Audio ghid live

Un sistem de audio ghid live este o solutie de tipul one-to-many, ce ofera utilizatorilor o experienta personalizata, ghidul turistic putand sa isi adapteze discursul in functie de specificul publicului. O solutie eficienta, ce pune in beneficiul turistilor toate cunostintele ghidului, cu minim de efort si costuri. Ofera vizitatorilor tai o experienta senzoriala cu totul deosebita printr-un sistem de audio ghid live. 

Audio ghid live - duce experienta de vizitare la un alt nivel


Comunicarea este esentiala pentru a transmite mesajul potrivit in orice situatie. Atunci cand se viziteaza un castel, o serie de obiective turistice outdoor, situri arheologice, rezervatii naturale, gradini zoologice sau fabrici, ai nevoie sa oferi vizitatorilor povestea acestor locuri si interactiune cu ghidul turistic. Experienta culturala poate fi imbunatatita prin intermediul unui sistem de ghid audio live. Acesta presupune ca atat emitatoarele ghizilor, cat si receptoarele pentru turisti dispun de casti si microfon, usurand astfel dialogul.

Cand tehnologia intalneste inteligenta umana

Oricat de mult ar evolua tehnologia, nimic nu se compara cu inteligenta si interactiunea umana. Un sistem audio ghid live combina perfect beneficiile oferite de tehnologie cu amprenta de neinlocuit a unui ghid turistic. Astfel, vocea ghidului va fi auzita clar, fara distorsionari si sunete de fundal, prin intermediul castilor detinute de fiecare vizitator. De asemenea, in cazul sistemelor mai avansate, vizitatorii pot interactiona si adresa intrebari ghidului, folosind microfonul incorporat in fiecare dintre dispozitivele lor - comunicare duplex.

Solutii profesionale de la parteneri de incredere

Ideale pentru grupuri mici, amplificatoarele Williams Sound folosite pentru audio ghid live ofera calitate inalta a sunetului, reducand zgomotul de fundal. Tehnologia de ultima generatie este inglobata cu succes intr-un design prietenos ce ofera deopotriva confort si o experienta de ascultare superioara.

Un alt furnizor de solutii de audio ghid live pe care il vei regasi in portofoliul nostru este Okayo. Dispozitivele Okayo vin insotite de cutii de incarcare si transport, oferind functia de actualizare a continutului in timpul incarcarii. Este o solutie ideala pentru locurile in care vizitatorul are nevoie de spatiu personal si calitate ridicata a contintului audio, astfel incat experienta sa fie una extrem de personala si sa intre cu totul in povestea din jurul obiectivelor pe care le viziteaza.

Care sunt beneficiile unui sistem de audio ghid live?

✔ Cel mai important beneficiu al sistemului de audio ghid live este faptul ca ghidul isi poate adapta discursul in functie de public, facand unica fiecare experienta de vizitare
✔ Creste gradul de implicare emotionala
✔ O experienta de vizitare mai placuta, mai personala
✔ Sunet de calitate, fara interferente
✔ Vizitatorii pot selecta limba in care doresc sa asculte discursul ghidului si pot ajusta volumul
✔ Dispozitivele sunt usor de folosit, cu meniu intuitiv
✔ Pentru o transportare mai usoara, dispozitivele se pot prinde cu usurinta de rever sau de curea

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.