LED

Centrele de comanda si control sunt medii in care procesul de luare al deciziilor trebuie facut rapid, bazat pe date venite din diferite surse si in care partajarea informatiilor intre membrii echipei aflati in sala, cat si pe teren, trebuie realizata cursiv si prompt. Un sistem de video wall cu tehnologie LED ofera imagini uluitoare, este scalabil la orice dimensiune si forma si raspunde nevoilor de comunicare vizuala printr-o luminozitate ridicata si fiabilitate. 

Video wall LED - urmatorul pas in control rooms


Centrele de comanda si control au aplicabilitate universala in orice organizatie unde sunt necesari pasii de analiza, monitorizare si luarea deciziilor rapid si prompt in timp real. Imaginile clare si bogate in detalii, partajarea rapida a informatiilor, fiabilitatea, scalabilitatea si posibilitatea de a controla un flux mare de informatii, reprezinta factori determinanti in mentinerea stabilitatii, sigurantei si securitatii sistemelor si proceselor. Totodata, operatorii ofera sprijin tactic si logistic la cele mai inalte niveluri prin acces la analize vizuale coerente in timp real.

Tendinta relevanta in sectorul centrelor de comanda si control este integrarea din ce in ce mai mult a tehnologiei LED, permitand operatorilor sa creeze video wall-uri personalizate, afisand continutul in cel mai eficient mod posibil. Pentru ca display-urile LED sunt digitale, continutul se poate schimba rapid in functie de cerinte. Intr-o industrie care evolueaza alert, acest aspect este vital.  

Tehnologia LED este singura care asigura o experienta vizuala cursiva, unitara si tranzitii naturale pentru o imagine completa a operatiunii datorita lipsei marginilor intre unitati. Un sistem de video wall cu tehnologie LED ofera imagini de inalta rezolutie, ce reflecta fidel realitatea pentru o interpretare precisa a situatiei. Continutul afisat pe video wall (imagini, harti, feed-uri de la camere video) este clar din orice unghi si creeaza o experienta confortabila pentru operatori in orice locatie. Video wall-ul LED afiseaza imaginile cu un grad ridicat de precizie si performeaza chiar si in conditii de lumina naturala datorita nivelul ridicat de luminozitate.
Beneficiul imbatabil al sistemului de video wall cu tehnologie LED este scalabilitatea atat din punct de vedere al dimensiunii, cat si al formei, in concordanta cu necesitatile organizatiei.

Experienta vizuala cursiva, Personalizare, Scalabilitate


Beneficile oferite de centrele de comanda cu tehnologie LED:

✔ Este o solutie personalizabila, display-urile putand fi realizate in dimensiuni variate
✔ Ofera niveluri sporite de luminozitate
✔ Contrast ridicat al culorilor
✔ Claritate desavarsita
✔ Imagini fara intermitente (flicker)
✔ Fara intarzieri de miscare ori lag
✔ Consum redus de energie electrica
✔ Sunt eco-friendly

Solutia de video wall cu tehnologie LED impreuna cu un controller si software-ul pentru controller reprezinta raspunsul high-end pentru a beneficia de functionalitati avansate de monitorizare si control total si in sisteme de dispecerizare.

Avem experienta si flexibilitatea necesare pentru a raspunde cu succes la provocarile unice asociate fiecarui proiect de video wall cu tehnologie LED. Solutiile de video wall GBC® respecta intotdeauna cele mai inalte standarde de calitate, folosind cele mai noi tehnologii de pe piata.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.