Curs acreditat Dezvoltator e-learning

Pe langa cunostintele teoretice acumulate, participantii la cursul "Dezvoltator e-learning" vor beneficia de acces la cele mai noi tehnologii si solutii interactive pentru educatie si vor putea testa hands-on functionalitatea si avantajele utilizarii lor in procesul de predare in timpul sesiunilor practice incluse in curs. Sesiunile practice ale cursului se vor desfasura in Showroom IQboard unde punem la dispozitia cursantilor sisteme interactive complete, formate din table interactive si display-uri din game variate, pentru ca experienta practica dobandita in urma cursului "Dezvoltator e-learning" sa fie una completa.

   Dezvoltarea profesionala continua este pasul firesc catre viitor

 

Dezvoltatorul de e-learning este specialistul care elaboreaza, implementeaza si evalueaza e-learning-ul la nivelul institutiei/organizatiei. La nivelul institutiilor scolare este echivalentul directorului educativ in noile conditii de furnizare a educatiei pentru generatia digitala. Dezvoltatorul de e-learning coordoneaza educatia si formarea prin IT&C.

Formarea initiala si continua fara utilizarea IT&C devine de neconceput mai ales pentru generatiile nascute in era digitala. Toate studiile actuale arata ca cel mai eficient mod de educatie se face prin blended-learning (un mixaj de invatare clasica, fata-in-fata cu e-learning).

Ca atare, orice institutie/organizatie care desfasoara activitati de formare initiala sau continua, are nevoie de un profesionist care sa dezvolte strategia de e-learning (blended-learning) a institutiei, sa o monitorizeze, sa stie ce produse de e-learning merita achizitionate si care sunt de proasta calitate.

Profesia de dezvoltator de e-learning este necesara atat pentru institutiile de invatamant, cat si pentru orice institutie/organizatie care doreste o pregatire eficienta a personalului prin utilizarea IT&C. profesia este solicitata de corporatiile interesate in dezvoltarea de softuri educationale si platforme de e-learning. Competentele specifice ocupatiei de dezvoltator de e-learning sunt formate si dezvoltate prin cursul "Dezvoltator e-learning", sustinut de GBC®, prin brandul IQboard.


Detalii despre cursul “Dezvoltator e-learning”:
Tip curs: Curs de perfectionare, autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC)

Acreditare: Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. Recunoastere la nivel european prin apostilare. Certificatul de absolvire este insotit de suplimentul descriptiv, in care sunt mentionate competentele dobandite conform Standardului Ocupational.

Durata: 50 ore, din care 25 de ore de pregatire teoretica si 25 de ore de pregatire practica

Cod COR: 235905

Organizator: IQboard powered by GBC®, companie cu peste 20 de ani experienta in realizarea de trainiguri si sesiuni demonstrative pentru sisteme interactive cu aplicatii software in limba romana si in limba tuturor minoritatilor din Romania.

Formator: Laura Cucerevei, formator acreditat

Locuri disponibile: 10 locuri/grupa

Conditii de inscriere: Studii superioare finalizate

Locatie: Showroom IQboard

Cui se adreseaza cursul: specialistilor in educatie, cadrelor didactice, formatorilor, managerilor HR/formare, personalui IT, cat si tuturor celor ce doresc sa dobandeasca noi competente in utilizarea solutiilor educationale hardware si software, cat si in crearea de continut digital performant

Conform Standardului Ocupational, elaborat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, dezvoltatorul de e-learning este un specialist in educatie si formare profesionala care asigura managementul si dezvoltarea programelor de educatie/formare prin e-learning; elaboreaza politici si strategii de e-learning si asigura cadrul institutional pentru implementarea acestora; asigura managementul programelor de educatie/formate prin e-learning la nivelul organizatiei; coordoneaza activitatea echipei implicate in elaborarea si implementarea programelor de educatie/formare prin e-learning; evalueaza programele de educatie/formare prin e-learning si elaboreaza recomandari pentru decizie.

Dupa terminarea cursului, absolventii vor deveni dezvoltatori e-learning si vor putea ocupa un loc de munca in institutiile/organizatiile publice sau private abilitate sa desfasoare activitati autorizate privind formarea initiala (institutii de invatamant) sau formarea continua (alte institutii publice sau private, corporatii, firme de IT). Astfel, participarea la cursul "Dezvoltator e-learning" deschide noi oportunitati pentru dezvoltare in plan profesional, pe langa competentele si cunostintele noi dobandite in cadrul cursului.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.