Unified communication

Scopul solutiei unified communication este de a imbunatati comunicarea, colaborarea si productivitatea in mediul business oriunde si pe orice dispozitiv. Unified communications nu descrie o tehnologie, ci mai degraba reprezinta un proces de convergenta ce strange laolalta furnizorii, tehnologiile, aplicatiile, procesele si utilizatorii.

Unified communication – comunicarea corporate adusa intr-un singur loc


Companiile au nevoie de solutii audio-video de ultima generatie pentru a duce comunicarea la un alt nivel, pentru a fi cu un pas inaintea competitiei si pentru a elimina orice bariera tehnica ce poate sta in fata comunicarii.

Ce inseamna unified communication?

Unified communication este un concept de business si marketing care descrie integrarea serviciilor de comunicare preponderent in mediul corporate.

Altfel spus, un colectiv este format din personalitati diferite, ce lucreaza si comunica in stiluri diferite si folosesc o multime de instrumente de colaborare: email, telefoane, videoconferinte, Microsoft Teams, Zoom, Cisco Webex etc.

Dar daca ti-am spune ca toate aceste cai de comunicare ar putea fi reunite intr-un singur loc? Unified communication este solutia prin care aceste canale de comunicare sunt integrate in acelasi sistem, oferind utilizatorilor acces mai usor la informatii, indiferent de locul in care se afla (la birou, acasa, in tren, la o cafenea) si de pe dispozitivul dorit (laptop, tableta, smartphone).

Unified communication se poate implementa in orice loc in care exista o conexiune la internet.

Ce beneficii ofera unified communication?

✔ Sedinte globale - se pot realiza atat apeluri audio, cat si video, cu parteneri multipli din diferite colturi ale lumii
✔ Bring your own device - functioneaza pe orice tip de dispozitiv
✔ Flexibilitate - oamenii au acces mai usor la informatii de pe orice dispozitiv
✔ Este o solutie scalabila
✔ Fara investitii in infrastructura de comunicatii - totul este stocat in Cloud
✔ Costul cu infrastructura e mai mic si in camera de conferinta: necesita doar microfon si camera video
✔ Stimuleaza colaborarea intre participanti
✔ Se pot trimite mesaje text intre participanti
✔ Se pot partaja mai usor fisierele intre colaboratori
✔ Creste nivelul de productivitate pentru ca mesajele se transmit mai usor, comunicarea se face mai rapid
✔ Va creste increderea clientilor in compania ta
✔ Siguranta si confidentialitatea documentelor si a datelor
✔ Se poate integra social media - lucrul ce poate grabi timpul de raspuns in interactiunea cu potentialii sau actualii clienti

Biamp, Vaddio sau Zoom sunt doar cativa dintre furnizorii alaturi de care lucram pentru a-ti oferi solutii de unified communication de cea mai buna calitate.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.