Videoproiectoare cu instalare fixa

De la modele cu tehnologie DLP si pana la modele cu tehnologie LCD, videoproiectoarele cu instalare fixa furnizeaza imagini mari, clare, luminoase ce redau culorile la intensitate naturala, captand atentia publicului si dand frau liber imaginatiei. Desi au un sistem de instalare fixa, aceste videoproiectoare ofera flexibilitate maxima in privinta locului in care pot fi instalate. O gama variata de lentile interschimbabile, suporturi de perete sau tavan, ofera libertatea de instalare atat a videoproiectorului cat si a ecranului de proiectie in locul optim pentru o proiectie de calitate superioara ce va oferi o experienta notabila zi de zi.

Alege un videoproiector cu instalare fixa si da frau liber imaginatiei si creativitatii


Astfel, videoproiectoarele cu instalare fixa sunt solutia ideala pentru sali de conferinta, sali de curs, expozitii, sali de lectura etc. iar datorita distantei de proiectie ce variaza de la short throw la long throw, sunt potrivite atat pentru sali de mici sau mari dimensiuni atat in mediul educational cat si in mediul corporate.

In plus, videoproiectoarele cu instalare fixa sunt flexibile si din punct de vedere al conectivitatii datorita solutiilor software ce permit transmiterea continutului wireleless de pe un PC sau un dispozitiv fix, direct catre proiector.

Avantajele oferite de videoproiectoarele cu instalare fixa

✔ Desing eficient, simplu si elegant
✔ Culori si contrast de calitate superioara
✔ Performanta optimizata si instalare rapida
✔ Tehnologie Easy Edge Blending
✔ Gama variata de lentile
✔ Tehnologie DLP si LCD
✔ Rezolutii de la XGA pana la WUXGA
✔ Luminozitate de la 5.000 la 13.000 lumeni
✔ Tehnolologie laser Z-Phosphor™ brevetata de Sony
✔ Tehnolologie 3LCD BrightEra® Panasonic

Cu rezolutii de la XGA pana la WUXGA, videoproiectoarele cu instalare fixa manufacturate de Panasonic asigura prezentari cu imagini clare, de calitate superioara si contrast ratio excelent, oferind luminozitate optima indiferent de gradul de iluminare. In plus, imbinarea perfecta si discreta a muchiilor si functiile de ajustare a culorilor, permit videoproiectoarelor cu instalare fixa sa functioneze impreuna fara impedimente. De asemenea, venind in sprijinul utilizatorilor, Panasonic a dezvoltat un puternic software de monitorizare si control al proiectorului, permitand managementul a pana la 2.048 de device-uri de la un singur PC, folosind reteaua intranet existenta.

Versatilitate, inovatie, tehnologii de ultima-generatie


Un exemplu elocvent de aplicabilitate si inovatie Panasonic, este spitalul din Ile-de-France, Paris, unde impreuna cu o companie specializata in content pentru proiectii, Panasonic a dezvoltat o unitate mobila dotata cu un videoproiector cu instalare fixa, numita "Relaxing Visual Immersion". Sistemul dezvoltat a fost implementat in saloanele spitalului, pentru a oferi pacientilor care sunt imobilizati la pat, posibilitatea de a urmari imagini si clipuri video relaxante, proiectate in format foarte mare pe tavan.Videoproiectoarele cu instalare fixa manufacturate de Sony sunt elegante, folosesc tehnologie laser phosphor, au luminozitate ce variaza intre 5.000 si 13.000 lumeni si adauga un plus de impact comunicarii vizuale din salile de lectura, sali de curs, sali de training, boardroom-uri sau sali de intalnire dar nu in ultimul rand si in spatiii tip cafetarii, restaurante sau terase

Datorita tehnologiei laser Z-Phosphor™ dezvoltata si brevetata de Sony, a performantei 3LCD BrightEra® si a imaginilor la calitate Reality Creation, videoproiectoarele cu instalare ofera experienta de utilizare high-end intr-un design elegant si performanta de cea mai inalta calitate.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.