Consiliul Judetean Giurgiu

Autoritate a administratiei publice locale din Romania, Consiliul Judetean Giurgiu este constituit pentru coordonarea activitatii consiliilor comunale si orasenesti, in vederea realizarii serviciilor publice de interes judetean. Consiliul Judetean Giurgiu este compus din 31 de consilieri alesi prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, in conditiile stabilite de lege.

Traducere simultana portabila pentru comunicare fara bariere lingvistice


GBC a venit in intampinarea nevoii Consiliului Judetean Giurgiu de a elimina barierele lingviste, integrand in solutia de conferinta deja existenta un sistem complet de traducere simultana portabila. Solutia de ultima generatie propusa de GBC a fost compusa din cabina pentru interpreti GBC, unitati de traducator, o suita de microfoane wireless si genti de transport Gonsin.

GBC® AVS Silent Booth 1300 este o cabina pentru interpreti modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC, ce reprezinta cheia unei interpretari de succes, oferind izolare fonica ireprosabila si putand fi customizata in cel mai mic detaliu pentru integrare arhitecturala in locatia clientului. In plus, fiind fabricata in Romania si beneficiind de cei 18 ani de experienta GBC, se integreaza perfect cu echipamentele de traducere simultana si respecta bunele practici din Romania.

Unitatea pentru interpreti Gonsin TC-F06 este o unitate de lucru controlata digital, disponibila pentru sistemul de interpretare simultana cu 6 canale Gonsin si echipata cu microfon gooseneck, difuzor incorporat, display LCD si conector dedicat pentru inregistrare. Unitatea poate fi folosita de doi interpreti, suporta traducere simultana sau consecutiva si are integrata functia Slow, care atentioneaza vizual vorbitorul sa comunice mai rar, pentru o traducere simultana portabila de cea mai buna calitate.

Transmitatorul Gonsin IR TC-Z904B este unitatea centrala a sistemului de interpretare simultana cu tehnologie IR, tehnologie ce are avantajul limitarii emisiei de semnal in interiorul incaperii in care este instalat sistemul, fiind astfel impenetrabil oricarei tentative de interceptare. In plus, cu unitatile de emisie se pot realiza setarile sistemului, extinderea sistemului si se pot controla sistemul si informatiile procesate. Comunicarea cu unitatile delegat se realizeaza wireless, prin tehnologie infrarosu, utilizand radiatorul Gonsin IR TC-H25.

Solutia de traducere simultana portabila implementata de GBC la Consiliul Judetean Giurgiu este suplimentata cu o suita de microfoane wireless Okayo, care capteaza sunetul vorbitorului activ din sala, pentru a-l redirectiona catre traducatrori in vederea asigurarii interpretariatului de calitate, dar si o unitate de transport, stocare si incarcare Gonsin GX-20, un sistem portabil, fabricat din aluminiu, cu indicatori LED pentru statusul independent al nivelului de incarcare.

Solutia de traducere simultana portabila este special conceputa pentru a crea un mediu de lucru placut interpretilor, ii ajuta pe participanti sa inteleaga rapid si corect informatia si se poate integra usor intr-un sistem de conferinta, de aceea a constituit cea mai buna alegere pentru integrare cu sistemul de conferinta existent la Consiliul Judetean Giurgiu.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.