BitDefender Boardroom

Fondata in 2001 in Romania, compania BitDefender este lider global in domeniul securitatii cibernetice, protejand peste 500 de milioane de sisteme in peste 150 de tari. Compania dezvolta si comercializeaza servicii si produse de securitate IT precum software de securitate pe internet ori solutii antivirus si nu numai. Compania BitDefender ocupa peste 9 000 mp in Orhideea Towers, dispusi pe 4 etaje, pentru cei peste 900 de angajati.

Parteneriatul cu BitDefender a luat nastere datorita know-how-ului si a experientei de peste 18 ani a GBC, in domeniul AV, asumandu-ne designul, proiectarea, integrarea si implementarea solutiilor AV in sala Boardroom si pentru toate spatiile de intalniri ale companiei BitDefender.

Sistemele personalizate audio-video implementate de GBC au constat in solutii video de la producatorii Sony si Panasonic si solutii audio de la renumitul producator Bose. Solutiile audio personalizate integrate fac parte din seria profesionala Bose, aduc simplitatea si claritate definitorii Bose in salile de intalniri, fac intalnirile sa fie mai productive si ajuta toti participantii sa fie mai implicati si mai conectati.

Bose PowerShare PS602 este unul dintre cele mai versatile amplificatoare de inalta performanta disponibile pe piata datorita tehnologiilor brevetate folosite, preluate de la seria de amplificatoare PowerMatch, dar si a performantelor audio si fiabilitatii remarcabile. Tehnologia PowerShare brevetata, permite distribuirea asimetrica a puterii de 600w in toate iesirile, ceea ce ofera mai multa flexibilitate si posibilitatea de utilizare a amplificatorului la putere maxima.

Cele 2 difuzoare premium pentru tavan Bose EdgeMax EM90 beneficiaza de tehnologia de pozitionare liniara Bose PhaseGuide, driver de compresie pentru sunet de cea mai buna calitate si o acoperire nominala orizontala de 90°. Astfel, se creaza o experienta unica a distributiei sunetului, apropiata de experienta naturala a sunetului si asociata sursei vizuale.

In completarea solutiei audio implementate de GBC in sala Boardroom din sediul BitDefender au mai fost integrate displayuri profesionale Sony  4K LED FW-55XE8001 cu diagonala de 55' si iluminare Edge LED, displayuri profesionale Sony 4K FW-55BZ35F BRAVIA cu diagonala de 55' si iluminare Edge LED si display-uri profesionale Samsung LH43PMHPBGC cu diagonala de 43' si rezolutie Full HD constituind un videowall artistic. In plus, displayurile Sony au capacitatea de wireless sharing pentru prezentari fara fir securizate pe baza de PIN. Licentierea Sony TEOS Connect este one time only si este un soft perfect compatibil cu politicile IT corporate de astazi prin criptare si calitate garantata Sony, fara a necesita drepturi de administator pentru rulare, functii de baza din mediul corporate modern.

Solutiile audio-video implementate de GBC la sediul companiei BitDefender din Orhideea Towers au ajutat la eficientizarea comunicarii si au sporit calitatea intalnirilor din sala Boradroom unde au fost integrate cu succes.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.