Table interactive pentru sistemul de invatamant

Tablele interactive afiseaza continutul materiei intr-un mod mult mai interesant pentru elevi, asigurand totodata si captarea atentiei acestora. Vizualizarea modelelor si a machetelor 3D ajuta considerabil la formarea unei imagini de asamblu a corpurilor si structurilor fizice, chimice, biologice si nu numai. Posibilitatea de utilizare in mod simultan a tablei de catre mai multi elevi, ii determina pe acestia isi depaseasca limitele si sa obtina cele mai bune rezultate din punct de vedere al performantei.

   It's time to get digital


Integrarea tablelor interactive in invatamant reprezinta pasul firesc si necesar pentru digitalizarea procesului educational din Romania. Prin interactivitate, lectiile de curs devin mai relevante si contribuie la dezvoltarea creativitatii, memoriei, analizei, gandirii critice ale elevilor, iar informatiile sunt prezentate totodata in concondanta cu era high-tech in care traiesc si se dezvolta copiii astazi.

Tehnologia Multi-Touch ce ofera posibilitatea ca pana la 10 utilizatori sa foloseasca tabla interactiva IQboard, software-ul gratuit multidisciplinar in limba romana, utilizarea de elemente vizuale cum ar fi imagini, continut video, modele 3D, functiile de editare, de Desktop-Sharing si Data-Sharing, de inregistarea audio-video si de salvare ale lectiilor sunt factorii-cheie ce vor crea o colaborare cu adevarat benefica intre profesori si elevi.

In completarea solutiilor hardware si software, oferim si compunenta de formare. Formatorul nostru certificat de Ministerul Educatiei sustine atat sesiuni de training pentru gama de produse din portofoliul GBC®, cat si cursul “Dezvoltator e-learning”, acreditat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii si al Protectiei Sociale.

In misiunea noastra de a promova educatia interactiva, venim in sprijinul profesorilor cu scopul dobandirii unor capacitati digitale variate si crearea unui continut digital de calitate.
IQboard.ro face parte din familia GBC® si este locul all-in-one pentru o gama variata de solutii interactive de ultima generatie pentru educatie.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.