Solutii de videoconferinta pentru Meeting Rooms

Solutiile de videoconferinta reprezinta o necesitate in salile de meeting pentru a intermedia comunicarea si colaborarea de la distanta, fie ca este vorba despre angajatii aceleiasi companii, colaboratori, clienti ori parteneri de afaceri. Sistemele de videoconferinta ofera mult mai mult decat un simplu apel video: partajarea de informatii, editarea acestora in timp real de catre toti participantii la intalnire, date criptate pentru maxim de siguranta ori integrare cu functia calendar sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le ofera o astfel de solutie.

Pregateste-ti sala de sedinte pentru videoconferinte realizate la nivel profesionist


Sistemele de videoconferinta dedicate meeting room-urilor trebuie sa ofere calitate video, claritate vocii si automatizari pentru a creste functionalitatea spatiului, totul intr-un design simplu, modern, intuitiv si usor de folosit.

Una dintre cele mai solicitate caracteristici ale sistemelor de videoconferinta este usurinta in utilizare. De aceea, ne concentram actiunile spre oferirea  de solutii si echipamente cat se poate de intuitive, majoritatea dintre ele fiind de tipul plug&play.

Solutiile de videoconferinta Aver incorporeaza toate functionalitatile necesare intr-o sala de sedinte intr-un design modern si placut, fiind compatibile chiar si cu cele mai noi platforme de videoconferinta. Endpoint-urile Aver full HD cu server incorporat ofera cel mai avantajos raport calitate-pret, iar functiile precum SmartFrame, zoom 18X, unghi de vizualizare de 130 grade si posibilitatea instalarii camerei inclusiv pe tavan le recomanda pentru utilizare in orice tip de meeting room. Solutiile de videoconferinta Aver preintampina nevoile utilizatorilor asigurand posibilitati de comunicare si colaborare nelimitate in cele mai diverse moduri, sustinute de o interfata prietenoasa in limba romana.

Seria de produse Cisco Webex Room include sisteme inteligente de colaborare video ce aduc la viata orice sala de sedinte. Combinand desing-ul deosebit cu functionalitatile puternice si extrem de utile in solutii all-in-one pentru meeting room-uri medii si mari, echipamentele Cisco Webex Room reusesc sa transforme salile de sedinta in adevarate hub-uri de colaborare video. Indiferent de locul in care se afla participantii, fie ca este vorba despre conectarea participantilor din intreaga lume, fie ca este vorba despre reuniuni locale, calitatea videoconferintei va fi mereu aceeasi.

Tehnologiile video avansate ce includ capacitati de panoramare, urmarire a vorbitorului activ ori incadrare automata (auto-framing) alaturi de microfoanele si difuzoarele incorporate, fac din solutiile Cisco pentru videoconferinta alegerea perfecta, acestea fiind, de asemenea, usor scalabile pentru a se potrivi chiar si celor mai mari sali de sedinte.

Solutia all-in one propusa de partenerul Kedacom pentru videoconferinta este una de tipul plug&play, ce se adapteaza excelent oricarei retele de date si dispune de securitate sporita prin criptarea continutului si solutii avansate de autentificare.  Echipate cu camere video de inalta rezolutie, capacitati de streaming fara intreruperi si calitate pura a sunetului, solutiile Kedacom au sistem de operare incorporat si detin tehnici inteligente de recuperare a datelor. De asemenea, in functie de tipul de retea, sistemul isi ajusteaza automat caracteristicile de transmitere a datelor, pentru a asigura calitate si claritate videoconferintei, chiar si in cazul conexiunilor internet instabile.

Panasonic propune sisteme de comunicatii video full HD, ce permit conectarea participantilor cu ajutorul propriilor device-uri mobile, cu sistem integrat de anulare a ecoului, functii de inregistrare si posibilitatea redarii documentelor si imaginilor de orice tip in timpul videoconferintelor, la aceeasi calitate video ireprosabila.

Solutiile software de videoconferinta permit alaturarea participantilor la sedinta printr-un simplu click, oriunde s-ar afla. Accesarea unui link ofera tuturor participantilor acces la functionalitati dintre cele mai diverse si experienta unei intalniri extrem de apropiata de cea fata in fata. Integrarea simpla a sistemelor hardware cu programe precum Google Meet, Microsoft Teams ori Zoom face posibila realizarea de videoconferinte fara grija intreruperilor ori a sincopelor ce pot face dificila intelegerea mesajelor.

Integrarea si interoperabilitatea, secretele unui meeting room pregatit pentru videoconferinte

Fie ca iti doresti crearea unui mediu interactiv si esti in cautarea unui singur endpoint de videoconferinta produs de Aver, Cisco sau Kedacom, sau vrei sa echipezi complet un meeting room, alaturi de inginerii nostri specializati vei obtine cele mai bune rezultate combinand cele mai potrivite solutii audio-video: display-uri, sisteme wireless de prezentare, sisteme de control integrat, microfoane, incinte acustice, camere video si infrastructura AV. Tot in maiestria inginerilor nostri multiplu certificati sta optimizarea tuturor acestor echipamente, indiferent de producator, pentru a garanta interoperabilitatea lor, creand astfel solutii de videoconferinta pentru meeting rooms fara egal.

Solutiile de videoconferinta nu ar fi complete fara echipamente precum display-uri profesionale, microfoane si incinte acustice suplimentare (in special in salile de sedinte de mari dimensiuni) ori sisteme de camera tracking.

Display-urile profesionale dedicate mediului corporate sunt unelte indispensabile in prezentari, work-shop-uri, training-uri ori videoconferinte, fiind create special pentru utilizare 24/7, pentru a se integra cu usurinta cu alte echipamente si pentru a putea fi personalizate cu usurinta, tinand cont in acelasi timp de securitate.

Sonorizarea meeting room-urilor este un alt aspect deosebit de important caruia trebuie sa ii acorzi atentie sporita atunci cand alegi solutia de videoconferinta. Cu echipamentele potrivite, fie ca este vorba despre microfoane ori incinte acustice, vei oferi participantilor la intalniri experienta unor videoconferinte ca si cand participantii s-ar afla in aceeasi sala.

Camerele video cu functie de camera tracking asigura transmiterea mesajului audio-video la calitate ridicata chiar si atunci cand vorbitorul activ se misca in incapere ori cand trecerea de la un vorbitor la altul se face cu repeziciune. Acum este simplu sa fii mereu in prim plan prin integrarea acestor echipamente in solutiile de videoconferinta pentru meeting rooms.

Solutiile de videoconferinta pentru salile de sedinta trebuie insotite de o solutie de room booking care sa ofere posibilitatea rezervarii salii atat la fata locului, cu ajutorul unei tablete dedicate, cat si de pe orice device mobil. In plus, atunci cand ai mai multe sali de sedinta, ele pot fi centralizate in aplicatia securizata dedicata.

Tehnologia top-of-the-line integrata in produsele de videoconferinta pe care le folosim in solutiile noastre, alaturi de cele mai indragite aplicatii software contribuie la cresterea eficientei intr-o organizatie, reducand dramatic costurile de transport si sporind productivitatea prin furnizarea unor mijloace moderne de comunicare si colaborare.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.