Display-uri interactive

Daca esti in cautarea alegerii perfecte de display interactiv pentru aplicatia ta, solutiile GBC® sunt raspunsul de care ai nevoie. Cu functiile de afisare a continutului, touch-ul interactiv la indemna, aplicatiile de unified communication preinstalate (Teams, Zoom etc.) sau unitate OPS cu sistem de operare Windows, display-urile interactive din portofoliul GBC® capteaza atentia si cresc nivelul de implicare a publicului in orice tip de prezentare, facand intalnirile si sesiunile de brainstorming mai productive.

Ecrane tactile pentru a adauga interactiune oricarui tip de curs ori intalnire


Display-ul interactiv este un dispozitiv ce permite realizarea de prezentari interactive si controlul continutului redat prin interactiunea cu un ecran tactil digital. Disponibile intr-o varietate de dimensiuni, display-urile interactive sunt potrivite pentru orice tip de spatiu colaborativ, de la salile de clasa pentru prescolari pana la meniurile de restaurant si boardroom-urile marilor corporatii.

Astazi, display-urile interactive nu doar ca permit prezentarea clara a informatiilor, dar faciliteaza o experienta interesanta si interactiva pentru public cu ajutorul functiei de ecran tactil. Desi functioneaza foarte bine si cu tastatura si stylus traditionale, display-urile interactive moderne ofera control multi-touch cu pana la 20 de puncte de atingere simultana si utilizare extrem de simpla si intuitiva, asemanatoare experientei pe o tableta sau smartphone.

Display-urile interactive dispun de conexiuni USB, HDMI sau DP ce ofera functia bring your own device, fie ca este vorba despre laptop, tableta ori computer. De asemenea, majoritatea display-urilor interactive dispun de conectivitate wireless pentru content sharing si interfete Android incorporate ce inlatura constrangerile utilizarii unei conexiuni prin cablu.

Datorita tehnologiei Ultra HD, ecranele interactive permit prezentarea continutului la niveluri ridicate de claritate si calitate a imaginii, nemaifiind necesara scaderea intensitatii luminii in spatiul de lucru.

Display-urile interactive includ functii precum:

✔ Marire (zoom in)
✔ Micsorare (zoom out)
✔ Adnotari
✔ Subliniere
✔ Drag&drop
✔ Glisare
✔ Rotire
✔ Redimensionare imagini

Parteneriatele cu producatori de top din segmentul display-urilor interactive reprezinta garantia calitatii solutiilor pe care le oferim. De asemenea, know-how-ul inginerilor nostri multiplu certificati este pus la dispozitia ta pentru ca solutia implementata si brandul ales sa fie perfect potrivite nevoilor tale, fie ca vorbim despre CTOUCH, Prowise ori IQBoard. Diagonalele variate ale display-urilor interactive si posibilitatile multiple de prezentare a continutului dorit asigura captarea atentiei atat a profesorilor si elevilor, cat si a persoanelor participante la sedinte sau intalniri importante.

Touchscreen-urile CTOUCH sunt compatibile cu orice tip de tableta, smartphone sau notebook Windows ori Mac, incurajand interactiunea prin functia bring your own device. Difuzoarele integrate JBL ofera sunet surround de inalta calitate. Construite plecand de la notiuni de interactivitate-colaborare, ecranele CTOUCH pot fi partajate in sesiunile de videoconferinta sau educatie la distanta, indiferent de aplicatia sau hardware-ul folosit (Polycom, Cisco, Aver, Teams, Zoom etc.). Tehnologia anti-glare, unghiul de vizualizare 178° si partajarea facila a documentelor si fisierelor oferă experiente vizuale de inalta calitate.

Cu diagonale cuprinse intre 55” si 86”, calitatea impresionanta a imaginii si sunetul certificat Dolby, consumul redus de energie si rata scazuta de esec sunt punctele forte ale display-urilor interactive Prowise. Prowise ofera, de asemenea, un mediu atractiv pentru invatamantul la distanta, colaborarea profesor-elev si cea mai performanta platforma educationala gratuita care ruleaza in cloud: Prowise Presenter.

Pentru a spori experienta elevilor in clasa, display-urile Prowise se integreaza cu EduBook-urile Prowise – tablete extrem de usor de folosit ce se transforma cu usurinta in laptop. De asemenea, ecranele Prowise pot fi instalate fie pe perete, fie pe stand mobil, in ambele cazuri fiind posibila ajustarea inaltimii pentru acces facil atat pentru profesori, cat si pentru grupele mici de elevi ori pentru persoanele cu dizabilitati. Mai mult decat atat, in portofoliul Prowise se regaseste un lift cu functie de inclinare, ce poate transforma astfel display-ul intr-o masa interactiva. Posibilitatea de a accesa suita Office creste gradul de colaborare si ofera oportunitati multiple de prezentare a continutului dorit. Datorita compatibilitatii cu Teams, Zoom, etc., participantii sesiunilor de videoconferinta beneficiaza de experienta intalnirilor high-tech, avand posibilitatea de a se conecta din orice loc.

Tablele interactive IQBoard suporta pana la 20 de puncte de atingere simultana, permitand interactiunea mai multor utilizatori in acelasi timp. De asemenea, acestea dispun de functia de recunoastere gestuala, reactionand ca un stilou atunci cand tabla este atinsa cu un singur deget sau ca o radiera atunci cand utilizatorul isi foloseste palma. IQboard este cea mai populara aplicatie educationala in limba romana si licentierea este perpetua (pe viata) permitant accesul utilizatorilor la ultimele update-uri si unelte. Aplicatia este disponibila in mod gratuit impreuna cu display-urile IQboard.

IQBoard.ro – afla cele mai noi si moderne tehnologii de invatamant interactiv

Fie ca esti in cautare de solutii de display-uri ori table interactive pentru mediul business, fie ca educatia este domeniul tau, pe IQBoard.ro vei gasi o diversitate impresionanta de produse si pachete interactive create pentru a veni in intampinarea oricaror nevoi. Mai mult decat atat, putem crea impreuna solutia ori pachetul potrivit proiectului tau.

Create pentru a se adapta perfect contextului actual si nevoii de invatamant la distanta, solutiile IQBoard ofera optiuni multiple de interactivitate si colaborare atat fizice, cat si online. Acceseaza site-ul iqboard.ro pentru informatii actualizate despre e-learning si solutiile optime potrivite acestei noi realitati cotidiene.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.