Sonorizare sali de conferinta

Pentru ca sonorizarea din sala ta sa fie la un nivel ridicat, este necesara o analiza amanuntita prin care se stabileste cea mai buna solutie aplicata spatiului. Specialistii nostri vor optimiza la maxim toate oportunitatile de sonorizare pe care le ofera sala ta, astfel incat nivelul de colaborare si comunicare sa creasca imediat dupa pregatirea acustica a acesteia si instalarea echipamentului de sonorizare.

Depaseste provocarile acustice


In spatiile in care aparatura de sonorizare profesionala este folosita preponderent pentru a sustine discutiile este nevoie de un nivel ridicat de claritate si inteligibilitate. Salile de conferinte reprezinta un astfel de mediu, in care claritatea vocii este un punct cheie atunci cand alegi sistemul de sonorizare.

Un prim lucru pe care trebuie sa te asiguri ca il elimini este ecoul. Alaturi de expertii nostri in solutii profesionale de sonorizare, vei putea face alegerea perfecta pentru sala ta de conferinte. Microfoanele cu tehnologie beamforming diminueaza pana la eliminare completa zgomotul ambiental, pentru o claritate exceptionala a vocii. Beamforming este o tehnologie activata de vocea umana.

Solutiile ultra-eficiente pe care le folosim pentru a controla sunetul rezulta in niveluri de claritate si intelegere a mesajului de neegalat, chiar si in cele mai provocatoare spatii din punct de vedere acustic.

Indiferent de istoria spatiului, noi ne vom ocupa de integrarea unui sistem profesional de sonorizare pentru sala ta de conferinte.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi sonorizarea profesionala pentru sala ta de conferinte?

✔ Aplicatia salii. Activitatile pe care urmeaza sa le desfasori in sala de conferinte reprezinta primul lucru de luat in considerare atunci cand alegi un sistem de sonorizare profesionala. De asemenea, este important de stiut daca sala ta de conferinte este destinata mai multor tipuri de intalniri, fiecare necesitand o alta reconfigurare a spatiului (aranjare a meselor, scaunelor). Tipurile de evenimente tinute intr-o sala de conferinte (sedinte, training-uri, work-shop-uri etc.) pot necesita mai multe moduri de distribuire a sunetului.

✔ Dimensiunea spatiului. De la huddle rooms, pana la salile de conferinte de mari dimensiuni, oferim solutiile potrivite de sonorizari profesionale ce se pot integra cu solutii de colaborare si comunicare: audio si videoconferinta, unified communication etc.

✔ Arhitectura salii. In functie de forma tavanului si a peretilor, dar si de materialele din care sunt realizate, difuzoarele pot fi instalate in diferite zone ale camerei: pe pereti sau pe tavan, astfel incat sa asigure uniformitatea necesara pentru toti participantii. Difuzoarele pentru perete reprezinta alegerea potrivita pentru salile foarte inalte, in timp ce difuzoarele pentru tavan vor oferi o acoperire optima daca spatiul este foarte intins.

✔ Necesitatea integrarii cu alte solutii. Siguranta si securitatea sunt elemente pe care trebuie sa le ai intotdeauna in vedere in salile care sunt mai tot timpul ocupate. Solutiile pe care le oferim presupun integrarea cu usurinta a sistemelor de avertizare pentru cazuri de urgenta.

Solutiile audio-video pe care le oferim pentru salile de conferinta faciliteaza integrarea in tot ce inseamna sisteme de control. Ne asiguram ca, printr-un singur dispozitiv, poti controla intreaga solutie, indiferent de complexitatea ei. De asemenea, in cazul salilor modulare, putem trata fiecare zona individual sau unifica sunetul la folosirea intregii sali.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.