Facultatea de Medicina

Facultatea de Medicina a unei prestigioase universitati private din Bucuresti are ca principala misiune pregatirea unor cadre inalt calificate in domeniul medical si in alte domenii interdisciplinare, manifestindu-se constant in avangarda cercetarii stiintifice de profil.

Tehnologie in folosul educatiei si al sanatatii
Solutii moderne de predare pentru studentii la medicina


Din dorinta de a fi mai aproape de cursantii Facultatii de Medicina cu solutii moderne si utile pentru dezvoltarea profesionala a acestora, universitatea a apelat la solutiile integrate oferite de compania noastra. Partenerul nostru in acest proiect a fost compania Electronic Security Systems, care are in centrul activitatii sale sistemele de securitate si isi propune sa ofere servicii de calitate pentru orice sistem din domeniul securitatii si curentilor slabi, incluzand in solutiile oferite cele mai avansate echipamente disponibile.

Astfel, alaturi de partenerii nostri de la Electronic Security Systems, am creat pentru Facultatea de Medicina a unei prestigioase universitati private din Bucuresti un sistem de video streaming ce preia si transmite informatiile captate cu ajutorul camerei medicale Panasonic AG-MDC20GJ catre 5 laboratoare. De asemenea, studentii aflati in oricare dintre cele 5 laboratoare vor putea auzi cu claritate ceea ce se discuta in sala de operatii sau de explorari, in cadrul aceleiasi solutii fiind integrat si un microfon.

Creata special pentru domeniul medical, camera video Panasonic 4K POVCAM este extrem de compacta, ceea ce face instalarea acesteia ultra-flexibila in locuri care de obicei nu ar fi la indemana. Sistemul creat din camera video si recorder respecta standardele medicale stricte: camera dispune de un protector pentru lentile pentru a mentine componentele optice curate, iar unitatea de inregistrare dispune de o membrana special conceputa care acopera sectiunea butoanelor de control, permitand curatarea usoara cu un dezinfectant etanolic.

Surse video suplimentare, precum camerele endoscopice, de exemplu, pot fi conectate la unitarea de inregistrare prin HD-SDI.

Echipamentele de infrastructura Wyrestorm asigura functia de video streaming, encoderul si decoder-ele asigurand distributia AV over IP point-to-point, one-to-many sau many-to-many. Fluxurile AV sunt complet securizate folosind metode avansate de criptare.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.