Streaming live internet

Streaming-ul live faciliteaza transmiterea in timp real a unei sedinte, conferinte sau a unui eveniment, prin intermediul internetului. Serviciile de live streaming inglobeaza o mare varietate de canale prin care mesajul poate fi transmis: de la retelele sociale, pana la site-urile proprii. Oferim solutii profesionale de live streaming pe internet prin intermediul Facebook, YouTube, Livestream etc. sau direct pe site-ul tau.

Poti folosi serviciile de live streaming pe internet pentru organizatia ta spre a imbunatati si a maximiza transparenta decizionala, comunicarea directa cu partenerii, contribuabilii si chiar cu proprii angajati.

Ce vrei tu, live pe internet


Solutiile nostre de live streaming si audio-video conlucreaza pentru a perfectiona sedintele si intalnirile din organizatia ta. Esti in cautare de servicii de live streaming? Ai nevoie de indrumare in ceea ce priveste solutiile audio-video? Inginerii nostri multiplu certificati vin cu solutii personalizate pentru organizatia ta!

Aceasta solutie este destinata tuturor celor care doresc transmiterea intalnirilor in timp real, la o calitate superioara, fie ca materialul este inregistrat folosind camere fixe sau mobile. In timpul transmisiei (streaming-ului), pe ecran se pot afisa, pe langa materialul filmat in sala:

✔ vorbitorul activ din timpul intalnirilor
✔ insertii grafice
✔ burtiere cu numele si functia vorbitorului
✔ rezultatul votului
✔ prezentari si fisiere de orice tip

O componenta aparte a serviciilor de streaming live pe internet o reprezinta posibilitatea tuturor participantilor de a fi vazuti si auziti. Evenimentele de tip conferinta sau seminar transmise prin live streaming fac ca oameni din diferite colturi ale tarii sau chiar ale lumii sa poata urmari facil materialul video, fara a se deplasa. Totul la doar un click distanta.

Poti alege ca orice tip de eveniment (intalniri, sedinte de plen, conferinte) sa fie urmarit pe internet de catre oricine sau doar de cei carora le oferi tu accesul.

Folosind camere video profesionale, de la producatori de renume precum Sony, Panasonic, Vaddio, asiguram calitatea superioara a materialului filmat de pana la 4K. In plus, poti beneficia de functia de camera tracking, fara a mai fi nevoie de alt echipament sau actiuni suplimentare din partea utilizatorului.

Prin folosirea echipamentelor de streaming si recording furnizate de Arec si Extron, garantam:

✔ transmiterea materialului video catre orice destinatie, la nivel global
✔ simplificarea gestionarii infrastructurii prin cablu
✔ inregistrarea, documentarea si analizarea datelor audio-video si grafice provenind din mai multe surse AV
✔ operare usoara, nu necesita pregatire tehnica avansata

Fluxurile video vor fi mai accesibile utilizand solutia Wowza prin preluarea stream-urilor din intregul sistem Audio-Video existent si integrarea acestora in ehipamentul de broadcast.

Live Streaming 360

Stii deja ce inseamna serviciile de live streaming si cum oameni de oriunde pot fi alaturi atat de simplu prin intermediul unui ecran si a unei conexiuni la internet. Dar daca ti-am spune ca noi mergem mai departe si iti punem la dispozitie servicii de streaming live 360, creand senzatia ca esti chiar in sala evenimentului pe care il urmaresti?

Prin intermediul acestei solutii, folosesti cursorul mouse-ului pentru a "trage" imaginea stanga-dreapta, sus-jos, sau poti roti telefonul pentru a vedea tot ce se intampla in sala de unde se face transmisiunea live.

Ce tipuri de materiale sau evenimente se pot transmite prin streaming live?

Pe scurt, am putea spune ca orice tip de eveniment poate fi transmis live pe internet, folosind tehnologia si solutia potrivita.

✔ Conferinte
✔ Sedinte de plen
✔ Sesiuni de votare
✔ Webinarii
✔ Training-uri
✔ Expozitii
✔ Lansari (de carte, album etc.)
✔ Evenimente sportive
✔ Concerte
✔ Si nu numai

Ce avantaje prezinta serviciile de live streaming?

Unul dintre marile avantaje ale live streaming-ului il reprezinta faptul ca materialul video inregistrat in timpul transmisiunii poate fi editat si folosit apoi pentru arhivare sau diferite materiale de marketing si prezentari.

De asemenea, conectarea se realizeaza usor, de oriunde te-ai afla, crescand astfel notorietatea evenimentului tau, fara a fi nevoie sa editezi sau sa ai costuri suplimentare de post-productie.

Asadar, iesi din multime folosind tehnologia de ultima generatie. Dovedeste tuturor ca esti parte dintr-o organizatie cu viziune, iubitoare de tehnologie, cu abilitati de implementare inovativa, care ofera si foloseste solutii actualizate.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.