utilizate. 

Biamp Crowd Mics

Studentii pot fi auziti acum in sala de curs cu prima aplicatie de microfon din lume. Textul, comentariile si sondajele interactive inlocuiesc clicurile si stimuleaza interactiunea, reducand decalajul dintre ceea ce prezinta profesorii si ceea ce invata studentii. Biamp Crowd Mics transforma un telefon care distrage atentia, intr-un dispozitiv interactiv educational, un micorfon ce ofera studentilor posibilitatea de a trimite mesaje cu intrebari, de a participa la sondaje live.

Curs acreditat Dezvoltator e-learning

Cursul "Dezvoltator e-learning" asigura accesul la cele mai noi solutii interactive dar si o experienta practica completa. Analizele destinate mediului educational, noile teorii tehnologice si abordarile bazate pe colaborare, interactivitate si cooperare sunt doar cateva dintre elementele definitorii ale cursului.

Laboratoare de realitate virtuala VRLab Academy

Utilizand laboratoarele de realitate virtuala, profesorii pot ajuta studentii sa vizualizeze tot continutul teoretic predat, de la modalitatea de functionarea unei masini sau operatiunile dintr-o fabrica, pana functionalitatea inimii, ceea ce le permite studentilor sa investigheze concepte si teorii intr-un mod sigur si intr-un spatiu controlat. Laboratoarele VR creeaza medii realiste si captivante, iar nivelul de concentrare al cursantilor este crescut datorita utilizarii acestei noi tehnologii.

Laboratoare limbi straine Optimas

Un laborator de limbi straine este un sistem care transforma o ora de limbi straine pasiva, intr-un mediu activ de invatare bazat pe comunicare si interactiune. Acest lucru il ajuta pe profesorul de limbi straine sa economiseasca o cantitate substantiala de timp si sa isi gestioneze mai eficient orele de curs. Pentru studenti, aceasta inseamna ca pot dedica mai mult timp activitatilor de invatare, folosind efectiv acea limba straina.

Laboratoare LD DIDACTIC pentru mediul universitar

Integrarea si implementarea educatiei digitale in scoli universitati este provocarea actuala, ceea ce inseamna ca orele de curs tehnice de fizica, chimie si biologie trebuie dezvoltate intr-un mod care sa le permita studentilor sa vada toate posibilitatile, dar si limitarile media digitale si sa le stimuleze creativitatea, abilitatile de rezolvare a problemelor si abilitatile de lucru in echipa.

Table si pachete interactive

Tablele interactive sunt un instrument extrem de util in sala de clasa, ce permit profesorilor sa afiseze imagini de la un computer, folosind un videoproiector, iar elevilor sa interactioneze cu continutul afisat pe tabla interactiva prin functia touch. Pe langa proiectarea imaginilor pe tabla interactiva, profesorii pot scrie si pe ele folosind un marker special, realizand adnotari, demonstratii de matematica sau ortografie si pot crea lectii interactive utilizand softurile educationale disponibile in limba romana.

Laborator de limbi straine easyLAB

Un laborator de limbi straine este un spatiu educational conceput special pentru ca elevii sa invete o limba straina prin materiale audio si vizuale, si, chiar daca este utilizat pe scara larga pentru a pentru a ajuta la studiul limbilor straine, un laborator de limbi straine poate fi utilizat, de asemenea, si pentru alte materii de studiu. In plus, laboratoarele de limbi straine permit unui profesor sa asculte si sa gestioneze discursul elevilor, care este livrat prin casti.

Softuri educationale

Cadrele didactice au una dintre cele mai grele meserii, pentru ca in mainile lor sta viitorul elevilor care le trec pragul clasei. Din fericire, datorita avansului tehnologic, au fost dezvoltate mai multe instrumente software pe care sa le foloseasca profesorii, atat pentru a le facilita interactiunea mai usoara cu elevii, cat si pentru a le usura munca la catedra. Elevii isi petrec cea mai mare parte a timpului pe dispozitive mobile, asa ca de ce sa nu ducem educatia acolo unde sunt si ei? Tehnologia poate face procesul de invatare mai usor pentru elevi, dar il face si pe cel de predare, pentru profesori.

