Videoproiectoare pentru Large Venues

Videoproiectoarele large venue au in general peste 7.000 de lumeni, lentile interschimbabile, o serie intreaga de optiuni pentru instalare profesionala si sunt destinate spatiilor mari precum auditorium-uri, amfiteatre, teatre, opere, aule, sali polivalente sau lacasuri de cult etc.

Gandeste si proiecteaza la scara larga


Majoritatea proiectoarelor large venue au lentile interschimbabile cu care se asigura o proiectie ce variaza de la ultra short throw (mai putin de 1 m) pana la proiectii de la cateva zeci de metri. Aceste optiuni de proiectie, impreuna cu functii avansate disponibile doar in gamele profesionale, de tipul proiectie 360° (instalare in orice pozitie), lenshift si altele, permit optimizarea dimensiunilor si pozitiei imaginii in functie de publicul spectator, avand in vedere si limitarile arhitecturale sau posibilitatile tehnice de instalare.

Luminozitatea ridicata impreuna cu rezolutia de pana la 4k permit obtinerea unor rezultate impresionante pentru proiectii de calitate chiar si in conditii de lumina ambientala. In plus, videoproiectoarele large venue cu optiunea de edge blending permit crearea unei imagini unitare de mari dimensiuni, folosind mai multe videoproiectoare simultan. Astfel, viziunea ta poate iesi din tiparele unei dimensiuni tipice de proiectie, obtinand rezultate spectaculoase si personalizate spatiului arhitectural, aplicatiei sau performantelor dorite.

Gamele profesionale de videoproiectoare Panasonic si Sony asigura, prin inovare si imbunatatire continua, caracteristici tehnice necesare exploatarii pe timp indelungat in contextul aplicatiei dorite. Solutiile de sursa de iluminare tip laser asigura cel putin 20.000 ore de functionare fara necesitatea achizitionarii unui alt consumabil, in timp ce sistemele profesionale de racire bazate pe lichid asigura functionarea corecta chiar si in cazul instalarii in pozitii atipice, la mare inaltime sau alte constrangeri tehnice. Toate sistemele profesionale de proiectie sunt prevazute cu optiuni pentru asigurarea unei functionari garantate 24/7, incluzand sistem dual sau quad lamp, sisteme de monitorizare si avertizare preventiva automata a unitatii de service pentru mentenanta, integrare facila in sistemele de comanda si control de tipul Extron, Crestron, Neets etc.

Avantajele oferite de videoproiectoarele large venue

✔ Durabilitate de exceptie
✔ Lentile interschimbabile
✔ Imagini uniforme cu spectru wide
✔ Flexibilitate la instalare
✔ Durata de viata indelungata
✔ Permit diverse forme de integrare arhitecturala
✔ Proiectie 360° (instalare in orice pozitie)
✔ Tehnologie 3 LCD sau 1 Chip/3 Chip DLP
✔ Redare naturala a culorilor
✔ Tehnologie laser cu redundanta sursei de iluminare
✔ Operare 24/7

Distanta, dimensiunea, rezolutia, tipul de proiectie, spectrul de culoare si multe altele sunt caracteristici pentru care consultantii nostri sunt pregatiti sa te ajute in alegerea solutiei potrivite aplicatiei tale.

Prin definitie, negrul este absenta luminii. Respectand aceasta regula simpla a fizicii, videoproiectoarele nu pot reproduce culoarea negru si se bazeaza pe proprietatile ecranului de proiectie sau a suprafetei de proiectie pentru a asigura un contrast ridicat. Este important ca in alegerea solutiei de proiectie sa avem in vedere si proprietatile ecranului de proiectie.

Cu peste 35 de ani experienta in conceperea solutiilor de videoproiectie, Panasonic este unul dintre principalii producatori de tehnologie vizuala, cu certificari  ISO 9001 si ISO 14001, standarde de calitate si management al mediului inconjurator, recunoscute international. Functiile Edge Blending si Geometric Adjustment integrate in videoproiectoarele large venue Panasonic permit proiectii super-wide si chiar curbate, iar designul simplist al blocului optic permite integrarea arhitecturala discreta.

Solutiile de videoproiectie large venue oferite de Panasonic au fost folosite cu succes de clienti din toata Europa si au oferit organizatorilor de evenimente si producatorilor de spectacole oportunitatea si libertatea de a crea spectacole live si evenimente de 3D mapping spectaculoase.

Videoproiectoarele large venue manufacturate de Panasonic au fost integrate in solutii implementate in locatii diverse precum libraria Oodi din Helsinki, ce a primit premiul New York Times pentru Libraria anului, vasul de croaziera Celebrity Edge, Centrul de Conventii din Dublin, Empress Ballroom in timpul festivalului luminilor Blackpool’s 2018 Lightpool Festival, Turnul Eiffel in cadrul aniversarii a 160 de ani de prietenie Franco-Japoneze etc. In plus, solutiile de videoproiectie oferite de Panasonic au fost folosite cu succes la evenimente de renume precum Jocurile Olimpice si evenimenul anual de mapping pe Palatul Parlamentului din Bucuresti.

In cei 50 de ani de la infiintare, principalele obiective ale producatorului Sony au fost intelegerea nevoilor clientilor si folosirea tehnologiilor de ultima generatie pentru a veni in intampinarea acestora cu solutii high-end. Versatile si eficiente din punct de vedere energetic, solutiile de videoproiectie manufacturate de Sony sunt ideale pentru aplicatii atat in invatamant, cat si in mediul corporate si zona de entertainment.

Solutiile de videoproiectie Sony sunt impartite in doua categorii, in functie de aplicatie:

✔ Videoproiectoare cu tehnologie laser phosphor brevetata de Sony, luminozitate de 9.000 - 12.000 lumeni, versatile, discrete si instalare flexibila, potrivite pentru muzee, planetarii, teatre, galerii si orice alta atractie ce implica simulari;

✔ Videoproiectoare cu lampa, cu luminozitate de 4.000 - 6.000 lumeni, ce ofera imagini clare si stabile, de calitate superioara. Acestea sunt deosebit de eficiente si reprezinta o solutie eleganta si practica pentru o multitudine de aplicatii, de la sali de conferinta, pana la sali de curs de mari dimensiuni.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.