Cognizant Softvision

Cognizant Softvision, lider global in domeniul ingineriei digitale, proiecteaza unele dintre cele mai atractive produse software pentru marile companii, fiind recunoscuti pentru inovatie in domeniul aplicatiilor mobile.

Solutii moderne pentru companii de top


Cu sprijinul partenerului Datacor, prin CBRE, am echipat si dotat salile de conferinte si training ale Cognizant Softvision din sediul Timpuri Noi Square. Datacor este furnizor de servicii si produse pentru industriile IT si telecom, avand drept parteneri companii consacrate la nivel mondial, in timp ce CBRE este lider al pietei de servicii si investitii imobiliare oferind servicii complete in intreaga lume.

Sala de conferinte a Cognizant Softvision a fost echipata complet de catre echipa noastra de profesionisti printr-o solutie de tipul design&build: proiectare, design, analiza si proiectare acustica, integrare cu sistemele existente si instalare. Sonorizarea salii de conferinte s-a realizat cu produse profesionale dezvoltate de Bose (amplificator), Sonance (incinte acustice cu instalare in tavan) si Biamp (microfoane pendante) si a fost completata cu solutia de conferinta cu dual display Sony.

Sistemul audio Biamp integreaza functia de anulare a ecoului, este extrem de flexibil, sigur si poate fi configurat conform nevoilor fiecarei aplicatii in parte, existand posibilitatea adaugarii cu usurinta de noi module si functionalitati.

Microfoanele Parlé Biamp cu functia de beamtracking ofera acoperire 360 de grade, fiecare dispozitiv avand incorporate 8 microfoane. Functia de beamtracking diferentiaza microfoanele Parlé Biamp prin functia de identificare a pozitiei vorbitorului.

Amplificatorul Bose, prin tehnologia patentata a producatorului, asigura performante audio de inalta calitate, fiind un produs extrem de fiabil, scalabil, usor de configurat si conectat.

Incintele acustice Sonance, 4 la numar, pentru sala de conferinte Cognizant, se integreaza perfect arhitectural, trecand usor neobservate, si dispun de un sistem extrem de simplu de instalare printr-o grila magnetica. Calitatea superioara a sunetului ramane aceeasi indiferent de inaltimea camerei.

In cadrul aceluiasi proiect, am echipat si sala de training Cognizant cu sistem de conferinta cu dual display Sony, iar in interiorul holului principal am instalat un sistem de proiectie Sony care sa completeze zona de relaxare. Imaginile sunt proiectate pe un perete pregatit cu vopsea speciala pentru videoproiectie.

Solutiile oferite de noi si implementate la sediul Cognizant Softvision din Timpuri Noi Square vin pentru a completa viziunea companiei si pentru a sublinia modul nonconformist, adaptat tehnologiilor moderne in care aceasta alege sa isi instruiasca angajatii. Totodata, intareste si pozitia noastra de lider in oferirea de solutii audio-video state-of-the-art.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.