Laboratoare de realitate virtuala VRLab Academy Junior

Laboratoarele in realitate virtuala sunt medii de invatare imersive si interactive care recreeaza cu o precizie remarcabila unele dintre cele mai recente si cele mai bune echipamente stiintifice si ii ajuta pe elevi sa consolideze legatura dintre stiinta si lumea reala, permitandu-le sa efectueze experimente si sa interactioneze cu echipamentele de laborator virtual intr-un mediu antrenant si sigur. La fel ca in timpul experimentului intr-un laborator clasic, profesorii si elevii au posibilitatea de a relua toti pasii metodei experimentale, de a colecta date si de a face masuratori.

Sesiune Training

Sesiunea de training este sustinuta de un formator cu peste 10 ani de experienta in domeniul solutiilor audio-video, acreditat de catre Ministerul Educatiei & Ministerul Muncii si Protectiei Sociale pentru a sustine cursurile de formare specifice domeniului AV.

Display-uri interactive pentru mediul educational

Solutiile destinate mediului educational vin atat in sprijinul profesorilor, cat si in cel al elevilor. Materialele utilizate in sala de clasa pot fi partajate cu usurinta, asigurand astfel cresterea gradului de atentie. Mai mult decat atat, display-urile interactive permit elevilor dezvoltarea abilitatilor analitice, critice si oratorice, stimuleaza memoria si imaginia si starnesc interesul acestora pentru materia predata la clasa.

Table interactive pentru sistemul de invatamant

Stimularea imaginatiei, antrenarea memoriei si dezvoltarea capacitatilor analitice, critice si oratorice sunt doar cateva dintre beneficiile utilizarii solutiilor interactive in cadrul salilor de clasa. Partajarea facila si rapida a cursurilor isi face cunoscuta eficienta prin obtinerea rezultatelor imbunatatite, raportate procesului de predare si invatare. 

Realitate virtuala

Realitatea virtuala permite extinderea perspectivelor, a orientarilor si a perceptiilor. Solutiile de VR ajuta la dezvoltarea noilor posibilitati prin care putem inova sistemul educational, medical, informational, aviatic, de divertisment, industial sau cel al automatizarii. Aplicarea teoriei in practica prin intermediul simularilor virtuale contribuie la familiarizarea cu situatiile din viata reala. Totodata, realitatea virtuala ne ajuta sa intelegem cursul anumitor evenimente datorita experimentelor controlate.

Telemedicina (video si streaming)

Avansarea tehnologica permite conectarea si comunicarea in orice context si orice moment. Telemedicina ofera cadrelor medicale posibilitatea a colabora in mod flexibil, rapid si fiabil, economisind timp si resurse. Consulturile si interpretarea analizelor pot fi realizate prin intermediul solutiilor de videoconferinta, pacientii avand optiunea de a alege specialistul si medicul dorit. Retetele pacientilor, rapoartele medicale si monitorizarile acestora pot fi realizate in timp util si sigur datorita caracterului confidential al informatiilor.

Totemuri si infochioscuri

Caracterul continuu si complex al proceselor si procedurilor defasurate in cadrul instantelor judecatoresti, precum si in cadrul altor structuri ce detin competente aplicabile domeniului judiciar, are nevoie de un sprijin tehnologizat care sa sustina volumul si fluxul mare de informatii si actualizari. Totemurile si infochioscurile sunt solutiile complete ce ofera publicului experiente interactive si intuitive ce ajuta la intelegerea mesajului transmis.

Videoconferinta

Instantele judecatoresti garanteaza stabilitatea societatii, rolul esential al acestora constand in mentinerea ordinii sociale. Sistemul judiciar asigura respectarea drepturilor si libertarilor cetatenesti si solutioneaza disputele legale pentru a evita situatiile generatoare de circumstante ce incalca legea. In contextul juridic, solutiile de videoconferinta permit participarea de la distanta, facilitand comunicarea si colaborarea diferitelor structuri judecatoresti.

Integrare video in sali de operatie (OR-over-IP)

Integrarea video in salile de operatie inseamna atat un sprijin important pentru chirurgi si asistente pentru a realiza corect procedurile avand toate informatii necesare la indemana, cat si pentru inregistrarea si analizarea operatiei in vederea formarii noii generatii de medici. Totodata, ofera personalului medical din sala de operatie posibilitatea de a colabora de la distanta cu colegii lor inainte, in timpul si dupa operatie.

