Rental Systems

Rental Systems isi desfasoara activitatea in zona de centru a Romaniei, avandu-si sediul in localitatea Sfantul Gheorge, si are drept obiect principal de activitate organizarea si suportul tehnic pentru intalniri, conferinte, congrese, spectacole si alte tipuri de evenimente.

Traducere simultana portabila usor de folosit in orice conditii


Pentru a-si completa portofoliul cu echipamente disponibile spre inchiriat clientilor sai, compania si-a dorit un sistem de traducere simultana portabila rezistent, eficient si usor scalabil.

Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi am oferit companiei Rental Systems o solutie cunoscuta pentru echipamentele fiabile si rezistente la impachetari si despachetari repetate, utilizare intensa si interferente. Sistemul de traducere simultana portabil Gonsin foloseste tehnologia FS-FHSS sporind astfel calitatea sunetului si rezistenta la interferente, avand o arie mare de acoperire si necesitand doar doua unitati tip access point pentru a transmite semnal spre 8 canale de interpretare simultana.

Sistemul de traducere simultana portabila oferit Rental Systems este compus din:

✔ 100 unitati de receptie insotite de casti Gonsin
✔ cutii de incarcare si transport pentru unitatile de receptie Gonsin
✔ console pentru interpreti insotite de casti cu microfon Gonsin
✔ cabine de traducere modulare, izolate fonic, accesorizate corespunzator GBC

Am inclus in aceasta solutie cutia de incarcare si transport dedicata unitatilor de receptie pentru a veni astfel in intampinarea nevoii clientului nostru de a avea o solutie flexibila, pe care sa o transporte cu usurinta de la un eveniment la altul si sa o depoziteze simplu atunci cand nu este folosita, cu ocupare minimala de spatiu.

Modul simplu de utilizare a echipamentelor a reprezentat un punct important pentru Rental Systems atunci cand a ales aceasta solutie – era important ca modul de folosire sa fie intuitiv si user friendly, fara instruire prealabila. Transmitatoarele si receptoarele de mici dimensiuni nu interfereaza cu miscarile celor care le folosesc sau alte dispozitive wireless si pot fi utilizate in situatiile in care se organizeaza conferinte, conventii, seminarii si alte evenimente care presupun participarea vorbitorilor / ascultatorilor de diferite limbi.

Participantii au posibilitatea, folosind dispozitivul alocat, sa aleaga limba in care isi doresc sa asculte discursul. De asemenea, pot ajusta volumul la un nivel confortabil.

De asemenea, solutia este usor scalabila, putand fi folosita, in functie de eveniment, de orice numar de participanti, pana la capacitatea maxima achizitionata de Rental Systems de 100 de unitati. Capacitatea maxima este la randul ei scalabile, in functie de necesitatile evenimentelor viitoare.

Unitatile interpretilor sunt si ele usor de folosit, respectand configuratiile cu care interpretii din tara noastra sunt deja obisnuiti, fiind conforma cu bunele practici din Romania.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.