Universitatea Transilvania din Brasov

"Modernitatea, stabilitatea si dinamismul sunt coordonatele ce definesc acum Universitatea, la ele adaugandu-se aspiratiile noastre spre inovatie, creativitate si relevanta in societatea contemporana", spune Prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universitatii Transilvania din Brasov.

Traducere simultana portabila pentru acces facil la cursuri internationale


Universitatea Transilvania din Brasov este cea mai mare universitate din centrul tarii, o universitate comprehensiva care ofera programe in 43 de domenii de stiinta.

Gazduind constant evenimente ce presupun participarea studentilor si a cadrelor didactice de diferite nationalitati, Universitatea facand parte si din programul Erasmus, a aparut nevoia unui sistem de traducere portabil, care sa fie usor de utilizat si transportat, in functie de necesitati.

Solutia oferita de noi a constat in sistemul de traducere portabil Okayo, format din 125 de unitati mobile de receptie, 5 unitati mobile de transmisie (dedicate interpretilor) si 4 unitati de incarcare, stocare si transport. Solutia noastra a venit in intampinarea nevoilor Universitatii Transilvania de a avea traducere simultana in 5 limbi diferite.

Cu o raza de actiune de circa 100 mp si autonomie de 18-19 ore, unitatile Okayo sunt extrem de usor de folosit, nu necesita instruire suplimentara fiind parte dintr-o solutie de tipul plug&play. Unitatile de transmisie suporta un numar infinit de delegati, ceea ce face ca solutia sa fie foarte usor scalabila, putandu-se adauga oricand noi unitati delegat.

Carcasa integral din aluminiu, ecran LCD cu afisarea functiilor principale si a informatiilor utile, dar si amanunte precum antena flexibila imposibil de rupt sau deteriorat, sistemul din metal de prindere la curea si posibilitatea de a beneficia de garantie extinsa de pana la 60 luni califica solutiile Okayo in topul producatorilor de sisteme de traducere simultana, caracterizate prin fiabilitate si durabilitate.

Pentru ca solutia sa fie complet mobila si usor de transportat, am adaugat ofertei noastre 4 unitati de incarcare, stocare si transport Okayo.

Solutia implementata de noi la Universitatea Transilvania din Brasov prin sistemul de traducere portabil Okayo ofera studentilor si cadrelor didactice acces mai facil la cursurile si evenimentele desfasurate aici, prin selectia simpla a limbii de traducere folosind unitatea delegat, dar si libertate de miscare.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.