Primaria Sectorului 3 Bucuresti

Condusa de dorinta de a aduce administratia locala la un alt nivel in ceea ce priveste eficienta, transparenta si comunicarea, Primaria Sectorului 3 desfasoara constant actiuni menite sa vina in sprijinul locuitorilor din Sectorul Verde al Capitalei.

Transparenta decizionala si interactiune in mediul online


Adepta a implementarii ultimelor tehnologii informatice in domeniu, Primaria Sectorului 3 este cea mai digitalizata primarie din Romania. [conform ziare.com]

Pentru a materializa trasparenta decizionala, Primaria Sectorului 3 si-a dorit o solutie cu ajutorul careia sa inregistreze dar si sa transmita in timp real in mediul online continutul sedintelor si al intalnirilor.

Astfel, misiunea noastra a fost aceea de a implementa un sistem de preluare, inregistrare si transmitere a imaginilor video, integrat cu sistemul de discutii si vot deja existent in sala de sedinte a Primariei Sectorului 3.

Solutia oferita a constat intr-un ansamblu de echipamente profesionale care sa ofere imagini si sunet de inalta calitate. Cele trei camere video profesionale Panasonic PTZ au fost integrate cu sistemul de discutii pentru a oferi functia camera tracking  cu urmarire automata a vorbitorului activ si, mai departe, echipamentele Extron pentru recording si streaming, folosind software-ul Wowza care poate reda materiale audio-video pe orice dispozitiv.

Pentru controlul si managementul solutie si pentru a facilita exploatarea de catre personalul primariei, s-au realizat o suita de scenarii automatizate bazate pe preset-uri, integrate intr-o tableta de tip touchscreen de ultima generatie.

Proiectul, in valoare de circa 100 mii lei, preia imaginile din sala de sedinta a Primariei Sectorului 3 si le distribuie in online, asigurand si inregistrarea acestora  in acelasi timp. Solutia noastra ofera astfel atat transparenta decizionala prin transmiterea sedintelor pe site-ul primariei si in social media, cat si o varianta optima pentru arhivarea sedintelor.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.