Sistem de vot hibrid

In sedintele cu vot hibrid, participantii din sala, cat si cei de la distanta, isi exprima democratic si simplu optiunea in functie de subiectul abordat. Sesiunile de vot hibrid ofera atat o stabilitate a activitatii, cat si o flexibilitate a membrilor ce isi pot expune alegerea chiar daca sunt in deplasare sau lucreaza de acasa. Comunicarea institutionala si procesul de luare a deciziilor se aliniaza astfel conceptului de digitalizare pentru eficientizarea activitatii. Sistemul de vot este 100% securizat prin autentificarea personalizata pe baza de card si permite realizarea sedintelor cu vot secret sau nominal.

 Sistem de vot hibrid


In zilele noastre, oamenii isi doresc flexibilitatea de a lucra de acasa, de la birou sau sa transforme spatiul dorit intr-un loc productiv de munca. Sedintele hibrid redefinesc modul in care echipele se conecteaza, colaboreaza si comunica.

Scopul benefic pe care trebuie sa il indeplineasca solutiile audio video este ca in sedintele hibride colegii conectati remote sa se simta ca si cum sunt prezenti in sala. Sa fie auziti, vazuti si inclusi in aceeasi maniera ca echipa aflata la birou.

Interoperativitatea reprezinta un concept definitoriu in desfasurarea activitatii in era digitala. Astfel, sistemele de vot integrate in sistemele de discutii raspund, in acelasi timp, la cerintele de comunicare si de exprimare a optiunii care apar in cadrul unei sedinte.

Votul hibrid se realizeaza cu licenta Confero Meet din software-ul complet web-based Confero 360 (ce nu necesita instalarea pe un calculator sau laptop, ci se acceseaza simplu prin orice browser web) sau din unitatile de discutii Confidea Flex sau uniCOS. Confero 360 este solutia Televic de gestionare a sedintelor care se dezvolta pe baza necesitatilor dinamice din mediile guvernamentale sau corporate in era high-tech.