Traducere simultana portabila

Traducerea simultana portabila necesita un echipament considerabil redus fata de cea fixa. Interpretul poate transmite mesajul fie dintr-o cabina de interpretare, fie poate purta un transmitator de mici dimensiuni si un microfon cu care se poate misca in voie. Mesajul este transmis catre receptoarele wireless, de mici dimensiuni, insotite de casti, pe care le detine fiecare dintre ascultatori. De vreme ce sistemul poate fi complet lipsit de cabluri, nu este necesara niciun tip de instalare si poate fi montat in doar cateva minute.

Traducerea simultana portabila, o solutia universala si usor de folosit


Sistemele de traducere (interpretare) simultana portabile sunt usor de folosit si de mutat dintr-o locatie in alta. Transmitatoarele si receptoarele de mici dimensiuni nu interfereaza cu miscarile celor care le folosesc si pot fi utilizate in situatiile in care se organizeaza conferinte, conventii, seminarii si alte evenimente care presupun participarea vorbitorilor / ascultatorilor de diferite limbi. Portabilitatea presupune ca poti folosi sistemul oriunde doresti, oferind un grad mai mare de mobilitate.

Sistemele oferite de partenerii nostri, Okayo, Gonsin sau Televic, suporta interpretare simultana pentru 32 de limbi.

Suntem singurii integratori de pe piata de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de discutii, vot si traducere simultana in limba romana.

Indiferent de numarul de participanti, poti fi sigur ca niciunul dintre ei nu va pierde semnalul. Tehnologiile noastre suporta traducere simultana sau consecutiva, ceea ce face din sistemele de traducere simultana portabile o solutie eficienta in orice situatie.

Pot exista mai multi interpreti, pentru diferite limbi, iar ascultatorul are posibilitatea, folosind dispozitivul alocat, sa aleaga limba in care isi doreste sa asculte discursul. De asemenea, poate ajusta volumul la un nivel confortabil.

Sistemul de traducere simultana portabil este format din: receptoare mobile pentru ascultatori (numar nelimitat), emitator mobil pentru interpret (pot exista mai multi interpreti, pentru diferite limbi) si unitati de depozitare, incarcare si transport. Atat transmitatorul interpretului, cat si receptoarele ascultatorilor se alimenteaza cu baterii, care trebuie schimbate sau incarcate (dupa caz) periodic.

Tehnologii folosite

Cele mai importante tehnologii folosite pentru sistemele de traducere simultana portabila sunt: tehnologia radio, infrarosu, FHSS (tehnologie digitala).

Tehnologia radio este extrem de stabila, fiabila, durabila, accesibila si usor de folosit de catre oricine, fara a necesita pregatire tehnica (plug & play). De asemenea, ofera o raza de actiune de peste 100 m.

Tehnologia infrarosu are marele avantaj de a fi 100% impenetrabila, iar numele canalelor de transmitere a interpretarii pot fi definite in platforma online.

FHSS este un tip de tehnologie digitala ce permite o calitate a sunetului de inalta definitie, potrivit pentru orice dimensiune de sala de conferinte. Transmisie uniforma si pluridirectionala ce ofera o conexiune privata si sigura.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.