Videoproiectoare pentru cinematografe

Cu niveluri de luminozitate adaptate oricarei dimensiuni de ecran de proiectie, de la cinematografe mici si mijlocii pana la IMAX, videoproiectoarele pentru Digital Cinema pe care le folosim in solutiile oferite clientilor nostri aduc publicului experienta culorilor naturale si a contrastului extrem de ridicat pentru imagini video unice, fie ca urmareste un film in format 2D sau 3D, la calitate 2K sau 4K.

Proiectie cinematografica digitala adaptata oricarei aplicatii


Cel mai important aspect al cinematografiei digitale il reprezinta sistemul de proiectie. Acesta controleaza modul in care filmul va arata in final. Pentru o calitate ireprosabila a imaginii, intretinere simpla si costuri reduse de functionare, alege unul dintre sistemele noastre de Digital Cinema si ofera publicului tau cea mai placuta experienta intr-un cinematograf.

Fie ca iti doresti echiparea unui cinematograf de mici dimensiuni sau a unui multiplex, cu solutiile oferite de noi te poti bucura de imagine de cea mai buna calitate care va transforma fiecare ecranizare intr-un eveniment special.

Astazi exista doua mari categorii de tehnologii folosite in D-Cinema: DLP (Digital Light Processing ) si LCD (Liquid Crystal Display). In cazul videoproiectoarelor DLP, imaginile sunt formate si transpuse printr-un sir de oglinzi microscopice, in timp ce tehnologia LCD presupune folosirea unui ecran cu cristale lichide pentru fiecare dintre culori, lucru ce permite redarea mai fidela a acestora.

Proiectie D-Cinema 4K

Pregatite sa redea cele mai clare imagini de pana la 4K, in format standard 2D ori 3D, de la distante de pana la 20-30 m, videoproiectoarele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri in solutiile implementate, garanteaza oferirea unei experiente vizuale unice.

Nimic nu se compara cu emotia transmisa de imaginile 4K. Iar colaborarea noastra cu Sony, liderul industriei de videoproiectoare, ce ofera contrast de neegalat pe orice dimensiune de ecran, garanteaza clientilor nostri gestionare usoara, functionalitate fiabila, intretinere simpla si costuri reduse de functionare, fie ca alegi tehnologia laser ori videoproiectoarele care functioneaza cu lampi.

Cinema digital 4K inseamna detalii video de 4 ori mai clare (4096x2160 pixeli) oferite fiecarui spectator din sala, fie ca acesta are loc in primul sau in ultimul rand. Este cunoscut in lume deja faptul ca filmele proiectate cu aparatura Sony 4K sparg barierele oferind detalii extrem de reale, culori bogate si contrast spectaculos de pana la 10.000:1. Sony este singura companie care ofera solutia end-to-end, de la camerele Sony aflate in platoul de productie pana la sistemele de redare video din cinematografe.

Videoproiectoare pregatite sa redea filme 3D

Pentru o experienta vizuala /si mai reala, alege videoproiectoarele cu tehnologie 3D. Proiectoarele Sony Digital Cinema 4K prezinta doua imagini simultan, rezultand o experienta 3D spectaculoasa, care va aduce publicul inapoi in sala ta de cinema pentru fiecare noua lansare de film 3D.

Videoproiectoare D-Cinema cu laser

Videoproiectoarele care folosesc tehnologia laser au o durata lunga de viata, necesitand intretinere redusa la minim si ofera imagini HDR impecabile, am putea spune chiar naturale. Videoproiectoarele laser pot oferi pana la 30 de mii de lumeni (lucru deosebit de important pentru spatiile foarte luminoase sau pentru cazul in care videoproiectorul se foloseste afara, in lumina naturala), oferind acelasi grad de luminozitate chiar si dupa 3 ani de folosire intensa.

Silentiozitatea si sistemele profesionale de racire cu lichid sunt inca doua avantaje ale videoproiectoarelor cu laser. De asemenea, intr-o singura solutie se pot folosi mai multe videoproiectoare laser pentru a spori consistenta imaginii.

Videoproiectoare D-Cinema cu lampi

Videoproiectoarele cu lampi vin la un cost mai redus, dar dispun de o gama larga de beneficii, printre acestea numarandu-se faptul ca durata de viata le este crescuta prin simpla schimbare a lampii. In plus, dezvoltarea continua a tehnologiei permite videoproiectoarelor sa foloseasca acum doua sau chiar patru lampi, asigurand astfel functionarea chiar in conditiile cedarii uneia dintre acestea.

Proiectoarele cu lampi sunt potrivite pentru cinematografele independente, de dimensiuni mici si medii, au caracteristici si design ce le fac usor de folosit, existand, de asemenea, posibilitatea operarii lor de la distanta folosind iPad-ul sau tableta Android.

Fie ca alegi videoproiectoare cu lampi sau cu laser, folosind solutiile oferite de noi stii sigur ca vei reusi sa oferi publicului tau magia filmului, redand imagini de inalta rezolutie. Calitatea ireprosabila a imaginii poate fi redata pe orice tip de ecran de cinema folosind videoproiectoarele aflate in portofoliul GBC.

Luminozitatea ridicata, contrastul sporit, uniformitatea imaginii si performanta superioara in redarea culorilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care definesc videoproiectoarele pentru cinematografe pe care le includem in solutiile implementate.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.