Display-uri profesionale pentru mediul corporate

Display-urile profesionale pentru mediul business sunt create special pentru a optimiza si eficientiza meeting-urile si pentru a aduce plusvaloare tuturor comunicarilor de afaceri din salile de conferinte, huddle rooms, boardroom-uri, zone de receptie ori cafeteria, simplificand procesele de lucru si crescand productivitatea.

Solutiile de display, cheia transformarii digitale a spatiilor de lucru


Spatiile de lucru evolueaza si se transforma in medii inteligente, create pentru a usura procesele de lucru si interactiunea dintre oameni. Tehnologia este acum parte din viata noastra atat acasa, cat si la birou. Business-urile au nevoie de solutii care pot conecta membrii echipei intre ei, indiferent de locatie, pot livra mesajele companiei intr-un mod centralizat si pot oferi angajatilor mijloace eficiente de lucru si training, crescand in acelasi timp productivitatea.

Display-urile profesionale nu lipsesc astazi din nicio sala de intalnire si sunt unelte indispensabile in prezentari, work-shop-uri, training-uri ori videoconferinte. Gama noastra de display-uri profesionale pentru segmentul corporate cuprinde modele de rezolutie HD, 4K si 8K cu dimensiuni potrivite fiecarei aplicatii. Ideale pentru digital signage, screen mirroring si o serie de solutii profesionale, display-urile pe care le folosim in solutiile oferite inglobeaza o arie larga de tehnologii inovatoare de afisare LCD, LED ori OLED pentru o calitate superioara a imaginii, oferind operare usoara, optiuni extinse de integrare si costuri reduse de intretinere.

Fie ca vorbim despre display-uri interactive sau standalone, alegerea ecranului trebuie intotdeauna facuta cu recomandarea unui specialist in domeniu, in functie de aplicabilitate, de modul in care va fi folosit si chiar de spatiul in care va fi amplasat. Pe langa functiile avansate de business, uniformitatea culorilor, luminozitatea crescuta si contrastul ridicat sunt caracteristici cheie pentru display-urile destinate segmentului corporate.

Utilizare 24/7

Ecranele destinate mediului business sunt facute sa reziste utilizarii intense. Cu functii de economisire a energiei si de racire, ai garantia faptului ca durata de viata a display-urilor ramane aceeasi chiar daca acestea sunt pornite 24/7.

Integrare

Solutiile personalizate presupun integrarea diferitelor echipamente ori soft-uri pentru ca rezultatul final sa intruneasca si chiar sa depaseasca asteptarile. Pentru ca integrarea este ceea ce ne defineste, garantam includerea display-urilor profesionale intr-un mod cat mai natural si usor de folosit in majoritatea solutiilor audio-video pe care le oferim.

Integrarea cu sisteme de operare si control precum cele din portofoliul Extron, Crestron, Neets, TEOS ori AirTame fac din solutiile noastre de display-uri profesionale pentru segmentul corporate alegerea optima pentru orice tip de spatiu si aplicatie ce presupune operare usoara si optimizarea proceselor de lucru.

Solutiile TEOS, ce pot fi integrate cu usurinta ca aplicatie care sa sporeasca functionalitatea display-urilor profesionale, sunt special create pentru mediul corporate si au scopul de a crea un mediu de lucru inteligent, productiv, sporind gradul de eficientizare a resurselor si a costurilor operationale. Cu functii de mirroring wireless, device control si automatizare inteligenta, TEOS faciliteaza lucrul in echipa si ofera posibilitatea de a partaja continut pe display-urile din sala de meeting de pe propriile laptop-uri ori de pe device-urile de control din sala. In acelasi timp, detaliile intalnirilor in sala pot fi afisate pe tableta aflata la intrarea in sala de sedinta.

In plus, toate display-urile din portofoliul nostru se pot completa cu echipamente audio-video de la branduri de renume precum Biamp, Sonance, Cisco, Vaddio, Zoom, Aver ori Kindermann pentru a crea o solutie completa de videoconferinta.

