Asociatia Comunelor din Romania

Asociatia Comunelor din Romania (ACoR) a fost infiintata in 1997 ca o asociatie a autoritatilor locale, avand drept membri comunele din Romania. Astazi, asociatia numara nu mai putin de 1750 de comune din toate judetele tarii, iar printre obiectivele acesteia se numara promovarea formelor de colaborare si intrajutorare reciproca a comunelor membre ori crearea si intretinerea unui sistem informational integrat si organizarea unor corpuri de specialisti capabili sa analizeze si sa ofere solutii pentru rezolvarea problemelor comunelor.

Solutie de audio ghid folosita pentru functia de traducere simultana


Fiind si membru cu drepturi depline in Consiliul Comunelor si Regiunilor din Europa, printre activitatile ACoR se numara si unele care presupun participarea membrilor de diferite nationalitati. De aceea, ACoR si-a dorit o solutie de traducere simultana mobila si usor de folosit pentru a veni in intampinarea nevoilor de comunicare intre participantii straini la intalniri.

Astfel, desi recunoscut drept solutie de audio ghid live, datorita versatilitatii si flexibilitatii sistemului, am oferit ACoR varianta economica Okayo W300, pe care clientul o foloseste in asigurarea solutiei de interpretariat.

Unitatile extrem de rezistente, cu arie mare de acoperire si autonomie ridicata a bateriei, reprezinta o solutie extrem de eficienta pentru utilizare intensiva, in orice conditii.

Cele 40 de canale disponibile pentru ascultarea mesajelor in tot atatea limbi, indicatorii Braille pentru persoanele cu deficiente de vedere si unitatea practica de transport sunt doar cateva dintre caracteristicile solutiei Okayo de audio ghid live care conving cu usurinta atunci cand vine vorba despre a alege solutia potrivita aplicatiei dorite, la un raport foarte bun calitate-pret.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.