Curtea Constitutionala a Republicii Moldova

Creata in anul 1995, Curtea Constitutionala a Republicii Moldova este o institutie tanara, fiind prima si unica autoritate de jurisdictie constitutionala din istoria Republicii Moldova. Curtea este independenta fata de puterile: legislativa, executiva si judecatoreasca. Ea se supune doar Constitutiei, garantand suprematia acesteia, asigurand realizarea principiului separarii puterilor in stat, precum si responsabilitatea statului fata de cetatean si a cetateanului fata de stat.

Tehnologii noi integrate in arhitectura clasica a salii


Pentru transparenta decizionala, Curtea Constitutionala a Republicii Moldova si-a dorit o solutie prin intermediul careia sa poate transmite sedintele in mediul online, in timp real, ca o subliniere a faptului ca este o institutie tanara, la curent cu noile tehnologii.

Noi am venit in intampinarea acestei nevoi prin implementarea unui sistem de streaming live compus din doua camere video profesionale PTZ Sony si un server pentru streaming HP. Totul a fost integrat in mod discret in design-ul clasic al salii, fara a crea discrepante.

Solutia a fost integrata cu sistemul de discutii deja existent, camerele video oferind functia de camera tracking, cu urmarirea automata a vorbitorului activ. Astfel, cu ajutorul solutiei oferite de noi, Curtea Constitutionala isi poate transmite acum sedintele pe propriul site, dar si in social media, pe canalul de YouTube dedicat: YouTube Curtea Constitutionala.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.