Primaria Sectorului 3 Bucuresti

Condusa de dorinta de a aduce administratia locala la un alt nivel in ceea ce priveste eficienta, transparenta si comunicarea, Primaria Sectorului 3 desfasoara constant actiuni menite sa vina in sprijinul locuitorilor din Sectorul Verde al Capitalei.

Transparenta decizionala si interactiune in mediul online


Adepta a implementarii ultimelor tehnologii informatice in domeniu, Primaria Sectorului 3 este cea mai digitalizata primarie din Romania. [conform ziare.com]

Pentru a materializa trasparenta decizionala, Primaria Sectorului 3 si-a dorit o solutie cu ajutorul careia sa inregistreze dar si sa transmita in timp real in mediul online continutul sedintelor si al intalnirilor.

Astfel, misiunea noastra a fost aceea de a implementa un sistem de preluare, inregistrare si transmitere a imaginilor video, integrat cu sistemul de discutii si vot deja existent in sala de sedinte a Primariei Sectorului 3.

Solutia oferita a constat intr-un ansamblu de echipamente profesionale care sa ofere imagini si sunet de inalta calitate. Cele trei camere video profesionale Panasonic PTZ au fost integrate cu sistemul de discutii pentru a oferi functia camera tracking  cu urmarire automata a vorbitorului activ si, mai departe, echipamentele Extron pentru recording si streaming, folosind software-ul Wowza care poate reda materiale audio-video pe orice dispozitiv.

Pentru controlul si managementul solutie si pentru a facilita exploatarea de catre personalul primariei, s-au realizat o suita de scenarii automatizate bazate pe preset-uri, integrate intr-o tableta de tip touchscreen de ultima generatie.

Proiectul, in valoare de circa 100 mii lei, preia imaginile din sala de sedinta a Primariei Sectorului 3 si le distribuie in online, asigurand si inregistrarea acestora  in acelasi timp. Solutia noastra ofera astfel atat transparenta decizionala prin transmiterea sedintelor pe site-ul primariei si in social media, cat si o varianta optima pentru arhivarea sedintelor.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.