LCD

In centrele de comanda si control, procesarea si vizualizarea datelor intr-un mod eficient asigura o imagine operationala completa si o constientizare imbunatatita a situatiei pentru a lua decizii intelepte si rapide, in raport cu scenariile de urgenta aparute. Sistemele de video wall LCD eficientizeaza schimbul de informatii critice in timp real.

 Control room cu video wall LCD – scenariul AV deja consacrat de succes


Control rooms sunt mediile de lucru in care monitorizarea, interventia in caz de urgenta, operatiunile de comanda sau controlul proceselor depind de cea mai fiabila si intuitiva tehnologie. Pentru a beneficia de o constientizare maxima a situatiei, personalul din camera de control are nevoie de o comunicare vizuala performanta care sa permita interpretarea cat mai precisa si relevanta a informatiilor, in special in momentele critice.

Video wall-ul cu tehnologie LCD este conceput pentru operatiuni sau misiuni critice si asigura o functionare fiabila in regim 24/7. Imaginile de inalta definitie si luminozitatea fiabila creeaza o experienta vizuala eficienta chiar si atunci cand este privit de aproape. Totodata, unghiurile bune de vizualizare asigura faptul ca fiecare operator poate vedea confortabil continutul de pe video wall, chiar si atunci cand este pozitionat in extremitatile camerei.
Ramele extrem de inguste si posibilitatea de a vizualiza continutul in orientare landscape sau portret ofera unghiurile si detaliile necesare pentru a evalua o situatie sau operatiune cu cel mai inalt grad de eficienta.

Centrele de comanda si control cu video wall LCD ofera scenariul de gestionare a mai multor ecrane dintr-un singur sistem si asigura atat vigilenta constanta, cat si eficienta operationala.

Oricarui sistem video wall ii este recomandat un controller care gestioneaza continutul afisat, pozitia si marimea fiecarui element vizual, efectele si caracteristicile tehnice legate de rezolutie si aspect. Video wall-ul cu tehnologie LCD alaturi de un controller si software-ul pentru controller constituie solutia fiabila pentru a beneficia de functionalitati avansate de monitorizare si control total.

Beneficii:
✔ Imagini de inalta definitie, de pana la 4K Ultra HD
✔ Unghiuri de vizualizare largi, de pana la 180 grade
✔ Calitatea imaginii este pastrata in orice conditii de iluminare ambientala
✔ Optimizeaza operatiunile
✔ Imbunatateste productivitatea
✔ Fiabilitate pentru utilizare in regim 24/7
✔ Ofera o experienta vizuala coerenta si uniforma datorita faptului ca fiecare display este calibrat din fabrica (luminozitate si culori uniforme)

Solutiile de video wall GBC® respecta intotdeauna cele mai inalte standarde de calitate, folosind cele mai noi tehnologii de pe piata.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.