Displayuri interactive


It’s time to get digital. Integrarea display-urilor interactive in sistemul de invatamant constituie pasul urmator pentru digitalizarea procesului educational din Romania.

Interactivitatea in educatie este abordarea unde cunoasterea si creativitatea profesorilor intalnesc implicarea activa a elevului, oferindu-i posibilitatea de a gandi si asimila informatia in ritmul sau propriu, de a-si exprima parerea si de a prezenta temele realizate. O predare interactiva, folosind echipamentele dedicate mediului educational, este centrata pe nevoile elevilor. Totul intr-un cadru high-tech, exact asa cum socializeaza si traiesc copiii in ziua de astazi. 

Profesorul face diferenta. Pentru a veni in sprijinul lui, un display interactiv all-in-one ii pune la dispozitie instrumentele interactive si functiile relevante pentru procesul de predare/invatare, precum o experienta fireasca de scriere, tehnologie de ultima generatie, software-urile educationale necesare intr-un singur loc, partajarea continutului pe display-ul interactiv de pe orice dispozitiv de profesori si elevi, sute de aplicatii / instrumente pentru educatie atat in clasa, cat si pentru invatamantul la distanta, si protectia datelor garantata de autoritatea globala pentru securitate cibernetica.