Karpaten Turism

Unul dintre cei mai mari turoperatori din Romania, specializat in organizare de pachete si servicii turistice complexe, Karpaten Turism investeste continuu in dezvoltarea sustenabila a turismului la nivel national. Agentia a fost una dintre primele agentii turoperatoare care s-a dedicat promovarii atractiilor turistice din Romania si atragerii de turisti straini, reusind sa aduca anual peste 150 mii de turisti straini in tara noastra.

Solutie de audio ghid live pentru turism, foarte usor scalabila


Agentia de turism Karpaten detine in flota proprie 16 autocare moderne si doua nave de croaziera in Delta Dunarii pe care le foloseste atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini. Pentru a oferi experiente cat mai placute turistilor care urca la bordul oricaruia dintre aceste vehicule, o solutie de audio ghid live era esentiala.

Am oferit Karpaten Turism o solutie marca Okayo cunoscuta pentru autonomia indelungata a bateriei, acoperire wireless foarte larga si durabilitate maxima, lucruri ce o fac ideala pentru turoperatori. Calitatile indiscutabile ale solutiei oferite si nivelul serviciilor noastre se reflecta in revenirea clientului Karpaten Turism in repetate randuri pentru a-si extinte solutia cu noi si noi unitati. Astfel, pana astazi, Karpaten Turism a achizitionat aproape 200 de unitati mobile de receptie pentru audio ghid, 7 unitati de transmisie si 7 sisteme de transport.

Solutia Okayo sustine 40 de canale de transmisie pentru diferite limbi, este extrem de simplu de folosit, cu un meniu intuitiv si are incorporati indicatori Braille pentru persoanele cu deficiente de vedere. Design-ul compact, dimensiunile reduse si greutatea mica fac din dispozitivele Okayo unele extrem de confortabile si usor de transportat.

Echipamentele Okayo sunt prevazute cu un spatiu dedicat personalizarii, sporind atractivitatea si contribuind la augmentarea mesajelor de marketing.

Beneficiile aduse de folosirea unei solutii de audio ghid in mediul turistic sunt de la sine intelese: orice turist, de orice nationalitate, are acces simplu si discret la explicatiile atat de valoroase despre obiectivele turistice si locurile vizitate in cadrul tururilor. In plus, solutia de audio ghid live aduce valoare fiecarei experiente turistice in parte, ghidul putandu-si adapta discursul in functie de public.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.