Personalizare

Folosind aplicatiile potrivite, display-urile pot fi personalizate cu usurinta, astfel incat pe ecranul de pornire sa apara, de exemplu, logo-ul companiei tale. De asemenea, atunci cand ecranul nu este utilizat o perioada de timp si intra in modul idle, poate fi setat sa afiseze agenda intalnirii.

Securizare

Toate display-urile din portofoliul GBC ofera niveluri ridicate de securitate, astfel incat utilizatorii sa nu poata accesa diferite functii ori setari ale ecranelor si sa limiteze accesul sau operarea neautorizata. De asemenea, solutiile de transmisie wireless a semnalului video de la sursele tip PC sau dispozitive mobile sunt criptate.

Definita de integrarea cu Microsoft Teams Rooms si conceptul front row, gama de display-uri Pana Jupiter optimizeaza sedintele si meeting-urile. Posibilitatea de pozitionare a participantilor la acelasi nivel pentru crearea contactului vizual si a scenariului face-to-face, revolutioneaza comunicarea si colaborarea. Modul dual de afisare nu permite omiterea niciunui detaliu datorita formatul 21:9 si a rezolutiei 5K.

Veniti in showroom-ul nostru pentru a testa display-urile Jupiter Pana 34 si 81! Stabiliti o vizita in show room-ul GBC. Descopera viitorul astazi.

Calitatea spectaculoasa a imaginilor HDR cu rezolutie de pana la 4K, culorile bogate si contrastul deosebit de atragator alaturi de luminozitatea ridicata, fac din display-urile Sony BRAVIA alegerea potrivita atunci cand vrei sa te asiguri ca tot continutul redat va avea o calitate impecabila din orice unghi. Indiferent de spatiu, solutia Sony Bravia garanteaza succesul prezentarilor datorita conceptului anti-glare prin care sunt reduse reflexiile. Definita de fiabilitate si scalabilitate, solutia Sony eficientizeaza managamentul operational prin caracterul flexibil, aceasta putand fi instalata si orientata in Portrait, Landscape si Tilt. Varietatea diagonalei, operarea 24/7, upgrade-ul memoriei si compatibilitatea cu diverse aplicatii, fac din gama Bravia o solutie optima pentru orice spatiu de lucru.

Solutiile profesionale de display Panasonic ofera imagini de o claritate si luminozitate inegalabile, fiind concepute pentru functionare intensiva, pastrand performantele remarcabile, chiar si in cele mai provocatoare medii si indiferent de gradul de luminozitate din incapere. Combinand tehnologia touchscreen intuitiva, functionalitatile complete de tabla interactiva si conectivitate wireless de ultima generatie, ecranele Panasonic permit colaborarea mai eficienta si mai productiva ca oricand.

Display-urile Samsung dedicate segmentului corporate sporesc experienta de vizionare conventionala oferind calitate ireprosabila a imaginii si durabilitate exceptionala, sprijinind astfel companiile sa furnizeze continut ce creste gradul de informare si interactiunea dintre angajati, oferindu-le, in acelasi timp, si mijloace de entertainment. Asadar, fie ca iti doresti echiparea unei sali de sedinte, boardroom, huddle room ori control room, display-urile Samsung sunt potrivite pentru orice tip de aplicatie.

Display-urile comerciale LG au fost create pentru a fi extrem de usor de instalat si pentru a rezista fara probleme utilizarii 24/7. Inovatia sta la baza simplitatii display-urilor LG – cu o calitate excelenta a imaginii si un design fara cabluri, seria de ecrane profesionale LSAA extinde posibilitatile spatiilor de business. Transferul de date wireless si conectarea fara cabluri, de tip docking pentru alimentare cu energie electrica fac ca instalarea si utilizarea display-urilor LG din seria LSAA sa fie extrem de simple. In plus, procesorul acestor display-uri recunoaste si analizeaza continutul, optimizandu-i calitatea si claritatea.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.