Asociatia Credinta Adevarata Martorii lui Iehova

Martorii lui Iehova este o organizatie religioasa non-trinitariana, infiintata la sfarsitul secolului al XIX-lea. Organizatia numara, la nivel mondial, mai mult de 8,5 milioane de membri, alte peste 20 de milioane luand parte, anual, la intrunirile congregatiei. Pe 14 septembrie 1990 a fost constituita Asociatia „Credinta Adevarata Martorii lui Iehova” cu sediul in Cluj-Napoca, fiind inscrisa in registrul persoanelor juridice. Asociatia a fost constituita in continuitatea lucrarii duse de fosta Asociatie din perioada 1945-1948, interzisa de regimul comunist roman.

O solutie completa si economica


Solutia de audio ghid live Okayo oferita de GBC® vine in intampinarea nevoilor Asociatiei „Credinta Adevarata Martorii lui Iehova” pentru o comunicarea eficienta, de inalta calitate, cu optiune integrata de traducere simultana.

Sistemul de audio ghid live Okayo WT 300 este o solutie completa si economica ce permite prezentari cu un numar nelimitat de delegati si traduceri simultane in pana la 4 limbi concomitent. Okayo WT 300 are o raza de actiune de 100 m, ecran LCD cu afisarea canalului si a statusului bateriei, tehnologie UHF de ultima generatie si autonomie de pana la 30 de ore, dupa fiecare incarcare. Mai mult, spatiul dedicat pe suprafata vizibila a echipamentului face personalizarea acestuia extrem de simpla, facandu-l si mai atractiv, pentru a sustine activitatea desfasurata.

Solutia de ghid audio live si traducere simultana oferita de GBC® este formata dintr-un emitator mobil WT-300T cu tehnologie radio RF criptata cu emisie peste 50 m, 16 canale de emisie si un numar infinit de unitati delegat si 30 de receptoare mobile WT 300R ce incorporeaza tehnologie radio RF criptata cu receptie 100 m, 40 de canale de emisie, autonomie de pana la 4 ore si tehnologie revolutionara cu antena elicoidala.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.