Teatrul Evreiesc de Stat

Singurul teatru al unei minoritati nationale din Bucuresti, Teatrului Evreiesc de Stat reprezinta un punct de atractie vizitat de numerosi turisti, politicieni straini, membri ai Corpului Diplomatic si delegatii de peste hotare.

Solutii eficiente de traducere cu mobilitate maxima


Un sistem de traducere simultana portabil era necesar pentru a indeplini necesitatile impuse de aceste vizite ori de spectacolele cu spectatori de diferite nationalitati.

Am reusit sa venim in intampinarea acestor nevoi cu sprijinul partenerului nostru Union Co SRL, care are drept obiect de activitate comercializarea de echipamente de birotica, prezentare, sonorizare, audio-video, IT, accesorii, piese de schimb, consumabile pentru acestea si asigurarea service-ului in perioada de garantie si post-garantie.

Solutia oferita a fost un sistem de traducere simultana portabil Okayo, ce ofera utilizatorilor libertate de miscare cu o arie de acoperire de circa 100 m si autonomie de 18-19 ore.

Cele 220 de unitati receptor si cele doua unitati de transmisie (dedicate interpretilor) formeaza impreuna o solutie de tipul plug&play, nefiind necesara niciun fel de instalare sau instruire suplimentara pentru utilizatori. Unitatile de transmisie suporta un numar infinit de delegati, ceea ce face ca solutia sa fie foarte usor scalabila, putandu-se adauga oricand noi unitati delegat.

Carcasa integral din aluminiu, ecran LCD cu afisarea functiilor principale si a informatiilor utile, dar si amanunte precum antena flexibila imposibil de rupt sau deteriorat, sistemul din metal de prindere la curea si posibilitatea de a beneficia de garantie extinsa de pana la 60 luni califica solutiile Okayo in topul producatorilor de sisteme de traducere simultana, caracterizate prin fiabilitate si durabilitate.

Venind in completarea ideii de mobilitate maxima, am inclus in aceasta solutie si 7 unitati de incarcare, stocare si transport, fiecare avand capacitate pentru 36 de unitati de traducere simultana portabila.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.