Unilever Romania

Unilever este unul dintre cei mai importanti producatori de bunuri de larg consum din lume, cu un portofoliu de circa 400 de marci, in peste 190 de tari. Adaptandu-se timpurilor in care traim, scopul companiei Unilever este de a face obisnuinta din viata durabila. Altfel spus, Unilever contribuie la crearea unei lumi in care sa traim cu totii bine si in limitele naturale ale planetei.

Solutii moderne pentru comunicare neconventionala


Avand acoperire globala si sedii in toata lumea, compania Unilever avea nevoie, pentru sediul din Romania, de o solutie unificata de comunicare care sa ofere posibilitatea realizarii de streaming live prin canalele private de social media ale companiei. Aplicand conceptul de cooking show, majoritatea sediilor importante Univeler din lume realizeaza sesiuni de gatit retete culinare folosind ingrediente si produse din portofoliul Unilever pe care le transmit live prin canalele private de YouTube si Facebook pe care au acces doar celelalte sedii ale companiei din lume.

Am oferit companiei Unilever o solutie de video streaming live compusa din echipamente profesionale pentru o calitate ireprosabila a materialelor transmise in social media. Cele trei camere video (doua camere video Aver PTZ310 si o camera cu autotracking Aver PTC500S) asigura rezolutie video full HD, functii de auto focus, expunere automata si reglare automata a balansului de alb.

Camera cu functie de autotracking AVer PTC500S ofera unghi de 120 grade si zoom optic de 30X, putand sa urmareasca chipul si miscarile prezentatorului in mod automat, fara ca acesta sa fie nevoit sa poarte niciun fel de accesoriu. De asemenea, functia Multi-Presenter Detection ofera posibilitatea urmaririi fara repros a discutiilor de grup sau a oricarui tip de interactiune intre doua sau mai multe persoane, totul cu o singura camera si fara niciun operator.

Integrarea encoder-ului pentru streaming si recording Arec Media Station LS400 alaturi de platforma de streaming Wowza Streaming Engine server fac posibila transmiterea live a sesiunilor de cooking fara grija intreruperilor.

Microfoanele Sennheiser ew D1-ME3-H-EU, destinate transmisiunilor live, se integreaza perfect in solutia noastra pentru a asigura calitatea sunetului si intelegerea perfecta a mesajelor si instructiunilor transmise din bucataria Unilever.

Proiectul, in valoare de 100 mii lei, faciliteaza comunicarea dintre Unilever Romania si sediile partenere din intreaga lume printr-o solutie moderna de unified communication cu functie de live streaming, adaptata nevoilor de comunicare si colaborare ale companiei si tendintelor din tehnologia moderna.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.