Kastamonu Romania

Kastamonu Romania este rezultatul de succes al unui plan de investitii impresionant atat din punct de vedere financiar, cat si tehnic si uman. Dupa 14 ani de investitii continue, la Reghin functioneaza o platforma industriala de prelucrare a lemnului, moderna si complexa, formata din 2 unitati de productie distincte, in care lucreaza peste 800 de angajati.

Comunicarea eficienta, de inalta calitate


Kastamonu Romania isi propune sa ofere atat clientilor interni, cat si celor de export, produse intr-o gama variata, la calitatea impusa de standardele si normele internationale, la preturi si termene de livrare corecte, ferme si adaptate cerintelor individuale.

Solutia de audio ghid live Okayo livrata si implementata de GBC, indeplineste cerintele Kastamonu Romania pentru o comunicarea eficienta, de inalta calitate, cu partenerii si clientii externi si este formata din emitator, receptoare, incarcator si unitate de transport.

Sistemul de audio ghid live este  o solutie completa si economica ce permite, pe langa prezentari cu un numar nelimitat de delegati, si traduceri simultane in pana la 4 limbi concomitent. Okayo WT 300 are o raza de actiune de 100 m, ecran LCD cu afisarea canalului si a statusului bateriei, tehnologie UHF de ultima generatie si autonomie de pana la 30 de ore dupa o fiecare incarcare.

Emitator WT-300T Okayo WT 300 - tehnologie radio RF criptata cu emisie peste 50 m, 16 canale de emisie si un numar infinit de unitati delegat
Receptoare WT 300R - tehnologie radio RF criptata cu receptie 100 m, 40 de canale de emisie, autonomie de pana la 4 de ore si tehnologie revolutionara cu antena elicoidala
Incarcator HDC-712 - capacitate de incarcare de 12 unitati simultan
Unitate de transport AC-300 - capacitate de transport si depozitare de 26 de unitati simultan

Unitatile permit pesonalizare cu logo sau alte detalii ale beneficiarului augmentand mesajele de marketing sau asigurand informatii importante utilizatorului.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.