Solutii LED pentru interior

Solutiile LED pentru interior sunt ecrane de orice forma si marime ce folosesc tehnologie LED, formate din mai multe unitati de mici dimensiuni, cu marele beneficiu al lipsei marginilor intre unitati (spre deosebire de videowall-urile formate din ecrane LCD), capabile sa redea atat imagini statice, cat si orice tip de format video, feed-uri, ori RSS-uri cu actualizare in timp real si nu numai.

Adauga valoare si stralucire spatiilor interioare cu solutii video LED


Imagine exceptionala, calitate sporita a culorilor si experienta vizuala uimitoare intr-o varietate de aplicatii pentru interior: de la camere de control, esentiale pentru buna desfasurare a activitatilor in domenii cheie de activitate, prezentari video, mijloace de comunicare tip digital signage pana la concerte si competitii sportive in sali polivalente de mari dimensiuni – acestea sunt doar cateva dintre atuurile tehnologiei LED creata pentru indoor.

Dispozitive luminoase folosite ca mijloace inovatoare de comunicare digitala, acestea se regasesc din ce in ce mai des in interiorul mall-urilor si al magazinelor, in spatele ferestrelor si fatadelor de sticla, in farmacii, dar si in cluburi, pub-uri, banci, restaurante, cinematografe si teatre, precum si in porturi, gari si aeroporturi.

Solutiile video de tip LED pentru interior isi gasesc aplicabilitate in domenii dintre cele mai diverse:

✔ Educatie
✔ Medical
✔ Corporate
✔ Ospitalitate: lobby-uri si receptii de hoteluri
✔ Retail: mall-uri si hipermarket-uri
✔ Lacasuri de cult
✔ Transport
✔ Camere de control si dispecerate
✔ Platouri de filmare

Contrastul ridicat, luminozitatea excelenta, calitatea culorilor, unghiul larg de vizualizare, consumul redus de energie ori durabilitatea sunt caracteristici cu care se mandreste tehnologia LED.

Ce ar trebui sa urmaresti atunci cand alegi ecrane LED pentru interior?

Greutatea unitatilor LED pentru interior este un aspect important de luat in calcul – cu cat greutatea lor este mai mica, cu atat vor fi mai usor de manevrat si instalat. In acest fel, structura suport poate fi si ea mai usoara si mai ergonomica din punct de vedere al spatiului.

Dimensiunea – Eleganta display-urilor LED este asigurata atunci cand alegi modele slim (inguste).

Nivelul de zgomot – daca la exterior acesta este un aspect mai putin important, in interior este important ca nivelul de zgomot produs de ecranul LED sa fie cat mai redus pentru a evita distragerea atentiei publicului si chiar dificultatile ce pot aparea in intelegerea mesajului audio.

Intretinerea facila – accesul pentru service atat prin spatele ecranelor LED, cat si frontal este o functionalitatea importanta mai ales atunci cand spatiul este redus, iar accesul in spatele suportului este dificil.

Durabilitatea – cu siguranta iti doresti un produs rezistent, care sa iti ofere garantia functionarii fara probleme si intreruperi pe o perioada cat mai indelungata.

Tipul de instalare este de asemenea un considerent important, mai ales atunci cand esti constrans de spatiu si, poate, un video wall fix, direct pe perete, este o optiune mai buna pentru tine decat unul cu stand independent. Oricare ar fi varianta potrivita pentru tine, putem opta pentru sistemele de instalare Chief sau pentru cele custom made, produse chiar de noi.

Cunostintele inginerilor nostri sunt puse in folosul tau pentru a combina cele mai moderne solutii tehnologice in sisteme de instalatii LED perfect adaptabile nevoilor individuale ale fiecarui proiect. Rezolutia inalta si dimensiunea redusa a pixelilor si a pitch-ului (distanta dintre pixeli) fac ca produsele LED integrate in solutiile pentru interior pe care le oferim sa uimeasca de fiecare data. Garantam astfel vizibilitate excelenta chiar si atunci cand privitorul este pozitionat foarte aproape de ecran, folosind echipamente de la producatori precum Unilumin, Absen, Sony ori Jupiter.

Solutiile noastre nu doar ca sunt perfect scalabile, dar pot fi integrate cu usurinta cu diferite surse de date in timp real, fluxuri publice sau continut digital stocat pentru a afisa continut online si offline folosind diferite aspecte de ecran, in functie de continut. Putem crea ecrane de orice dimensiune si forma, chiar si atipice, cu acces service prin fata sau prin spatele ecranului LED, in functie de tipul de instalare si detaliile arhitecturale ale spatiului.

Functionalitati si accesorii pentru solutii LED fara egal

O conexiune la internet si un software potrivit pot asigura o gama deosebit de larga de functionalitati extrem de utile pentru LED-ul instalat in locatia ta: se poate programa continutul de redat, pot fi create automatizari de pornire si oprire, ajustari de luminozitate si contrast, monitorizare si multe altele.

Recomandam intotdeauna proiectarea corecta a solutiilor avand la baza tehnologia LED pentru a crea cea mai buna experienta pentru utilizatori.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.