Cabine pentru interpreti

Cabinele pentru interpreti ajuta la reducerea zgomotului de fond si permite traducatorilor sa auda clar vorbitorul si sa transmita mesajul cu acuratete. Interpretii se pot concentra mai bine intr-un mediu fonic izolat, iar aceasta configuratie permite o interpretare mai precisa si mai eficienta. O cabina pentru interpreti imbunatateste experienta evenimentului pentru toti participantii.

 Cabinele pentru interpreti, cheia catre succesul conferintelor multilingvistice


Cabinele izolate fonic completeaza relevant scenariul pentrui traducere simultana. Cabinele pentru interpreti xTouch permit traducatorilor sa ramana conectati la tot ceea ce se intampla in sala in timpul prezentarilor si al discursurilor, pentru a asigura traducerea precisa a informatiilor si pentru a facilita procesul de comunicare cu delegatii internationali.

Cabinele de interpretare simultana pot fi:
✔ Portabile (se pot monta si demonta cu usurinta pentru a fi mutate dintr-o locatie in alta)
✔ Fixe
✔ Custom-made (se pot adapta conform cerintelor fiecarei incaperi, respectand cerintele legate de spatiu, culoare, aspect)

Interpretare fara bariere & beneficii multiple:
✔ Izolare fonica
✔ Instalare rapida
✔ Capacitate 1-3 persoane, cu posibilitatea de extindere
✔ Custom-made
✔ Opțiune lumina LED
✔ Ventilatie
✔ Mediu de lucru optim și confortabil
✔ Integrare arhitecturala in orice spatiu
✔ Certificare ISO 4043
✔ Durabilitate & portabilitate

Evenimentele ce implica participarea reprezentantilor si a delegatilor internationali beneficiaza de traducere de inalta calitate, acuratete informationala si interpretari lipsite de zgomote nedorite. Cabinele xTouch aduc avantaje atat interpretilor, cat si ascultatorilor, asigurandu-le mediile confortabile pentru colaborare: interpretul se poate concentra asupra discursului vorbitorului, iar ascultatorii beneficiaza de atentia deosebita acordata mesajului tradus in casti. Descopera cabina pentru Interpreti xTouch - solutia ideala pentru conferinte multilingve.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.