Sisteme interogare remote

Solutiile virtuale de interogare schimba sentinta in instanta. Avansarea tehnologiei aduce oportunitati mediului jurisdictional si faciliteaza comunicare in relatia dintre membrii instantelor judiciare si personale vulnerabile. Procesele realizate in sistem online sau remote de astazi reprezinta ghiduri de buna practica pentru procedurile de maine.

Transcript automat

Instantele judecatoresti consolideaza increderea cetatenilor in sistemul judiciar. Tehnologia solutiei de transcript automat permite indexarea facila si rapida a fluxul informational ridicat. Colaborarea eficienta si usurinta in monitorizare asigura buna functionare a managementului institutional. Impartialitatea si obiectivitatea sunt asigurate prin solutia de transcript automat datorita acuratetii in scriere si a calibrarii vocabularului in conformitate cu terminologia.

 

 

Sisteme sound reinforcement

Adresarea unui public numeros implica utilizarea sistemelor ce au capacitatea de a transmite informatiile pana la cel mai mic detaliu. In urma proceselor inregistrate, pledoariile pot fi ascultate si folosite in scop academic, juridic sau de cercetare in vederea imbunatatirii procesului decizional. Transparenta este esentiala iar comunicarea eficienta cu publicul asigura increderea crescuta a cetatenilor in institutiile reprezentative. Mai mult decat atat, solutiile de sound reinforcement permit publicului urmarirea declaratiilor si intelegerea proceselor judiciare.

Digital Signage in domeniul medical

In contextul medical, buna operativitate este redata prin capacitatea spitalului, clinicii,  de a raspunde tututor nevoilor pacientilor in timp util. Conceptul de digital signage reprezinta solutia inovativa ce eficientizeaza managementul institutional. Pacientii si vizitatorii pot gasi singuri informatiile de care au nevoie si pot evita astfel cozile interminabile de la usile cabinetelor. Sectia, programul vizitelor si al programarilor, meniul acordat in spital, precum si regulile de protectie si comportament sunt doar cateva dintre elementele afisate de solutia de digital signage.

Totemuri, infochioscuri si sisteme de ticketing

Solutiile noastre de informare - totemuri, infochioscuri si sisteme de ticketing, sunt personalizabile si special concepute pentru a imbunatati atat eficienta operationala a serviciilor medicale, cat si experienta pacientilor. Totodata, comunicarea digitala cu pacientii, vizitatorii si personalul medical este dusa la urmatorul nivel, in acelasi timp eficientizand procesele si reducand costurile pentru managementul spitalului.

Room booking in domeniul medical

Solutiile de room booking asigura eficacitatea managementului operational si utilizarea eficienta a resurselor. Digitalizarea domeniului medical faciliteaza atat comunicarea interna, cat si cea externa prin posibilitatea de a rezerva camera, sala sau cabinetul in timp real, util si fiabil in vederea sustinerii consulatiilor, exemplificarilor prin practica sau a conferintelor ce trateaza anumite subiecte din domeniul medical.

Sisteme de apelare asistente, de alarma si de localizare

In contextul medical, timpul este cel mai important si esential element. Posibilitatea de a gestiona cazurile pacientilor intr-o maniera prompta si sigura ofera incredere, siguranta si liniste familiilor pacientilor. Flexibilitatea in utilizare si acuratetea localizarilor optimizeaza modul de desfasurare a sarcinilor din centrele medicale. In plus, rezidentii sau stagiarii care sunt deja familiarizati cu domeniul tehnologic vor putea intelege in amanunt etapele procedurale intalnite in spital, clinica sau centru de ingrijire, in functie de specificul fiecarei situatii.

Sisteme de adresare publica pentru spitale si clinici

Comunicarea centralizata contribuie la cresterea productivitatii si  operativitatii. Prin utilizarea sistemelor de adresare publica (PA), structurile medicale isi pot gestiona in mod eficient anunturile si informatiile. Mai mult decat atat, datorita tehnologii utilizate, acestea pot fi implementate in orice mediu si in orice context, putand fi reconfigurate conform cerintelor si nevoilor centrelor medicale.

Videoconferinta high-end in spatiile colaborative

Pacientii se asteapta la o experienta de asistenta medicala din ce in ce mai digitalizata, care sa fie in concordanta cu celelalte aspecte ale vietii lor in era high-tech. Pentru a crea o ingrijire conectata si a imbunatati rezultatele operationale si clinice, este necesara transformarea digitala in sectorul sanatatii. Medicii si staff-ul medical comunica mai rapid pentru a realiza briefturi rapide, analize pertinente si a ajunge la concluzii relevante. Integram solutii de videoconferinta state-of-the-art ce raspund prompt la cea mai importanta misiune a activitatii medicale - cea mai buna ingrijire pentru pacienti.

