Banca Comerciala Romana - Business Garden Bucharest

Cea mai mare institutie bancara din Romania, Banca Comerciala Romana (BCR) a fost fondata in 1990 si este membra a Erste Group, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa Centrala si de Est. Din 2018, banca a pus la dispozitia clientilor o platforma de online banking numita George din care acestia pot accesa toate optiunile conturilor personale, pot face transferuri, plati si isi pot personaliza aplicatia conform nevoilor proprii.

Solutii unificate pentru sediile BCR


In continuarea proiectului din cladirea The Bridge 1, Banca Comerciala Romana a mentinut colaborarea cu GBC si pentru spatiile de birouri din Business Garden Bucharest, unde banca este cel mai mare chirias, cu o suprafata ocupata de 14 000 mp, dispusi pe 6 etaje. Astfel, am echipat audio-video mai mult de 100 sali de meeting la care am adaugat spatiile publice, cafeteriile si salile de board.

Am completat solutia oferita BCR prin echiparea boardroom-urilor si a salilor de meeting si videoconferinta cu microfoane avand tehnologie beamtracking de urmarire automata a vorbitorului activ si procesoare digitale audio Biamp.

Microfoanele Biamp sunt create pentru utilizare intensa si indelungata, oferind garantia unui sunet de calitate in orice conditii. Folosind tehnologia beamtracking, microfoanele Parle Biamp TCM-X ofera acoperire 360 grade a spatiului si urmaresc activ vorbitorul, creand claritate de exceptie pentru intreaga conversatie, permitand participantilor aflati in colturi diferite ale salii sa se auda si sa comunice ca si cum ar fi fata in fata. Performante inegalabile, intr-un design elegant si discret.

De asemenea, prin integrare Biamp-Extron-Sony asigurata de GBC, functia de urmarire a vorbitorului activ este folosita si pentru camerele video asociate solutiilor de videoconferinta,  acestea  urmarind in mod automat vorbitorul, chiar daca acesta se misca prin sala.

Solutia oferita BCR a fost personalizata prin integrarea sistemului de procesoare digitale audio Biamp cu aplicatia Microsoft Teams, oferind utilizatorilor functia bring your own device si asigurand flexibilitate sistemului.

Tip Societate cu capital privat
Fondata 1990
Tara Romania
Sediu Bucuresti
Industrie Financiar-bancara
Capital Peste 300.000.000 Euro
Angajati Peste 7.000
Valoare proiect Peste 600.000 Euro
Solutii implementate Audio Video, Board Room, Digital Signage, Audio System, Teleprezenta si UC, Control si Integrare AV&BMS
Servicii Design, Concept, Proiectare,Integrare, Executie, Mentenanta
Tehnologie de ultima generatie pentru solutii de colaborare

Solutiile audio-video proiectate de GBC includ elemente de design inedite precum rularea de continut personalizat la pornirea sau interactiunea cu display-urile Sony Bravia, automatizari bazate pe scenarii de functionare precum smart startup la detectarea prezentei umane, dar si integrari de tip BMS precum initieri automate ale  secventelor de oprire hardware, echipamente AV, lumini, rolete pentru asigurarea  consumului energetic impus.

Indiferent de sala aleasa sau etajul pe care se afla, utilizatorul va avea aceeasi experienta in folosirea echipamentului AV, incuranjand-se astfel colaborarea si munca in echipa. Prin uniformizarea solutiilor si a modului lor de functionare in toate spatiile BCR, timpul pierdut cu deslusirea modului de functionare a unei sali de meeting a fost redus la minimum.

Parteneriate menite sa ofere plusvaloare solutiilor implementate

Parteneriatele noastre cu producatori de top din industria AV si calitatea serviciilor noastre au asigurat derularea unui proiect livrat la timp si in conditiile agreate:


✔ Sony - solutii de afisaj - colaborare si digital signage
✔ Extron - infrastructura AV, control si automatizare
✔ Projecta si Screen Innovations - ecrane de proiectie speciale pentru continut full HD sau 4K
✔ Cisco – solutii de videoconferinta
✔ Biamp – sonorizare profesionala (microfoane beamtracking si interfata USB ce faciliteaza integrarea solutiei cu sistemul bring your own device)
✔ DISE – digital signage

Comunicare interna eficienta si motivationala prin Digital Signage

Solutiile noastre de digital signage integrat augmenteaza experienta aducand un plus de comunicare corporate atunci cand ea este necesara, o ambianta placuta prin selectarea locala a sursei de continut audio si un plus de siguranta prin difuzarea automata de mesaje de avertizare in cazul unui incident.

Solutia de digital signage oferita Bancii Comerciale Romane este unificata prin servicii dedicate de VPN asupra VLAN-urilor dedicate intre cele doua cladiri, The Bridge 1 si Business Garden Bucharest, asigurand astfel accesul tuturor angajatilor la aceleasi informatii, indiferent de spatiul in care se afla in cadrul companiei, dar si un management centralizat al solutiei de digital signage la nivel national. Acest lucru este posibil datorita multitudinii de canale disponibile, al caror flux video poate fi directionat catre oricare dintre displayurile din cele doua cladiri. Tot sistemul poate fi controlat remote din oricare dintre cladiri si dispune de o multime de functii de personalizare: de la afisarea logo-ului BCR la pornire pana la programarea timpilor de functionare si multe altele.

Intregul continut afisat pe ecranele de digital signage este stocat si gestionat cu ajutorul serverului DISE CX Portal on-premise care coordoneaza tot ceea ce tine de solutia de semnalizare digitala: de la gestionarea player-ului si stocarea fisierelor, pana la statisticile de redare a continutului si status management.

Serverul poate fi accesat cu usurinta si in siguranta pentru gestionare folosind orice browser ori dispozitiv, accesand interfata inteligenta ce ofera o experienta extrem de intuitiva.

GBC – incredere dincolo de business

"Dupa un prim proiect de succes, continuarea colaborarii noastre cu GBC reflecta faptul ca aceasta companie trateaza cu mare responsabilitate si profesionalism relatia sa cu clientii. Solutiile inovative oferite, consolidarea platformelor de teleprezenta si lucru colaborativ prin solutiile integrate oferite de catre GBC ne-au permis sa ne continuam activitatea chiar si in perioada de criza generata de pandemie intr-un registru de normalitate operationala. Datorita abordarii pe care o are, modului de comunicare si nu in ultimul rand a nivelului profesional al tehnicienilor si inginerilor, compania GBC este furnizorul nostru pentru solutiile integrate audio video."

Cristian Zaharia, Senior Project Manager, Departament Managementul Infrastructurii si Centrelor de Date, Directia Operatiuni IT - Banca Comerciala Romana

 

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.