Tehnologii imersive in educatia medicala

Utilizarea realitatii virtuale in domeniul medical aduce cu sine o serie de beneficii atat pentru cadrele si personalul medical, cat si pentru pacienti, rezidenti, stagiari sau apartinatori. Simularea situatiilor critice permite analizarea in amanunt a detaliilor generatoare a acestora, pregatind cadrele medicale raspunzatoare de anumite sectii din spitale, cabinete si alte structuri medicale. Pe langa misiunea de formare profesionala, sesiunile de intruire si exersare au si un mare rol educational – cel de a invata cadrele medicale noi tehnici si metode prin care viata pacientilor poate fi salvata, revolutionand astfel servciile prestate in domeniul sanatatii.

Sonorizare profesionala pentru institutii medicale

Sonorizarea profesionala in cadrul spitalelor sau clinicilor ofera confort psihic pacientilor si staff-ului medical, iar apartinatorilor o ambianta mai relaxanta in timpul asteptarii. Totodata, solutiile audio creeaza scenariul optim in care medicii si asistentele au capacitatea de a se concentra mai bine, in timp ce se pastreza si confidentialitatea discutiilor si datelor pacientilor. Pe langa izolarea fonica, integrarea sistemelor audio performante prin care se creeaza o gama variata de peisaje sonore va contribui la dezvoltarea calitatii serviciilor medicale.

Centru de control si simulare medicala pentru instruire Edu

Centrele de control si simulare medicala ofera beneficiul unui spatiu de formare multifunctional. Adesea, acestea includ sisteme AV concepute pentru exersarea abilitatilor chirurgicale, sesiuni de training si educatie medicala continua. Integrarea solutiilor audio-video complete si personalizate fac posibila partajarea procedurilor si demonstratiilor intre mai multe locatii. In plus, functiile de inregistrare pentru redare ulterioara le ofera studentilor posibilitatea de a revedea procedurile medicale demonstrate si de a le studia in profunzime in propriul ritm.

Sisteme de discutii multimedia Televic uniCOS

Televic uniCOS - Where audio meets video for the all-in-one multimedia communication experience. Creeaza intalniri multimedia eficiente care ii reunesc cu adevarat pe participantii din sala si de distanta cu sistemul de discutii cu fir multimedia uniCOS Televic. Totodata, genereaza un scenariu de comunicare coerent prin tranzitii naturale si o colaborare intuitiva, indiferent unde se afla colegii conectati de la distanta. Sedintele sau reuniunile sunt duse la urmatorul nivel prin sunetul clar si video-ul inteligent pentru scenariul hibrid. Este singura solutie care permite gestionarea totala din aceeasi platforma si este 100% configurabila.

Sistem de comunicare duplex

Sistemul de comunicatii duplex pentru spitale inseamna focalizarea deplina asupra ingrijirii pacientului, eficientizarea operatiunilor si simplificarea activitatii cadrului medical. Prin intermediul unui scenariu de comunicare eficient, personalul medical poate raspunde rapid nevoilor pacientilor, oferindu-le un sentiment de confort si siguranta. Este o solutie all-in-one adaptat procesului de ingrijire si actului medical ce respecta standardul DIN VDE 0834, indeplinind cele mai inalte cerinte in materie de securitate si fiabilitate.

Sistem vot hibrid

Sesiunile de vot hibrid fac parte din procesul firesc de digitalizare. Sedintele vor fi mai flexibile ca niciodata, respectand programul si optiunea fiecarui participant. Sistemele de discutii cu vot integrat simplifica si automatizeaza procedurile din cadrul sedintelor, ofera o utilizare intuitiva si determina un proces decizional eficient.

Solutii LED pentru exterior

Solutiile LED de exterior revolutioneaza experientele vizuale, oferind imagini uniforme, clare si de inalta rezolutie. Dimensiunile variate si tehnologia LED de ultima generatie permit integrarea solutiilor LED in orice domeniu: media, turism, retail, sport, arta si cultura, banking, lacasuri de cult si nu numai. Capacitatea de redare a continutului dorit si actualizarea acestuia in timp real creeaza experiente memorabile publicului.